Vrijspreker: Het virus woedt nog steeds in hevige mate voort. Snapt de Opperdienaar het nog allemaal?

Opperdienaar: Het vraagt precies dezelfde oplossing als elk ander probleem: meer macht naar minder mensen en met geld strooien uit een geldpers. Wij kunnen bijna ons hele verlanglijstje afstrepen van totalitaire maatregelen. De mensen smeken om apps waarmee de overheid iedereen overal kan volgen, om een bevoegdheid om je huis uit te mogen en om een samenscholingsverbod. Actie, reactie, oplossing in volle gang. De roep des volks is nog nooit zo sterk geweest. Dit Schrödinger virus zoals ik het graag noem, is werkelijk een geschenk uit de hemel voor ons machthebbers. Iedereen moet binnen blijven, tenzij de heersers bepalen dat je essentieel bent. Overheidsmaatregelen worden bekrachtigd door een leger vrijwillige NSB’ers die overtreders verraden via kliklijnen of ze iig vermanend toespreken. Je kunt het Schrödinger virus verspreiden zonder dat je verschijnselen vertoont en je kunt het hebben zonder dat de test het aangeeft, maar je ook niet hebben als de test het wel aangeeft (hoge false positive en false negative). Toen een hele daklozenopvang in Boston werd getest, bleek dat 50% het Schrödinger virus had, terwijl niemand verschijnselen had. Precies dezelfde uitkomst die je zou hebben als je een muntje op gooide bij elke willekeurige populatie mensen een jaar geleden: niemand verschijnselen, 50% positief.

Nu blijkt ook dat wie het gehad heeft, niet immuun is en het weer kan krijgen. Dus denk maar niet dat anti lichamen je een vrijbrief kunnen geven om naar buiten te mogen. Wel wil Bill Gates, de enige mens zonder medisch diploma die toch serieus genomen moet worden wat betreft pandemieën, dat iedereen binnen blijft totdat het vaccin er misschien is over 12-18 maanden. De anti lichamen die je van dat vaccin krijgt, dat overigens na een jaar testen, gegarandeerd geen lange termijn bijwerkingen heeft, geven je dan kennelijk wel bescherming om niet meer besmet te worden. Dus als je lichaam zelf het Schrödinger virus verslaat, ben je niet immuun, maar als het geholpen wordt door het Bill Gates vaccin, dan wel en krijg je die chip waarmee je naar buiten mag.

Eerder was het ook al zo dat ons verteld dat de onderdaan geen gezichtsmaskers moest kopen, want die beschermden hem toch niet en hij was eigenlijk te dom om ze om te doen. Verder had het medisch personeel de gezichtsmaskers (die je niet beschermen) nodig.

Gelukkig dumpt minister de Jonge 50 miljoen van ons geld in een Noorse corona stichting vol met zakkenvullende politici en koopt hij een tweet van Lady Gaga om hem daarmee te feliciteren. Maar goed dat het geld niet naar Nederlandse ziekenhuizen gaat. Dat moeten we niet willen met zijn allen.

Ik kwam nog een lijstje tegen op het internet wat de zaak een stuk duidelijker maakt:

 1. Je hebt veel symptomen als je ziek bent, maar kunt ook ziek zijn zonder symptomen, symptomen hebben zonder ziek te zijn of besmettelijk zijn zonder symptomen
 2. Je mag je huis niet uit, tenzij het nodig is
 3. Winkels zijn gesloten, tenzij ze open mogen.
 4. Je moet niet naar ziekenhuizen gaan, tenzij je er toch naar toe moet gaan.
 5. Kinderen hebben er geen last van, tenzij ze het wel hebben
 6. Dieren hebben er geen last van, tenzij ze het wel hebben
 7. Je kunt ziek worden van besmette oppervlaktes, maar het virus kan niet overleven op oppervlaktes.

 

 

 

Trump zegt de bijdrage aan de World Health Organisation op, een organisatie geleid door een Ethiopische schurk die het niet kan nalaten China te complimenteren met hun aanpak en eerlijke berichtgeving. Een lid van de WHO retweet een oproep tot geweld tegen Trump door Michael Moore die hij snel daarna maar weer wist. Een organisatie ook die families met geweld uit elkaar wil halen als corona dat vereist, maar dan wel op een waardige manier. Gelukkig verviervoudigde Denemarken zijn bijdrage aan deze organisatie.

19 REACTIES

 1. Maar als de gezichtsmaskers je niet beschermen, waarom heeft het medisch personeel de gezichtsmaskers dan nodig? Dat is er een voor zo’n plaatje: https://imgflip.com/i/3xcijy

  Mooie lijst met genummerde punten. Wij kunnen eigenlijk concluderen dat je altijd besmet bent me corona, tenzij de overheid zegt dat het niet zo is. Zo’n test heeft een foutmarge van ±70% dus de uitslag is altijd waar. Fijn om te weten.

  • Mondkapjes waren er volgens mij om geen speeksel te verspreiden wanneer je spreekt zoals bij een operatie waarin je lichaam open ligt en verder staat het natuurlijk wel erg professioneel net als zo’n kapje op je hoofd tegen vallende haren of huidschilfers en handschoenen tegen je vettige huid of poepbacterieen onder je nagels.
   Ja dat lijstje vind ik ook geniaal, het is tenzij het niet zo is, logisch. Doet me denken aan mijn soldatenhandboek van vroeger, hoe kun je weten of iemand dood is? Wanneer het hoofd van de romp gescheiden is, dat stond er echt.

