Luister Vrijheidradio via:

Mixcloud Itunes Stitcher Anchor Spotify RSS feed

Als MP3 Downloaden:

MP3 Archief 128kbps stereo 64kbps mono

Volg ons:

Facebook Twitter Minds Honest.cash Memo.cash Steemit Telegram

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Yoshi, Rik, Henk en Johan

3 REACTIES

  1. Met sommige vrienden heb je geen vijanden nodig. De Lachwekkende Partij (Laughable Party over there) met zijn hooguit paar honderd of duizend kiezers doet het libertarisme meer schade aan eer is mijn indruk. Idem met John McAfee, grappige vent (https://www.youtube.com/watch?v=bKgf5PaBzyg) maar verder een mafkees. Dan doet die boreale uil het toch stukken beter.

  2. Het zijn weer opmerkelijke zaken waarvan sommige ergerlijk en andere lachwekkend, maar dat veel autoslapers een boete kregen tijdens oud en nieuw, tja. De redenen die hier aangegeven worden zoen eigenlijk niet terzake, het gaat om het slapen en dan vervuil je niets. Ze zouden geloofwaardiger overkomen wanneer ze het gevaar door de vele brandstichtingen als reden op zouden geven. Want gemiddeld 1800 auto’s per jaar alleen in Nederland, dat is een gevaar, zelfs de autoverzekering is 24% duurder geworden door deze waanzin.

Comments are closed.