26 REACTIES

 1. We hebben één “zelfmoord” = 1.
  Rookte = 1.
  Dronk = 1.
  Waarschijnlijk verkouden = 1.
  Je kunt slechts die statistieken vertrouwen, die je zelf gemanipuleerd hebt. *RIP Churchill

 2. Op het moment dat die app verplicht wordt doe ik mijn smartfoon de deur uit. Die heb ik voor mijn werk. Dan neem ik voor het bellen wel een bejaarden-ding waarmee je alleen bellen kan. Laat ze mij maar dwingen om een nieuwe smartfoon te kopen.

  Maar inderdaad, maak mensen bang, sluit ze op en grijp de macht. Dat proberen de uitvreters van de EU nu.

  Ik weet zowaar een corona geval in mijn eigen omgeving. 2e graad, kennis van kennis, maar het is eindelijk een echte, en ook nog officieel. Want ik vroeg mij al af: Waar zijn toch al die zieken? Want die liggen lang niet allemaal in het ziekenhuis.

  • Tja ik heb nog nooit zo’n ding gehad of willen hebben,werken daar heb je geen telefoon voor nodig, dat is je wijsgemaakt. Vroeger (10 a 15 jaar terug) werd er ook volop gewerkt, zonder telefoon op zak en al helemaal niet zo’n achterlijke smartphone want zo smart zijn ze niet. Maar ze hebben vaak getest hoe vast mensen aan zo’n ding zitten en hoe ver ze mensen kunnen krijgen, heel ver, ik weet niet of je je de Pokemon gekte nog kunt herinneren, als Lemmingen achter elkaar aan voor niet bestaande virtuele figuurtjes? Dat is de mensheid voor je,

 3. Als je die app niet correct installeert moet je naar de gevangenis/quarantaine kamp. Het wordt verplicht, niet vrijwillig.

  • De recente aanslagen op 5G zendmasten zouden verband kunnen houden met de aangekondigde app. Zonder zendmasten, geen app.

 4. Op Bild.de een schokkend filmpje over een vader die zijn kinderen af wil halen bij zijn ex-vrouw. Terug gestuurd door de politie.

  Polizei stoppt Vater
  auf Weg zu seiner Familie

  (geen directe link mogelijk)

 5. Deze informatiebron is de moeite waard om eens te bekijken: https://swprs.org

  Feiten over “covid-19”: https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/

  Er wordt grootschalig gegoocheld met statistieken om de zaak op te hitsen. Mensen die overlijden met- en overlijden door dat zogenaamde virus, waarvan het bestaan nergens is aangetoond, worden op één hoop gegooid. Zo maar twee voorbeelden van deze ongelofelijke schweinerei die zal leiden tot nóg minder vrijheden mits we niet keihard op de rem gaan staan.

  Overigens heeft de massa nog niet in de gaten dat er een depressie aan zit te komen; de ogen zijn nog gericht op de covid19 koplampen. Prepare accordingly.

 6. Vieze plekken moeten allesmaal minder waar je dit verschrikkelijke alles vernietigvirus kunt aflopen. En zou demense nog veel verder moeten gaan, anders gaan we echt bijna allemaal dood of bestaat een kans dat de mense gehandicapt worden, wat uiteindelijk de gezonde en braave gevaccineerde gemeenschap veel centen gaat kosten en veel zorgen en ellende brengt.

  Misschien moeten we een versierde 1.5 meter paasstok gebruiken zodat mensen begrijpen hoeveel afstand de mense moet houden. Misschien kunnen demensen die het verschrikkelijke virus hebben gehad een gele button op de jas dragen dat ze weer gezond zijn verklaart of een rode button dat ze nog niet heel ziek zijn geworden. Iets moet er gebeuren dat de mense weer gezond elkaar zien kunnen.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5088101/aart-laat-zien-hoe-je-15-meter-afstand-houdt-maak-een-versierde-stok

  • In tijd dat het nodig is kan men toch een gele of rode button gebruiken. Dit was in de oorlog toch ook een goed middel om met een ster 🌟 duidelijk te zijn. Het was verschrikkelijk natuurlijk ook de mensen in streepjes kleding opsluiten in verschrikkelijke kampen daar in Duitsland maar werkte wel beter dan als demense niets doen voor onze eigen bestewil. Het is wel gezondheid die op het verhaal staat en iets moet onze gezondheid en vrijheid weer trug brengen. Beter met een button op de jas misschien zelfs beter met een button controllechip onder de in je huid wat kan vertellen dat jij gezondheid hebt. Dat demense overal gevolgt kunnen worden zonder kontant geld om tweten dat we gezond blijfe.

