Met dank aan Ivor Biggun. Ik durf niet zo stellig te beweren dat het allemaal fake is. Maar ik ben het met Jensen eens dat er gemanipuleerd wordt. Deze mogelijke crisis en mogelijke pandemie wordt misbruikt. Door bijvoorbeeld de EU om Albanië EN Noord Macedonië een stap dichter bij het EU lidmaatschap te brengen. Door Bijleveld door de doodzonde van verkeerde voorlichting van de Tweede Kamer over de burgerdoden bij een bombardementje nu bekend te maken. Door het Amerikaanse ministerie van justitie dat heeft gevraagd om bevoegdheden die erop neerkomen verdachten voor onbepaalde tijd vast te zetten zonder rechtszitting.

15 REACTIES

 1. Intussen ………………!
  2.3.1 Algemene verplichting
  Bij een algemene verplichting wordt wettelijk vastgelegd dat men verplicht is om een kind te laten vaccineren. Handhaving kan hierbij plaatsvinden door ouders boetes of een gevangenisstraf op te leggen.
  2.3.2 Verplichting in combinatie met toegang tot kinderopvang
  Een volgende mogelijke verplichtende maatregel is om vaccinatie te verplichten als een kind naar de kinderopvang gaat. Het wetsvoorstel Raemakers valt onder zo’n indirecte verplichting. Een verplichting in combinatie met de toegang tot het basisonderwijs is kort aan de orde geweest, maar is niet uitgebreid besproken.
  2.3.3 Verplichting in combinatie met korting op kinderbijslag
  Consultatie en stakeholders en experts
  In de Tweede Kamer is door Kamerlid Veldman (VVD) het idee geopperd om net als in Australië te korten op de kinderbijslag als ouders hun kind niet laten inenten. Dit idee wordt in het rapport ‘Prikken voor elkaar’ op juridische gronden afgewezen [19]. Tijdens de bijeenkomst werd het koppelen van een verplichting aan een boete of korting op de kinderbijslag als onaanvaardbaar en onwenselijk beoordeeld, omdat
  (1) het ongewenste inkomenseffecten heeft, want mensen onder de armoedegrens komen
  erdoor in financiële problemen, en
  (2) het vooral effect zal hebben op mensen met een laag inkomen (voor hen weegt de korting zwaarder),
  (3) het wantrouwen tegen de overheid en het RVP kan aanwakkeren bij ouders die twijfelen of bezwaar hebben tegen het RVP.
  https://wetten.overheid.nl/BWBR0042967/2020-01-01

  • Hoe kan je immuunsysteem zonder kinderziektes volwassen worden? Bij het volwassen worden hoort ook het “volgroeien” van je immuunsysteem. Ouders moeten een balans vinden tussen het voorkomen van leed en het opbouwen van het immuunsysteem van hun kinderen. Niemand gunt zijn kind polio. Maar mazelen kan een overzienbaar risico zijn dat mogelijk een netto positieve bate heeft. De kans op blijvende invaliditeit of sterven is zeer gering, en het immuunsysteem krijgt de kans ervaring op te doen en “volwassen” te worden. Waardoor het lichaam toekomstige ziektes veel beter aankan.

   • Het gif heeft voordelen voor hen die de agenda beheersen, feit over corona ” 24.000 mensen overleden wereldwijd aan het virus en ruim 122.000 personen”. herstelden

 2. De aflevering van Jensen vandaag ook weer zo onthullend.
  Tenenkrommend kwaadaardig in alle openheid zoals Osterhaus zich durft te laten zien.
  Dit bedoel ik dus als ik zeg dat er een groot verschil is tussen Kapitalisme en Corporatisme.

  • Ik heb het gezien. De arrogantie van dergelijke misbaksels is stuitend. Scum of the earth.

 3. RIVM kan niet bewijzen dat vaccinaties veilig en effectief zijn. Robert F Kennedy komt in de VS na onderzoek tot de conclusie dat er geen bewijs is voor effectiviteit van vaccinaties. Hoe duidelijk wil je het bewijs hebben dat we belazerd worden door onze overheden. Wordt wakker.

Comments are closed.