5 REACTIES

 1. Alle waanzin daar gelaten, volgend jaar maakt het niets meer uit dan gaat de omvolking nog sneller en bestaat Nederland niet meer, de vlag wordt dan Europees en het volkslied ook, dan is er geen weg meer terug en dan zijn pas de verkiezingen (alsof dat wat helpt) maar die zijn dan ook niet meer van belang, daarom blijven ze ondanks alle leugens en bedrog gewoon zitten, ze zitten het uit tot het te laat is voor ons. Snap niet wat die vrijmetselaars zoals Rutte enz er aan denken te hebben, het enige verschil is dat ze met zonsondergang op hun buik worden begraven, meer niet.

 2. Zag koning Willem vliegen.

  Willem is een vet stoer anti klimaat gastje die met onze nieuwe 100 miljoen kostende Boeing de hele wereld doorknalt. Prachtig, even volgetankt naar de Heauleaukaust herdenking in Israël om vervolgens richting skilift in Oostenrijk te gaan of misschien zelfs nog door te crossen met onze lege volgetankte Boeing naar zonnig Argentinië en daar een paar kilo’s vette steak naar binnen te werken.
  De Boeing, ook handig om mee te vluchten naar veilige oorden als de pleuritis uitbreekt in Europa.

  Vrijheid is een volgetankte Mercedes of Boeing. https://youtu.be/4v0nCTX_5fU

  • Er is ooit een boek geschreven met wijsheden uit de oost.

   En een befaamd gezegde luid : wees niet afgunstig op de rijken , want ook zij doorsteken zich met vele zorgen.

   Grote zorgen en sommige hebben kleine zorgen.

   • Er is geen afgunst, het zijn juist de welgestelden en “macht” hebbers die hun macht misbruiken en een heel volk er aan nagelen, heeft niet met afgunst van doen.

Comments are closed.