Lieve Kerstman, voordat u Sinterklaas 6 december wilt komen aflossen hier, heb ik een paar verzoeken om te voorkomen u straks net als Sinterklaas en zwarte Piet ook dat idiote gezeur en van die belachelijke demonstraties gaat krijgen:

 1. Wilt u die rendieren a.u.b. thuis laten en doe ook in vredesnaam  uw jas met bontkraag niet aan, want dan wordt de Partij v.d. dieren gek…
 1. Als u uw slee meeneemt, dan graag incl. alle certificaten en testdocumentatie, specifiek die van de remmen, want  anders staat ie binnen een uur tussen de Stints…
 1. Zeg en doe vooral niet aardig tegen kleine kinderen en vrouwen want dan gaat iedereen op zoek naar bijbedoelingen.

Tegen mij kunt u gewoon aardig doen hoor, ik zoek er niets achter :-)) …

 1. Graag benadrukken dat u maar heel kort hier verblijft, alleen dingen komt brengen en geen asielaanvraag zult indienen. Dat voorkomt een boel gedoe…
 1. En Kunt u uw baard een beetje trimmen, zodat deze niet te gezichtsbedekkend is. Dit om te voorkomen dat dit associaties oproept  met … (ik wil ook geen gezeur, dus ben even niet te direct als u het niet erg vindt)….
 1. Vooral ook niks zeggen over uw elfen, om elke schijn van slavernij te omzeilen…
 1. En gebruik niet te veel verlichting, denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen waarmee Nederland de wereld wilt redden!..
 1. Enne uw zwarte laarzen zijn kwetsend voor mensen die WO-II nog hebben  meegemaakt, thuis laten dus, slippers zijn prima. Geen crocs aub !…
 1. O ja, vergeet uw correctie shirt niet , anders worden de mensen  met obesitas weer belachelijk gemaakt..
 1. En als laatste gelieve ook geen opmerkingen over kabouters! Dat is kwetsend voor kleine mensen (zelf ben ik ook niet zo groot).

Welkom in Nederland, heel veel plezier gewenst en wees verder vooral uzelf in dit achterlijke landje .

Ps. Zorg dat de cadeautjes genderneutraal zijn …

6 REACTIES

 1. Jullie berichtenpagina ligt hier kamerbreed over het scherm.
  Laat iemand even naar je thema kijken.

 2. Na deze reactie krijg ik weer een gewone pagina te zien. Vreemd.

  • Dank voor de mededeling. We gebruiken een veel toegepast professioneel thema waar we voor hebben betaald dus ik verwacht dat eventuele fouten snel worden hersteld. Mocht het zich weer voordoen zou je dan browser en besturingssysteem willen doorgeven? Bij voorbaat dank!

   • Momenteel is ie weer braaf.
    Ik gebruik Windows 10 en Firefox
    Groet.

 3. en kerstman stel u vast op de hoogte t.a.v. het verschil tussen
  het staat hier blank van de regen en
  het staat hier wit van de regen.
  idd u hebt het goed begrepen, “regen” kun je niet zo maar vervangen door mensen, doe je dit wel dan laat één kleur het afweten.

Comments are closed.