Houd 1,5 meter afstand van elkaar! Rutte vraagt elkaar erop aan te spreken als het niet gebeurt, BN-ers vallen massaal bij en er word zelfs een NL-Alert aan besteed. Degene die de nieuwe maatschappelijke taboes doorbreken moeten in een quarantaine-hoekje zich diep gaan schamen!

Hoe introduceer je in een paar weken tijd in een groot deel van de wereld geheel nieuwe culturele normen en waarden? Kijk en leer.

ShutR

NB: Embedded via BitChute ipv Youtube. Mocht je geluid niet kunnen veranderen vanuit de embedded BitChute video klink dan hier of ga naar de youtubelink alhier

14 REACTIES

  • klopt, maar er zijn de laatste tijd genoeg nieuwe bezoekers op de site die dit alles nog niet voldoende weten

   • Het zijn gewoon de basisprincipes van mind control, wordt je al aangeleerd in het 2e jaar van de Detailhandelschool/opleiding in reclame en dergelijken, Freud had daar een groot aandeel in en heel veel mensen weten hoe dit werkt. Het is interessanter te weten waaróm dit zo goed werkt, zelfs bij mensen die weten hoe het werkt, dat de angstfactor dan doorslaggevend is, dat de instincten om te overleven en weg te kruipen dan sterker blijken te zijn dan het gezond verstand.

 1. Het kan niet waar zijn. Het is vast druk bij de GGZ. En denk daar niet te licht over, want waan en werkelijkheid uit elkaar houden is vandaag de dag een hele opgave, die niet iedereen aan kan.

  Hoe lang nog totdat de politie of andere handhavers mensen dood schieten omdat ze niet genoeg afstand houden, etc. Het is een logische volgende stap in deze waanzinnige wereld.

  Toen ik op de basisschool zat wist ik zeker dat onze militairen nooit het vuur op mij zouden openen vanuit een gevechtshelikopter. Toen ik vorig jaar naar de supermarkt liep en een gevechtshelikopter hoorde ging ik toch maar aan de andere kant van de weg lopen, zodat ze me niet onder vuur konden nemen – gewoon, je weet maar nooit. En nu, als je een militaire/politie helikopter hoort? Hou je ogen en oren open, en zorg dat je kunt rennen – ZOEK ONMIDDELLIJK DEKKING!!!!

  • Ik kan het niet lezen want ik heb adblocker maar in Italie alle benzinepompen dicht? Ik gooi hier al elke drie dagen mijn tank vol al is het maar 15 e, want dat zullen ze overal doen dan. Dit gaat niet om een virus maar om een totale uitroeiing van eerst alle vrijheden en daarna ons leven en iedereen trapt in die gladde praatjes. Dat virus stelt niks voor en we weten het allemaal, we laten ons net als in de 2eWO gewoon gewillig afslachten.

  • Ik moet al een hele tijd denken aan een andere Duitser, geboren Oostenrijker. Die zei iets over de ‘kleine man’ en ‘grote leugens’. Deze kleine man kan kleine leugens geloven maar grote niet. “Dat kan toch niet zo zijn?”.

   Al een aantal weken heb ik de indruk dat wij nu met hetzelfde te maken hebben. Wij krijgen met een steeds meer opgeschaalde autoritaire staat te maken. Dat allemaal omwille van een onzichtbaar gevaar dat ons allemaal zou belagen.

   Een gevaar dat tot dusver een beperkt aantal verzwakte mensen treft en in mindere mate dan met andere ziektes. Lullig als het je vrouw of je vader is maar zijn deze maatregelen niet disproportioneel? Alleen de overbelaste ziekenzorg lijkt mij een echt probleem.

   • Die overbelaste ziekenzorg is er al jaren. Zoek maar uit, is gewoon te vinden.

  • Kennis van mijn dochter woont in een afgelegen dorp aan de noordkust van Italïe, zelfs daar drones in de lucht en politiewagens op straat, die snappen allang dat het niet om dat virusje gaat maar om een totale overname van de wereldbevolking,

 2. Here’s what the CDC says about the test for the Coronavirus
  Straight from the horse’s mouth—both sides
  by Jon Rappoport
  —The CDC (US Centers for Disease Control) admits the coronavirus test is flawed. That’s the overview and the takeaway—

  As my readers know, I’ve described why the widespread diagnostic test for the coronavirus is insufficient, misleading, useless, and deceptive.

  That test, used all over the world where it is available, is called the PCR.

  It DIAGNOSES patients. “Yes, you have the virus.” “No you don’t.”

  A very alert reader sent me a link to a US Centers for Disease Control (CDC) document about the test. The CDC establishes the guidelines for how the test should be done, and what the results mean.

  Here is a CDC paragraph about results. I suggest you read it several times.

  “Positive [test] results are indicative of active infection with 2019-nCoV but do not rule out bacterial infection or co-infection with other viruses. The agent detected may not be the definite cause of disease. Laboratories within the United States and its territories are required to report all positive results to the appropriate public health authorities.”

  I’m going to blow past the blatant contradiction in that CDC paragraph and cut to the chase.

  The key line in that paragraph is: “The agent detected [the coronavirus] may not be the definite cause of disease.”

  BANG.

  CDC: Yeah, you see, folks, ahem, the test could say the coronavirus is there in somebody’s body, but the virus may not be causing disease…

  On one level, the CDC is admitting the test could turn up false positives: the test could SAY a patient has the coronavirus, but he really doesn’t.

  This isn’t a footnote stuck at the bottom of a report. It’s right there near the top of the section about the meaning of the test.

  On a deeper level, the CDC is saying straight out, IF THE TEST SHOWS A CORONAVIRUS IS PRESENT, THAT DOESN’T MEAN IT’S CAUSING DISEASE.

  Well, yes, I’ve pointed out that the test has an inherent problem. At best, it might show that a virus is present in the patient’s body. But the test is incapable of determining HOW MUCH virus is ACTIVELY REPLICATING in the patient’s body.

  And why is that important? Because, to even begin to say a virus is causing actual illness in a human, there would have to be millions and millions of a virus replicating in his body—and the PCR test has never been proven, in the real world, to be able to make such a judgment call accurately.

  But, if you read that CDC quote again, you’ll see the CDC is ordering labs to report a positive test result to public health agencies—where it will be counted as a “coronavirus case” come hell or high water.

  Thank you, CDC. So very, very much. The next ship for Uranus leaves tomorrow. Pile on board and make the trip. You can run tests there to your heart’s content.

  This link will take you to a page with a number of links. Scroll down until you reach the link titled, “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel Instructions for Use.” That’s the one.
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/24/heres-what-the-cdc-says-about-the-test-for-the-coronavirus/

Comments are closed.