   Dit us een oprechte reaktie en hopelijk zullen de overheid ons nog veel meer de weg wijze richting vrijheden. De politie en de politiek en overheid willen alles vooral doen om ons gesond te houwen. Vertrouwen zouen we met z’n allemaal meer moeten hebben in de overheid en politicus. Ook het koning en zijn huis die hebbe hrt gied met ons voor, die komen in sieghuizen zonder montkapje en handskoenen. Lefe de koning en zijne lieve hoogheid van de koninginne. En ein chippie in de vel van je hooft of hand doet geen pijn en kunnen we allemaal een familie gevoel krijgen. Jullie wille dat allemaal zelf, en blijven jullie brave burgers met de dood erop volgt.

   • HAHAHAHA Hilarisch je dat hebbe neergeskreven jalleen jij wel mindeste 10 dagen over de datum

 7. Als ik het goed begrepen heb wil de overheid dat je gaat leven zoals ze dat in Ruinerwold deden. Dat soort groepjes radicaliseren snel, komen al snel in een oorlog met het Systeem terecht.

  • samenstaanwijsterk: Wat heb je aan het geld als je getroffen word door het coronavirus

   Als je deze draad doorgelezen hebt zou je weten dat ik al weken thuiszit met griep, met symptomen van corona. Geld is dan erg fijn. Als je getroffen wordt door een crisis is een pakhuis vol met geld ook erg prettig. Een envelop met geld is dan eigenlijk ook wel genoeg, maar liever iets meer.

   samenstaanwijsterk: jouw mening over 5G in relatie tot het coronavirus

   Ik heb gehoord: rond de Spaanse griep zouden radio-golven nieuw zijn geweest (hetgeen ik betwijfel). Nu komt 5G en krijgen mensen griep. Conclusie: 5G = corona.

   Ik zit op mijn desktop computer en die heeft een kabel naar de Ziggo-kast. De Ziggo kast staat op bridge modus (groene lamp), en geeft dus geen wifi straling etc.

   Ik snap de voordelen/noodzaak van overal online kunnen zijn, draadloos. Het systeem via lantaarnpalen lijkt me het meest geschikt, omdat je dan kunt werken met de laagst mogelijke straling, van zowel zender als ontvanger.

   Het is onderhand duidelijk dat bijvoorbeeld mobiel bellen niet zonder risico’s is. Dus als het veilig kan, kies dan die optie. Hoe lager de straling, hoe veiliger. En als het via een kabel kan, gebruik die dan.

   samenstaanwijsterk: jouw mening over 5G

   Er zijn een paar GGZ-gevallen actief die op militante wijze 5G proberen te stoppen. Dat ze flippen zal met de huidige situatie te maken hebben, inclusief de app.

   • samenstaanwijsterk: Ik ben benieuwd naar jouw mening over 5G in relatie tot het coronavirus.

    5G wordt langzaam uitgerold. Ik zie niet heel veel verschil tussen 3G, 4G en 5G. De frequentie zal net iets anders zijn, net als de software die erachter zit.

    Als mensen ziek zouden worden als de 5G mast aangaat, zou je dat direct kunnen zien, aan het getroffen gebied. En dat is dus nu niet zo. Volgens mij is covid-19 gewoon een nieuw coronavirus. Of niet eens nieuw: vleermuizen schijnen als reservoir te functioneren.

    ‘Nieuwe’ virussen zijn normaal. (Wilde) dieren dienen als reservoir. Oude virussen zijn niet weg maar liggen gewoon ergens te wachten, op een kans om toe te slaan. En ze muteren ook nog. Of er wordt mee gerotzooid in laboratoria.

    Vanmiddag weer volop in de zon. De straling die van de zon komt overtreft in hoge mate de overige straling. Maar ik zit niet het hele jaar 24 uur per dag in de zon.

    Kijk, ik drink geen kraanwater vanwege de verontreinigingen die er in zitten. Word je ziek van kraanwater? Niet direct. Maar op termijn kan het dus wel gezondheidsproblemen geven, of het vormt in ieder geval een risico. En zo zal het met 5G ook zijn.

    Moet 5G verboden worden? Als mobiele communicatie via bijvoorbeeld lantaarnpalen kan met een lage straling dan moet je niet kiezen voor een goedkoper systeem met een veel hogere straling.

    Ziggo heeft feitelijk zo’n systeem met lage straling, wifi voor passanten via de wifi van klanten. Maar ik heb die functie dus bewust uitgezet. Want ik heb geen zin om in de straling te zitten. Als ik de wifi aan wil hebben kan dat met een paar muisklikken.

   • samenstaanwijsterk: Ik ben benieuwd naar jouw mening over 5G in relatie tot het coronavirus.

    Ik zie dus niet echt een relatie tussen 5G en corona.

    Die verplichte app die er aan staat te komen gaat je wel je vrijheid kosten. De overheid wil je overal en altijd volgen. Als je weigert ga je de cel in of naar een quarantainekamp.

    Vanuit dat perspectief begrijp ik dat bepaalde personen liever alle mobiele zendmasten zien verdwijnen. Want: zonder zendmasten geen controle systeem.

