Weliswaar een studie van de NASA uit 2016, maar toch: global warming op Mars?

MARS

Vreemd van die geringe aandacht hier voor, want zeg nou eerlijk, dit vraagt toch zeker om actiegroepen en alarmisten om op Mars alle kolencentrales, diesels en fabrieken te sluiten?

Of zou het kunnen dat dezelfde redenen als op Mars en niet door CO2 stijging, klimaatverandering op de aarde veroorzaken?

8 REACTIES

 1. In de pers wordt dit afgedaan als “toeval” en vooral heel erg dood gezwegen.

 2. Klimaatverandering bestond al voordat de mens er was. En voordat de auto er was. Klimaatverandering heeft altijd al bestaan. NL heeft een ijstijd gekend. Dankzij klimaatverandering is er levensvatbaarheid ontstaan. Levensvatbaarheid zou door klimaatverandering ook weleens tot een einde kunnen komen. Of door het doven van de zon.

  Dieren accepteren wat het leven hen brengt. Mensen denken dat je het leven kunt sturen. Misschien is dat ook zo. Misschien niet.

  • Dieren hebben geen gereedschap noch een mogelijkheid tot nadenken in de vorm zo wij dat doen. daarom loopt een dier na een zware operatie al weer blijmoedig rond zonder angst de wond open te laten gaan o.i.d. Dat is geen vergelijk, ze hebben wel bewustzijn en dat doet niet onder voor dat van ons en door ons nadenken (wat niet geheel natuurlijk tot stand is gekomen) zijn we enorm beperkt geraakt in ons doen en laten, altijd maar doordenken over de gevolgen en ziedaar, het slaven gen.

 3. Dan kan het niet anders zijn dan dat men op Mars ook koeien heeft die teveel scheten laten…

 4. De natuur regeert en wij;
  De MENS vind het verkeert!
  Ik vindt het wat arrogant gedacht.

 5. even voor de diehards: drie uur voor dat die knapt wordt de aarde bestookt met neutrino’s, dus kan je jezelf inschrijven voor een neutrino alert.
  uiteindelijk heeft het 700 jaar geleden plaats gevonden…..

Comments are closed.