Luister Vrijheidradio via:

Mixcloud Itunes Stitcher Anchor Spotify RSS feed

Als MP3 Downloaden:

MP3 Archief 128kbps stereo 64kbps mono

Volg ons:

FacebookTwitter Minds Honest.cash Memo.cash Steemit Telegram

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Peter, Yoshi en Johan

4 REACTIES

   • Mee eens, alleen droevig dat we na het idiotisme van de ECB we dit resp. een
    schitterende en een sterke afbeelding benoemen.
    Deze dame, zoals u uiteraard weet, komt van het IMF, door Gerald Celente
    meestal genoemd International Mafia Fund.

 1. De echte ouderwetse Franse Anarchisten weten dat, discusseren met deze handlangers niet werkt, om dat ze constant de bakens verzetten waardoor je toch steeds aan de grond loopt, dus ?, toen in 1939 De Duitsers Frankrijk bezetten, bleek dat 80% van de Franse economie in handen was van één bevolkings groep, een minderheid, van daar de honger van Celine, maar goed het spel gaat verder, om dat de burgers gewoon niet meer réageren, en heel rustig het fuik in zwemmen, op een handje vol die tegensparteld, de Franse gilet jaune gaan nog steeds door, nu bijna één jaar, of het helpt is nog niet waarneembaar, 1000 mensen verminkt en nog steeds tientallen in het gevang, men spreekt van verharding, maar de infiltranten doen hun werk, ook hier de onderwijzers leraren die opnieuw zich hebben laten kopen, maar de circel met A er in blijft goed zichtbaar, en men zingt steeds meer de Marsellaise, gisteren een bijeenkomst van de Moslims, die vinden dat ze onheus behandeld worden, nu het wordt de Fransen koud om het hart bij al dit hypokriete gezwets, het is oorlog, en dat weten ze, ze worden bang, ja je moet op de blaren zitten als je je kont verbrand !

Comments are closed.