 2. Smeken mensen om een app of is dit het beeld welk de msm verspreid? Als je er inmiddels op kunt vertrouwen dat de msm staat te liegen bij vrijwel elk onderwerp, mag je uitgaan van het laatste. Het beeld welk de msm schetst is veelal het tegenovergestelde van de werkelijkheid.

  • Inderdaad en met toepasselijke muziek. De donut-smurf kan de renner mooi niet bijhouden.

   Het is eigenlijk wel een apart onderzoek waard. Wat je ziet in de video. Maar ook agenten die met ‘drones’ de bossen en velden in trekken om individuele mensen lastig te vallen ondanks dat dit geen beleid is en de mensen geen enkele regel overtreden hebben. Geef zo’n eenstreper een bevel met een klein beetje ruimte om zelf te denken en dan doen ze dit.

   • Typ je nu “denken” Niko, ik denk dat deze lieden niet zelfstandig kunnen denken, denk ik. 🙂

 3. ***EDIT svp niet meer dan 5 linkjes opnemen in je reactie, anders kom je in het spambakje, bij deze ben je ontspamd /EDIT***
  “Forget the politicians. The politicians are put there to give you
  the idea you have freedom of choice. You don’t. You have no choice. You
  have owners. They own you. They own everything. They own all the
  important land, they own and control the corporations that’ve long since
  bought and paid for, the senate, the congress, the state houses, the
  city halls, they got the judges in their back pocket, and they own all
  the big media companies so they control just about all of the news and
  the information you get to hear. They got you by the balls. They spend
  billions of dollars every year lobbying to get what they want. Well, we
  know what they want. They want more for themselves and less for
  everybody else. But I’ll tell you what they don’t want. They don’t want a
  population of citizens capable of critical thinking. They don’t want
  well informed, well educated people capable of critical thinking.
  They’re not interested in that. That doesn’t help them.”

  ― George Carli

  https://uploads.disquscdn.com/images/e09d0d97842f93ccb821474ee31aaed85e6054d6e5357416660fdf6fe5e27372.png

  Look at your dual citizenship Israeli-Zionists in congress who have been bought and payed for by the Ashkenazi-Zionists. They also own all banks and media ! They also brought you September 11 2001. Do a research about the Dancing Israelis. All wars in the middle east are for Israel !
  89 of our Senators and Congress hold dual citizenship with Israel
  https://prepareforchange.net/2018/06/22/89-of-our-senators-and-congress-hold-dual-citizenship-citizenship-with-israel/

  https://www.youtube.com/watch?v=0KMVhb57RqI

  “You Dont Have To Be Jewish To Be A Zionist” – Joe Biden

  https://www.youtube.com/watch?v=1vDx-5b7T8M

  “The World Will Not Be The Same From Today On” – Ehud Barak 9-11-2001

  https://www.youtube.com/watch?v=GAueLjdKh1s

  Sounds Familiar? COVID19? “The World Will Not Be The Same From Today On”

  Coronavirus: March 2020, the month Covid-19 changed the world

  https://www.youtube.com/watch?v=IRkXhR4SiIQ
  ***EDIT svp niet meer dan 5 linkjes opnemen in je reactie, anders kom je in het spambakje, bij deze ben je ontspamd /EDIT***

 4. Hmmmm, Die Stikkers op de grond kunnen we mooi gebruiken als deze BS over is.
  We kunnen zelfs met die stikkers al die muppets mee tapen 🙂

 5. Vorige week kreeg ik het 28 keer en vandaag al 7 keer en elke keer als ik mijn temperatuur meet gaat er ergens een kat dood in de wereld!

 6. Maar verder nadenkend over idioten in uniform die personen in de natuur lastig vallen. Dit is de facto een verbod om nog in de natuur te mogen komen zonder permissie van de ambtenaren.

  Ik was er zelf niet bij maar ik las een verhaal over mensen die in het Limburgse heuvelland boetes kregen omdat zij daar aanwezig waren en daar niet woonden. Met welk recht? Ik denk dat je in de buitenlucht op genoeg afstand van andere mensen 0% kans hebt om covid-19 te krijgen.

 7. voor de zoveelste keer chloroquine is kut zooi of aan elkaar geschreven kutzooi stop ermee met die desinfo hou er mee op!!!! Het gaat om HYDROXYCHLOROQUINE!!!!! Nog een keer hydroxychloroquine dat goedje is waar het om gaat in samenhang met ZINK! deze vorm: https://www.google.com/search?q=zinksulfaat&tbm=isch&source=univ&client=firefox-b-d&sa=X&ved=2ahUKEwjX_bLl8ffoAhWDy6QKHYQVCg0QsAR6BAgKEAE&biw=1739&bih=1016&dpr=1.25 of whatever

  chloroquine is heel iets anders!

  Het gaat om dit: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=plaquenil Dat is hydroxychloroquine dit is de handels naam.

  Het werkt alleen is het begin stadium als je maar adem moet happen of in de volksmond je stikt de moord je ligt als een vis op het droge dan moet je het volgende doen en DAT IS ALLEEN MOGELIJK IN HET ZIEKENHUIS! Een zuustofwaterstofkuur! Sta erop dat je dat krijgt en laat dit aan die IC lullo’s zien sorry dat ik ze lullo’s noem maar ik heb geen andere naam voor die gasten.
  Dit is de waterstof/zuurstof kuur: https://www.youtube.com/watch?v=-oh9Ztgjm4A&feature=youtu.be

Comments are closed.