Vrijspreker: U wilde graag de aandacht vestigen op een bijeenkomst genaamd: Event 201. De simulatie van een Corona virus uitbraak die plaats vond 18 Oktober vorig jaar in New York. 

Opperdienaar: Dat is een interessant gegeven inderdaad. Hoe vaak gebeurt het nu dat er net een simulatie gedaan wordt, die precies lijkt op de werkelijke gebeurtenis? De Corona pandemie simulatie vond plaats in samenwerking met de Bill en Melinda Gates foundation, John Hopkins center for health security and the World Economic Forum en eindigt met 65 miljoen doden na 18  maanden. Hoewel de uitbraak na 6 maanden onder controle leek, kwam er een 2e klap die veel harder was.

Het doel van de simulatie was om aan te tonen dat virussen geen grenzen kennen en dus een globale grens overschrijdende aanpak nodig hebben (net zo als klimaatverandering). Het kan niet zo zijn dat lokale overheden een globale aanpak in de weg staan en dus moeten de bestrijders vooraf al de volmachten hebben om snel te kunnen schakelen. Bijvoorbeeld moeten bedrijven die vaccins ontwikkelen niet geremd worden door regulering.

Vrijspreker: Dat is iets waar libertariërs wel achter kunnen staan.

Opperdienaar: Het ging ook veel over public private partnerships. Dat wordt ook wel fascisme genoemd. Privé bezit in naam, overheids gecontroleerd in de praktijk. Dat is wat minder populair bij libertariërs.

Een ander punt dat besproken werd was nep nieuws. In de simulatie waren er allerlei aluhoedjes op sociale media die geruchten verspreidden dat de farmaceutische industrie de pandemie veroorzaakt had om de verkoop van medicijnen op te krikken. Er werd dus besproken dat bij die serie volmachten de samenwerking gezocht moet worden met sociale media, om snel dit soort nep nieuws de kop in te kunnen drukken. Iedereen moet naar de corporate media luisteren, die weten wat nep nieuws is en wat echt nieuws is. Verspreiders van nep nieuws moeten eventueel ook gearresteerd worden.

Toevallig werd in het echt onlangs Zerohedge gebanned van Twitter omdat ze een samenzweringstheorie over de Corona uitbraak publiceerden, die ging over een mogelijk lek uit het enige level-4 bio-lab dat werkte aan gevaarlijke ziektes vlak bij de markt in Wuhan, waar het zogenaamd ontstaan zou zijn. Zerohedge werd verbannen omdat ze de gegevens van een dokter daar openbaar maakten die al openbaar waren.

Hoewel deze theorie later ook veel in corporate pers te lezen viel, is die ban niet ongedaan gemaakt.

#Coronavirus kreeg ook een waarschuwing op instagram

Naast social media, werd er ook besproken dat de hand uitgereikt moest worden naar religieuze leiders en andere influencers om de informatiestroom te controleren.

Ook werd besproken dat racisme en xenofobie de kop opstaken na de uitbraak

Vrijspreker: De domme onderdanen ook, duidelijk dat ze een heerser nodig hebben.

Opperdienaar: Dat lijkt me duidelijk. Wat ook naar voren kwam is dat democratische regimes niet met een pandemie kunnen omgaan en dat een dictatuur veel kordater op kan treden tegen het virus. Dit is iets wat ik onlangs iemand hoorde na papegaaien die mijns inziens vuistdiep in de matrix zit.

Vrijspreker: Geïnteresseerden kunnen hier lezen hoe een vrije samenleving met quarantaine zou omgaan.

Opperdienaar: Tenslotte is er nog de interessante situatie dat de deelnemers van de simulatie niet alleen nu in de media uitspraken doen over de echte uitbraak, maar ook dezelfde dingen zeggen die ze tijdens de simulatie zeiden.

Wie hier meer over wil weten kan naar de volgende podcasts luisteren van ‘de propaganda report’:

1.http://propagandareport.libsyn.com/podcast/special-report-coronavirus-the-event-201-agenda

2.http://propagandareport.libsyn.com/podcast/dnb-coronavirus-looms-over-america-implications-of-weinstein-verdict-who-praises-chinas-draconian-measures-22520

3.http://propagandareport.libsyn.com/podcast/dnb-idiot-losers-shine-in-dem-debate-shady-facial-recognition-company-hacked-cosby-defends-weinstein-coronavirus-goes-global-22620

Als laatste wil ik nog wat beelden laten zien van een olympische spelen voor militairen, dat niet lang voor de uitbraak plaatsvond in Wuhan China. De beelden geven je het idee: Hee dat soort glorieuze verheerlijking van de overheid met trompetgeschal, komt me bekend voor.

 

3 REACTIES

  1. Je kunt van ze zeggen wat je wilt maar ze kunnen wel mooi in de maat lopen, snap niet dat dit machtsvertoon is, een balletgroepje met veel kabaal en lichtjes. We vonden het vroeger toen ik nog in het leger verbleef wel “lekker” als op het bevel “Geef acht” allemaal tegelijk alsof het 1 voetstap was met onze voet neerkwamen. Dat geeft al aan, we zijn verloren.

Comments are closed.