Zoals bij wel meer zaken waar de overheid zich mee gaat bemoeien, zorgt al het gedoe en de paniek rond het virus voor een veelvoud van de schade die het virus zelf veroorzaakt

Hetzelfde is het geval bij de prohibitie op drugs, de witwasprohibitie en de prohibitie Europa in en uit te reizen zonder een formulier in te vullen als men meer dan €10.000,00 op zak heeft.

Er zal vast nog wel meer gevonden worden, waarmee de overheid zich in haar wijsheid meent te moeten gaan bemoeien.

Dat men de overheid niet massaal vraagt haar bemoeienis te staken, moge op het eerste gezicht vreemd lijken, maar valt wel te verklaren op grond van de lage gemiddelde intelligentie van een vanaf geboorte geïndoctrineerde massa, die ik van harte beterschap toewens.

Hugo van Reijen

3 REACTIES

  1. Tja als mensen zelf om opsluiting vragen en het handhaven door middel van hoge boetes is er niet veel meer te redden Hugo, men “gelooft” nu eenmaal alles, misschien moeten we alles maar laten varen, nieuwere generaties zullen niet beter weten.

  2. De kranten gaan nog wel even door met het verspreiden van emotionele berichten: baby op ic, met foto. Twaalf doden in zorginstelling. Huilende verpleegster, doodskisten worden met een heftruck naar buiten gereden, enz. Geen cijfers om het allemaal te relativeren, geen voorlopige opname van de sociaal-economische en psychische schade. Waaronder zelfdoding, huiselijk geweld, drank- en drugsmisbruik, werkloosheid, faillissementen, financiële problemen, echtscheidingen, enz.

    Straks is de wereldwijde corona-circus-voorstelling voorbij, hoe emotioneel ook, en moeten we weer verder. En dan zeggen ze natuurlijk ‘Waren we met zijn allen gek geworden?’ Het antwoord: nee, deze hele heisa is/was georganiseerd, met een doel. En de MSM speelde een doorslaggevende en zeer kwalijke rol.

  3. (R)overheid is een beest ! sorry voor de belediging dieren.
    REVELATION 13:17 And no one could buy or sell anything without that mark, which was either the name of the beast or the number representing his name.666.

Comments are closed.