    Overheid wil controle app installeren, militante gele hesjes vernielen zendmasten. Toch iets om rekening mee te houden: ontregeling van alle mobiele communicatie, misschien meer.

   • samenstaanwijsterk: Ik ben benieuwd naar jouw mening over 5G in relatie tot het coronavirus.

    Die aanslagen op zendmasten etc. vormen een zeer ernstig risico. De app doet het dan even niet. Maar er is nog veel meer dat het mogelijk niet doet: alle mobiele communicatie, alle communicatie via draad, enz.

    Telefoon weg, zowel mobiel als via draad. Internet weg. En als het een beetje tegenzit ook alle elektriciteit en gas weg, voor maanden of langer. Verplicht pinnen is dan ook meteen weg. Geld opnemen kan niet.

    Het is waarschijnlijker dat dit soort toestanden in gele-hesjes-landen plaats vinden. Inclusief honger en vluchtelingenstromen.

    Nico de Geit: Maffia deelt voedsel uit in Italië.

    Overheid faalt, Maffia springt meteen in het gat. Dat zal betekenen dat mensen op plaatsen die hard geraakt worden terugvallen op stamverbanden.

    Bovenstaande chaos zal niet de opzet zijn geweest van de corona-hype, maar kan wel het gevolg zijn. Ik heb sterk het vermoeden dat de corona-hype bedacht is door een machtsgeile psychopaat die aan één oog blind is.

    ‘Aan één oog blind’ duidt erop dat deze persoon bepaalde dingen over het hoofd ziet. Verzet bijvoorbeeld. Zo’n psychopaat denkt dat hij iedereen op kan sluiten als mensen niet doen wat hij wil. Niet dat mensen iets gaan doen dat hij niet heeft voorzien, waardoor zijn plannen geen doorgang kunnen vinden.

    Dr. Frankenstein creëerde een monster, en het liep helemaal uit de hand. Dat zien we nu dus mogelijk ook. Hopelijk verderop, in gele-hesjes-land – niet hier.

    Onder dat soort omstandigheden is je huur of maandelijkse aflossing betalen geen issue. Het digitale geldsysteem ligt dan gewoon plat, en contant geld is er niet of nauwelijks.

    Worst case scenario? Echt niet, het kan allemaal nog veel erger.

   • ‘draadloos. Het systeem via lantaarnpalen lijkt me het meest geschikt’

    Mobiel communiceren kan ook van telefoon naar telefoon, zonder zendmasten. De telefoon zijn zowel ontvanger als zender tegelijk. Ver weg bellen gaat dan via de telefoons van mensen die er tussenin zitten.

    De overheid wil natuurlijk een centraal punt. Net als de providers overigens, want anders is er niks te verdienen. Maar een centraal punt maakt het systeem kwetsbaar.

    Een systeem met uitsluitend telefoons is erg robuust. De gebruikers moeten zelf maar zien hoe ze hun telefoon opgeladen houden. Maar dat zal in de meeste gevallen wel lukken.

   • Als organisaties die concurreren met de overheid baat hebben bij het platleggen van het systeem, dan zouden ze dat best wel eens kunnen gaan doen. Zonder moderne communicatie ziet de wereld er meteen heel anders uit.

    Doel zal zijn die overheids-controle-app te blokkeren, maar als ze kabels uit de grond gaan trekken en communicatie-centrales gaan vernielen, dan moet je niet raar opkijken als je telefoon en internet het niet meer doen.

    Mocht het zover komen, dan is het de vraag of het ooit hersteld wordt, en hoe de wereld erna eruit ziet. De corona-onzin verbleekt hierbij, maar kan het wel in gang zetten.

   • Met een rondzingende 5G harde paal in de fik gedaan en een chip in het vel van hant of hoofd kunnen mensen gefolgd worden of ze wel aan virusregelementen voldoende afstand houden of contacten gelden van zichzelf zwart hebben. Ook kan de overheden je beter sturen met je chip rn wird je een goede burger gemaakt tot de dood er op volgt. De 5G is een zege en ook een chip in het velletje zal veel mense geluk brengen tot op de dood.

 8. De app die minister Zijlstra aankondigde, ik had hem in Rusland al gezien. En Zijlstra had het over de app uit het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Als het zo smerig wordt gebracht, dan moeten alle alarmbellen gaan rinkelen.

  Waar dient die verplichte app anders voor dan om mensen die dwars liggen op te sluiten in detentie-centra? Het is een anti-gele-hesjes-app. Maar als die gele hesjes kabels uit de grond gaan trekken en centrales vernielen, dan is er wel een probleem.

  Het valt niet uit te sluiten dat die app wordt gebruikt om mensen naar quarantainekampen te sturen. Daar worden ze ziek, en sterven ze. Hebben we eerder meegemaakt.

  In the suite, on the news
  Everybody dog food
  Bang bang, shot dead
  Everybody’s gone mad
  All I want to say is that
  They don’t really care about us

Comments are closed.