28 REACTIES

 1. Gooi die smartphones gewoon de deur uit, probleem opgelost. Ik heb er nog nooit 1 gehad en functioneer ik minder? Nee. Over lucht gesproken, hebben jullie ondanks de vele vliegtuigen aan de grond gezien hoeveel chemtrails er gesproeid worden? Ze waaieren nu minder uit dus goed zichtbaar. Zouden meer mensen dit na 40 jaar eindelijk gaan zien?

 2. In de Russische Federatie (en andere landen) is het al verplicht: niet de deur uit zonder je app. Je mag bijvoorbeeld over straat om naar je werk te gaan. Onderweg kun je controle krijgen, je toont dan de app op je mobiele apparaat.

  Het is verplicht. Als je je niet aan de regels houdt of het niet serieus neemt ga je naar een quarantaine kamp.
  En de privacy? De overheid houdt u scherp in de gaten.

  • Dat zijn wel heel zware berichten Nico, nog erger dan ausweiss bitte, toen werd er nog bitte bij gezegd. Dus dan moet ik eerst een smartphone kopen, nou ik heb er totaal geen sjoege van dus rest voor mij dan een nekschot? Zou me niets verbazen.

   • Chinese dame werkzaam in Californië kon met haar collega in de auto meerijden naar het werk, maar bedankte en ging lopend om nog wat Social Credits met de app te scoren. De macht gaat zelfs tot over de grens.

    https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Chinese_sociaal_kredietsysteem

    Binnenkort SMARTphone verplicht met diverse Apps, verder denk ik binnen nu en 3 jaar een onderhuidse chip, verplicht vaccineren, afscheid baar geld, confiscatie edelmetalen en bezittingen, fysieke controle tot achter de huisdeur enzoverder. Je kunt het niet zo gek bedenken of sie kommen um dich oder das zu holen!

   • Hebben we al, via 40 jaar chemtrails waarvan de laatste 20 jaar met smartdust, je ademt het in drinkt het en eet het, smartdust is nanotechnologie.

   • @Willem

    De chip die ik bedoel is de ‘officiële’, de ‘echte’ met overheidscertificaat erbij en wie de chip heeft hoort er helemaal bij, het is een feest en eer het te mogen ontvangen. En reken maar dat ze je volgen van piemel tot in de poes en overal waar we onze neus verder in stoppen. Dit wordt een fascistische-communistische-socialistische wereldwijde alliantie met het alziend oog (chippie) in de kroon ( corona?) Zonder comavirus geen chip, toevallig. Alle menschen werden Bruder.

    Met chip automatische nwo lidmaatschap erbij en met vrijwillig-gedwongen aanvaarding van de chip krijg je er onmiddellijk een verplicht druk leven bij. Wat een polonaise. Zelfs een papiertje op straat kan worden gelinkt via dna en chip, wat braaf.

  • @Nico de Geit

   Duidelijk, als landen van betekenis die zich hadden kunnen verzetten tegen het nieuwe wereld orde systeem er in mee gaan of zelfs fanatiek uitpakken, dan zijn we in dat opzicht verloren.

   Vanaf dat moment zijn we allemaal verloren en overgeleverd aan de nieuwe machthebbers.

   1984 is 2020! 1984 en 2020 zijn rat jaren in de Chinese astrologie. Zijn voor zover ik weet het eerste teken uit de dierenriem en geven aan wat we over langere periode kunnen verwachten?

   Vluchten kan niet meer?

   • De Russische Federatie doet enthousiast mee, terwijl ze de infrastructuur en de economie wél draaiend houden. Ik heb gehoord dat Wit-Rusland niet mee doet, maar daar weet ik het fijne niet van.

   • ‘Vluchten kon toch al nooit’

    Die Duitse politie-agente wel dus. En ze nam meteen haar kinderen mee. Blijkbaar wilde ze haar kinderen beschermen voor wat eraan staat te komen.

    Het aantal zelfdodingen overstijgt momenteel ongetwijfeld vele malen het aantal zogenaamde corona-slachtoffers. Daar hoor je niks over.

   • Wel weer mooi dat een moeder haar kinderen mee neemt, dat zie je niet veel meer tegenwoordig 🙂

   • ‘Wel weer mooi dat een moeder haar kinderen mee neemt’

    Het zal er wel stevig ingehakt hebben in Duitsland. Het valt niet uit te sluiten dat op enig moment van hogerhand ingegrepen wordt – zelfdoding onder politie-agenten en ondernemers, en daarnaast enorme economische schade, anderzijds een virus dat niet veel voor blijkt te stellen.

    Wie stuurt dit allemaal aan? De MSM? En van wie is de MSM? Van Soros? De WHO? Trump heeft de geldkraan al dichtgedraaid. Misschien moeten ze dat hier ook maar eens gaan doen.

    De MSM, al die artsen die op televisie kwamen, met een gelogen verhaal, gewoon ziek.

    Ik hoop dat die app niet verplicht wordt.

   • @Nico de Geit

    “Wie stuurt dit allemaal aan? De MSM ?”

    MSM is zwaar geinfinlteerd door de CIA. Cue Udo Ulfkötte (RIP)

    CIA = wat ook al weer ?

    EN wie is de vijand van “wat ook al weer” ?

    Dus.

 3. De app wordt (in Nederland) gepresenteerd als afkomstig uit het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Maar ik had hem afgelopen week al gezien op het Russische journaal. Alles wat ze in Nederland doen doen ze in de Russische Federatie ook, het is alsof er een draaiboek wordt gevolgd.

  Vermogensheffing wordt in de Russische Federatie nu geïntroduceerd – 13% over het rendement.

 4. President Donald J Trump is 17 steps ahead of all these deep state actors…You think he doesn’t know who these clowns are?!?.. He’s letting the world see for themselves, on a global stage…. it’s beautiful to watch!! #TicToc …#Cult45! This is gonna be BIBLICAL!… ????????

 5. Een klassieke griepgolf kan als valse voorwendsel worden gebruikt om landen compleet op slot te zetten en te slopen en politici en overheid komen met hun bleke hoofden daar ongestraft mee weg? Misschien dat Bram of wie dan ook daar eens zijn licht over kan laten schijnen?

   • Er zijn altijd warhoofden die nog iets goeds verwachten van hun democratische ideaal. Maar als je nu nog niet ziet dat democratie naar de afgrond leidt dan ben je gewoon stekeblind.

 6. Bijna alles en iedereen achter de gesloten deuren, i.p.v. de misdadige politici, is een fout van de grootste orde, dommer dan dom en hoogst waarschijnlijk heeft een smerig iets of iemand de politiek en overheid ingefluisterd van een klassieke griepvirus een halszaak te maken.

  Dit klassieke griepvirus had gewoon uit moeten razen en nooit of te nimmer zo tegen de bevolking mogen worden gebruikt.

  We zijn gemanipuleerd om zo uiteindelijk miljarden mensen een Bill Gates vergif (vaccin) en chip in de mik te kunnen duwen. Robert F. Kennedy ligt met Gates overhoop en is de boodschap van twee verdronken Kennedy’s een Gates vaccin statement?

  • Kun je uileggen wat je bedoeld met de zin in relatie met het filmpje?

Comments are closed.