Het is alweer een behoorlijke rumoerige tijd, waar wij allen in leven. De Duitse economie is wellicht nu al in recessie en dat is voornamelijk te danken aan het Merkel-regime en haar krankzinnige regeringsbeleid van de afgelopen paar jaar.

De blunders die deze van origine communistische Oost-Duitse kanseliere heeft gemaakt zijn zo enorm, dat de Duitse economie en samenleving daar enorm veel schade hebben geleden, die nog voor jaren voelbaar zullen zijn. De blunders van deze totaal incompetente dame zijn als volgt:

1. De sancties op Rusland na de Maidan-staatsgreep door een CIA-geïnspireerde coup van het democratisch gekozen bewind van Yanokovich en vervangen door marionetten van het Obama-regime en de Eurocratie, alsmede de hereniging van de Krim met Rusland na een illegale opsplitsing door Chroetsjov in 1954.

2. De massa-immigratie van ca. 1,5 miljoen mensen uit de derde wereld onder het mom van ´humanitarisme´, maar in feite heeft geleid tot een enorme geweldsgolf in Duitsland en andere landen in West-Europa. Zij heeft haar volk en andere landen moedwillig in gevaar gebracht met haar open-grenzenbeleid.

3. De Grieken in de eurozone te laten blijven, wat funest is voor zowel de Grieken als voor de landen die de schulden op zich hebben moeten nemen. De economische depressie voor Griekenland is daardoor veel dieper geworden en is er geen einde in zicht voor dit geteisterde volk.

4. De steun aan het Obama-regime inzake het Midden-Oosten en met name de sancties op landen als Syrië, waarbij de CIA de terroristen van ISIS en Al Qaida bewapende om het rechtmatige Syrische bewind van Assad omver te werpen.

5. De onwil om zich te bemoeien met de Brexit-onderhandelingen en dat over te laten aan de Eurocraten die zeer rancuneus zijn jegens de Britten, omdat zij het lef hadden om tegen het verdere lidmaatschap te stemmen van de EU. Dit kost de Duitse economie gigantisch, omdat de grootste afnemer van Duitse industriële producten juist de Britten waren.

Daardoor verloren Merkel en haar partij van hielenlikkers in de CDU/CSU elke verkiezing sinds 2015. Net als elke dictator wil zij niet vrijwillig vertrekken en blijft angsvallig vasthouden aan haar tanende macht. De opkomst van het AfD is onstuitbaar, want hoe langer Duitsland straks in een recessie blijft zitten is de stijging van het AfD verzekerd. Als een partij boven de 16% peilt dan is deze niet meer weg te denken uit het politieke veld.

De Deep State en de Democraten zijn in paniek, want volgens de peilingen is Donald Trump nu op zijn toppunt. Met alle perikelen die zij naar voren brengen, zoals die verzonnen Russiagate, of nu dan Ukrainegate en die nonsens over afzetting wordt de populariteit van Trump steeds groter.

William Barr

De onderzoeken van minister van justitie William Barr en zijn speciale inspecteur Michael Horowitz zijn in volle gang om te achterhalen wie deze Russiagate nonsens op touw heeft gezet om president Trump te beschadigen. De eerste koppen zijn reeds gevallen en worden naar alle waarschijnlijkheid aangeklaagd, zoals James Comey, Peter Strzok en Andrew McCabe. In de volgende periode zullen we meerdere personen zien die zullen worden vervolgd van het corrupte Obama-regime. Dit regime was altijd zeer populair in linkse kringen in Nederland, waaronder de media en de politiek. Nog steeds wordt er veel onzin uitgekraamd door deze lieden getuige de artikelen in het NRC en de propaganda-uitzendingen van Erik Mouthaan op het RTL.

Men kletst bijvoorbeeld dat Trump wordt afgezet (impeachment), maar men weet blijkbaar niet dat daar ontzettend weinig steun voor is in het huis van afgevaardigden (zelfs onder Democraten) en geen enkele steun in de Senaat, die wordt beheerst door Republikeinen. Volgens de grondwet heeft men 2/3 steun nodig in de Senaat om een afzettingsprocedure te beginnen tegen een zittende president.

Ik moest ook smakelijk lachen om het artikel van Willem Post die vertelde dat Trump moest worden afgezet. Willem Post is een columnist van het NRC en behoort tot het Nato-propagandainstituut van Clingendael en zijn geloofwaardigheid is discutabel.

