Luister Vrijheidradio via:

Mixcloud Itunes Stitcher Anchor Spotify RSS feed

Als MP3 Downloaden:

MP3 Archief 128kbps stereo 64kbps mono

Volg ons:

FacebookTwitter Minds Honest.cash Memo.cash Steemit Telegram

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende berichten:

Presentatie: Peter, Yoshi en Johan

1 REACTIE

  1. Over Rutte die het over boeren, joints en wietrokers heeft: Jammer dat verhullende taal en symboolpolitiek tot norm zijn gesteld. Bijv. een joint kun je letterlijk zien, of als uitkomst van een joint venture die onvervalste liefde genoemd kan worden. Zo’n joint venture wordt kennelijk het liefst onder druk gezet en gesaboteerd door degenen die domweg anderen willen kunnen gebruiken.
    Dit omdat het opviel hoe fel o.a. een Belgische minister op het roken van joints reageerde. Die felheid kan alleen verklaard worden als er in feite over iets wordt gesproken dan letterlijk een plant die in rook opgaat. En inderdaad, gezien de bovenstaande afbeelding, dat werkt nogal ontwrichtend uit. Maar is tegelijkertijd ook ‘hoe het hoort’. Althans, volgens degenen die van zo’n soort joint venture niet willen weten.

Comments are closed.