Luister Vrijheidradio via:

Mixcloud Itunes Stitcher Anchor Spotify RSS feed

Als MP3 Downloaden:

MP3 Archief 128kbps stereo 64kbps mono

Volg ons:

FacebookTwitter Minds Honest.cash Memo.cash Steemit Telegram

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Peter, Yoshi en Johan

7 REACTIES

  1. Wat moet je denken als je alleen al de koppen ziet van zo’n lijstje? Nederland wordt zeker bestuurd door een stel volslagen idioten. Maar wie is de opper-idioot? Het is dringen aan de top…

  2. Volgens mij is het de Media, of liever gezegt wie daar het beleid voerd, dat komt streat out of the roeptoeter van de Bilderderberg groep, en de andere media niet te vergeten !

    • Ben niet geintereseerd in Blackies woman, I love my own race blond bleu eyes, with an good natural IQ, al die missies is een nieuw eqiuvalent van de slavetrade, poor woman, in the hands of psychoos and homo’s !

      • Rare wereld, alles moet eenwedstrijd worden, de mooiste, de sterkste, de snelste, alles op zeer tijdelijke basis want we vergaan allemaal weer net zo snel. Alles om de geest maar te vermaken zodat er niet wordt nagedacht voor zover we dat kunnen of ons toegestaan wordt uiteraard.

    • Het is “slechts” een portret. Jammer. Maar wat je ziet, ziet er mooi uit. Ook de kleding.

  3. F Timmermans, die gast heeft nooit gedeugd, toch gek dat al die wereldvreemde van zichzelf volle ten koste van vele anderen nooit iets overkomen he. Zouden er andere machten meespelen die ze onkwetsbaar maken. De gewone normaal denkende politici krijgen milkshakes, taarten en weet ik wat toegeworpen.

Comments are closed.