Boris Johnson

De Brexit-onderhandelingen zitten in een impasse, omdat Boris Johnson overhoop ligt met het Britse parlement, die graag een overeenkomst wil en nauwe banden wil behouden met de EU, terwijl Johnson en het grootste deel van het Britse volk eindelijk eens een echte Brexit willen, zelfs als dat betekent dat het onder de regels gebeurt van de Wereldhandelsorganisatie (WTO), waarbij tarieven van 25% mogen worden gehanteerd op importen. Het parlement probeert zich in alle bochten te wringen om het Johnson onmogelijk te maken om het Verenigd Koninkrijk te laten afscheiden op 31 oktober a.s. Men wil Johnson dwingen om nogmaals een verlenging te vragen aan de EU tot 31 januari 2020 via een speciale brief. Johnson op zijn beurt vertelt dat hij graag wil dat de Britten op 31 oktober de EU verlaten met of zonder overeenkomst.

Het parlement heeft nog maar 13 dagen om tot een maatregel te komen om Johnson alsnog wettelijk te dwingen deze verlenging middels een brief aan te vragen. Dat moet dan voor 15 oktober gebeuren, want de tijd dringt. Het ziet er naar uit dat dit niet gaat gebeuren, dus de Britten zullen op 31 oktober de EU verlaten en er is niets dat de oppositie kan doen om dit tegen te gaan. Johnson heeft het parlement uitgedaagd om een motie van wantrouwen in te dienen tegen hem, maar het parlement wil niet aan dit verzoek tegemoet komen, omdat dat dan een verkiezing inhoudt die de oppositie enorm gaat verliezen en vele politici hun banen dan kwijt zijn. Met andere woorden de oppositie is schaakmat gezet en kunnen niets meer uitrichten. Een grote zege voor de soevereiniteitsbeweging in het Verenigd Koninkrijk en tevens een goede opsteker voor alle soevereiniteits- en onafhankelijkheidsbewegingen in de EU.

7 REACTIES

 1. Als punt 6 wil ik toevoegen de desastreuze Energiewende en het wegpesten / kapotbelasten van de autoindustrie, een van de motoren van de Duitse economie. Duitsland heeft geen atoomenergie (meer) en ook geen natuurlijke grondstoffen als olie en gas om als buffer te fungeren voor de inherent onbetrouwbare zgn. duurzame energiebronnen als wind en zon. Daarmee prijst het zich qua energieprijs totaal uit de markt.

 2. Vergeet niet Helmut Kohl die de Europese integratie nog veel meer heeft bevorderd. Angela staat op de schouders van Helmut Kohl. Kohl heeft het kader geschapen. Angela trekt de lijntjes verder door. Inspelende op oeroude beproefde begrippen als erfzonde (migratie agenda) en de zondvloed (energie wende) en de eindtijd gedachte (klimaat denken). En daarnaast wat beproefde politieke concepten.
  De hielen likken van de machtigste (VS). En vijand denken (Rusland).

  • Gelijk heb je maar vergeet niet dat zowel onder Helmut Kohn als onder Merkel de zg. Bondsreupbliek in wezen een bezet gebied is van de Amerikanen.
   Kortom het zijn niet zozeer hielenlikkers alswel zetbazen.

   • Behalve Oost Duitsland, wat nog steeds een andere status heeft, vreselijk kapot geschreven, nu hebben velen heimwee, naar die goeie oude tijd, West Duitsland is helemaal op geen enkel vlak bezit van het Duitse volk, opgekrikt vervuilde chaos !
    Mijn familie klaagt steen en been, niet financieel, maar qua dagelijks leven, onveilig en niets Duits meer te bekennen, er blijft niets over van Duitsland, behalve sommige gebieden?!

 3. Merkel is van oud Joods Pools bloed, Kohl was Kohn, verder altijd maar weer die Vrij Metzelaar tekens, Duitsland op een paar stukjes na, is lang geleden al gestorven, Eisenhouwer heeft na de oorlog het Duitse leger omgebracht, Frankrijk heeft de jonge naoorlogse generatie ingelijft, in zijn vreemdelingen legioen, en deze Duitsers zijn omgekomen in Viet Nam, Bien Bien Fou, in wezen zijn de Russen nog het meest begaan met de Duitsers terwijl zij het meest geleden hebben van hen uitroeings oorlog, alle media en grote handels huizen zijn in Joodse handen, zo als gewoonlijk zou je haast denken, Schreuder is het beste wat Duitsland kan gebeuren, een mens en een Duitser !

 4. Komt allemaal over als gevolgen van geopolitiek, gecreëerde (wereld)delen waar bestemmingsplannen voor worden ontwikkeld etc. Dat spel wordt op verschillende manieren gespeeld en werkt nogal schadelijk uit. Voor de lagere strata. What’s new?

 5. Tuurlijk voor wat zij willen en voorstaan, wereld communisme met een Zionistiche saus, moet er chaos zijn, dan zijn de mensen veel eenvoudiger voor een mooi nieuw humanistisch systeem te winnen !

Comments are closed.