15 REACTIES

 1. Kortom: de gepubliceerde gegevens door de witjassen-cum-stethoscoop-brigade en de overheid slaan als een tang op een varken en zijn van begin tot eind gemanipuleerd om het gewenste resultaat te krijgen. In China heeft het er alle schijn van dat de machthebbers het virus als excuus hebben gebruikt om de echte oorzaak van massa’s doden onder het Chinese tapijt te schuiven. Meer daarover later.

 2. Goede video. Is er ook een met het vervolg van het gesprek?
  Dus eigenlijk kan er geen goede diagnose van een dodelijk coronavirus worden gesteld. En is het politieke beleid een mix van paniekvoetbal, speculatie en een machtsgreep?

  • Ja is er, is een onderdeel van een andere video. Ik was al aan het zoeken, maar nog niet teruggevonden. Zodra ik het weet, post ik het.

   • Die is mogelijk verwijderd door Google. Er lijkt daar een censuurfeest te zijn van iedereen die een andere mening heeft (al dan niet onderbouwd) dan CNN, Bill Gates en de andere goedgekeurde freaks.

   • Dat zou kunnen. Mocht dat zo zijn, dan heb ik hem zelf want ik download alles wat ik bekijk, in welk geval ik het naar Bitchute upload.

   • @Andre je kan ook je bitchute video’s embedden op vrijspreker, tenminste, het is me 1 keer gelukt van de ene keer dat ik het heb geprobeerd. Kopieer en plak de insluitcode van de bitchute video in je WP bericht. Klaar.

 3. @Niko
  De langere versie van de video is hier: https://www.youtube.com/watch?v=6LLgHMt-Lbo (12:32)
  en beide videos komen uit deze video: https://www.youtube.com/watch?v=fvqNc4m5oOI (45:57)

  Dan is er ook nog deze MSM smear video, ook wel interessant om te zien hoe ze dat doen: https://www.youtube.com/watch?v=buiNWADqakM (2:05) 5G is gewoon veilig; niks te zien, doorwerken slaaf.

  @Ratio
  is bekend. Ik raad iedereen aan videos te downloaden die je bekijkt, en ze desnoods weer naar Bitchute te uploaden. Ik vermoed dat de videos die op VS geplaatst worden een grotere kans hebben om in het putje te verdwijnen dan hond-kat-papagaai videos.

 4. Afwijkende meningen worden niet getolereerd. Na protesten van bezoekers is de site van Dr. Wodarg weer in de lucht. Download alle YT videos die je interessant vindt. Ik gebruik Free YouTube Downloader.

  https://www.wodarg.com

Comments are closed.