5 REACTIES

 1. Ja die Schumann resonantie, daar kwam met van de New Age “moefmunt” opeens mee aanzetten 20 jaar geleden, internet stond er vol mee, we trilden wat af met ons allen. Nu is het wel zo dat er veel mensen meer statisch geladen waren de laatste tijd, zelf ben ik vrijwel nooit statisch geladen totdat ik van de week thuis kwam en mijn overhemd door mijn broek heen aan mijn benen kleefde en ik een stevige “spanning” op mijn huid voelde. Alle kleding in de was gedaan en onder de douche gestapt (niet gesprongen) om te trachten het te laten zakken. Dus er is wel degelijk iets aan de hand, straling? Resonantie? Wie Joost kent die mag het zeggen.

  • Het schijnt dat Niburu er eindelijk aankomt. Het zal wel daarmee te maken hebben.

   En ik heb de video bekeken. Maar wat moet een simpele internetter als ik maken van die Schumann resonantie? Het lijkt mij logisch dat het leven is aangepast aan de planeet en ‘space weather’. Dus zo opzienbarend vind ik het niet.

   Of heeft het te maken met die muziekstemming? Die was ook een paar Herz verschoven en dat zou niet natuurlijk klinken.

   • Aha dat is het dus Niburu of Nibiru of Planet X komt er weer aan, dat is dan de 300e keer en als we niet oppassen istie zo weer voorbij. Ja de Hz hoogte van 432 naar 440, de wereld is ook al 30 keer vergaan uiteraard. Maar dat er een crisis van behoorlijke omvang is en komt dat is wel een zekerheid, de enige die we hebben momenteel.

  • Ja dat is waar jhon, maar zou een menselijk lichaam zich niet weten aan te passen aan die straling na verloop van tijd? Een soort eeltplek aan een kant van je brein ofzo? Die mobieltjes zijn er nu al zo’n 27 jaar (de Kermit was 30 jaar terug) en in die 27 jaar zijn er zo’n 2,5 miljard mensen bijgekomen en is de gemiddelde leeftijd hoger, alles zit vol tegenstrijdigheden, lastig.

Comments are closed.