CO maakt veel los bij mensen en nog veel meer bij overheden. De noodwetten vliegen je om de oren en ik signaleer slechts een paar dingen van de laatste tijd:

 • Bij CO2 werden klimaattafels ineens wetgevend en
 • Gevolgd door rechterlijke uitspraken die de politiek buiten spel zetten
 • Bij Corona worden overheids begrotingen en afspraken, buiten spel gezet
 • Tegelijk met vergaderrecht, beroepsverboden en meer van dat soort tot voor kort grondwettelijke rechten.
 • Grenzen, in een open Schengen EU, worden willekeurig en zonder overleg tussen landen! gesloten.
 • Strengere maatregelen in een ander land, worden hier geapplaudiseerd en of we aub maar een totalitaire staat mogen hebben onder de bezielende leiding van de huidige dictator, sorry Minister President
 • Landen jatten elkaars bestellingen of weigeren exportvergunningen, eigen volk eerst. Wat mij betreft kan dat, maar laat ons dan niet eerst soevereiniteit inleveren vanwege het EU solidariteitsgebazel.
 • Noodwetten, lees dictatuur in Hongarije wordt door de andere lidstaten gewoon geslikt; en met enige jaloezie bekeken want de EU wilde ook graag uw privacy ‘tijdelijk’ afnemen zoals telefoon taps en medische gegevens.
 • En hoezo privacy , persoonlijke vrijheid en recht op gezondheidszorg: bij code zwart is dat niet meer aan de orde
 • De drones om u permanent in de gaten te houden, vliegen al in Nederland
 • Militaire aanpak wordt besproken, ‘want de boetes werken niet voldoende’
 • Vandaag nog niet, maar vanwege solidariteit (net zo’n vaag woord als democratie) kunt op Eurobonds wachten: daarmee staan u en ik garant voor de Italiaanse staatsschuld die dan een onhoudbare 180% van het BNP bedraagt. Wie zei er dat sparen voor slechte tijden goed was?
 • Kritiek op de CO2 of Corona maatregelen wordt verboden, niet alleen op Facebook, maar ook oproepen in de Volkskrant van dien aard.
 • Daarbij maken we in Nederland iedereen Staatsafhankelijk: kom maar bij Rutte, die haalt je uit de Prut met subsidies en loonsuppletie. Maar dacht u nu echt dat de giften met de ene hand, niet afgepakt gaan worden door de andere hand? De toenemende staatsschuld legt de basis voor de volgende belastingverhogingen, crisisheffingen, solidariteitsbetalingen en zekere inflatie

Gelukkig zien we dat Vrijspreker.nl steeds meer bezoekers krijgt, dus bovenstaande boodschap en kritische geluiden bereiken steeds meer mensen. En als u dan toch wat meer tijd heeft omdat u vanwege het Algemeen Belang thuis moet werken of werkloos geworden bent: help ons en uzelf door ons te volgen, te liken en door te sturen.

Nu mag dat nog, bedankt voor uw COoperatie,

7 REACTIES

 1. tel je de letters van het alfabet:
  c is 3e letter, o is 15e letter even optellen 1+ 5 = 6. Dan begint ieder van die woorden met drie keer een 6.

  • …COVID 19… C = 3, O = 15, V = 22, I = 9, D = 4,….3+1+5+2+2+9+4 = 26,…2+6 = 8
   De 9 van COVID – 8 = 11

   COVID 11/9

   • En wat dan met de 1 van covid? Eigenlijk staat het voor coronavirus disease 2019, dus waar blijft dan de 20 van covid. 3X3=9 en ieder zingt zoals het gebekt is uiteraard. Als je deze som maakt 2+0+1+9 is het 12 en dan had je 4 getallen gedeeld door 12 en dan kom je op 3 enz enz. 🙂 “Ze” gebruiken symbolen en nummers maar dan wel een stuk opzichtiger en alleen voor rituelen.

   • Klut, beetje lelijk, maar de 1 van covid met de 1 van de som naast elkaar gesmolten is 11. Weet niet hoe de Mossad er tegen aankijkt, maar ik denk net als 11/9, dat ze in Israël wel even wat champagne hebben ontkurkt nadat corona heel simpel deep throat werd geslikt door demense.

    Judas NSB appie op de mobiele chipphone erbij en heel Nederland komt spuitend klaar. Geil!..

    Een goede maand geleden hadden ze om zoveel onzin zich helemaal krom gelachen, nu schijten de lachende helden bagger.

 2. Die chip, uiteinde draait het allemaal om de chip in ieders lijf.

  Zonder chip geen leven, zonder chip niet eens zwervend over straat zonder chip vervolgd en gedood. En zonder chip of teken van het Beest kan men niet kopen en verkopen, tenminste zo heb ik ooit, heel ver in het verleden ergens zoiets meende ik te hebben gelezen. Iets met 666, wat ook standaard in iedere barcode voorkomt.

  Maar gelukkig, dit is alles onzin. Dat zou men toch nooit doen in een vrije wereld als de onze. Daar hebben regeringslijers, verziekte overheid en verdrekte multinationals net even te veel fatsoen voor.

 3. Daar komt ie dan, het chippie komt zo. We doen het via een gezondheids app en elke boerelul die het virus heb wordt gelijk een paria. Weetje? In Azië doen ze daar niet zo moeilijk over dus hup neem hem het is voor je goeie veiligheid!

Comments are closed.