8 REACTIES

 1. Ik ben het nagegaan in mijn stamboom, en de meesten werden tussen de 70 en 90 jaar oud. De sterfte vond plaats bij de kinderen: als er iets niet helemaal in orde was met hun immuunsysteem gingen ze gewoon dood – de helft viel af.

  Dankzij het pokkenvaccin bleven meer kinderen in leven. Ze hebben niet alleen een afwijkend immuunsysteem en zien er soms wat anders uit, ook in hun hersenen zitten de stekkers anders. Na de industriƫle revolutie waren er gunstige omstandigheden voor iedereen. Vrijwel alle kinderen bleven in leven, inclusief de mutanten.

  Deze mutanten vind je tegenwoordig overal op universiteiten, in de politiek, enz. Maar onder Darwinistische wetten zoals ze golden in 1780 zouden deze verschrikkelijke mutanten niet eens bestaan.

  • Vroeg of laat komt er een virus voorbij dat alle mutanten vernietigd.

   • In moeilijke tijden blijven alleen de best passende exemplaren over. Dat leidt tot veredeling. En dat zorgt dan weer voor gunstige omstandigheden, waardoor de mutanten massaal in leven blijven, gevolgd door een ineenstorting.

    Dr. Michael Woodley of Menie heeft er een hele theorie bij uitgewerkt. Volgens Woodley de Menie vindt deze cyclus vrijwel zeker ook op andere bewoonde planeten plaats, waardoor ze dus (bijna) nooit zo ver komen om contact met ons te maken, en wij niet met hen.

    Het gaat nu allemaal duidelijk naar beneden. De vorige keer dat een hoogtepunt werd bereikt was tijdens het Romeinse rijk. Het zal wel een flinke tijd duren – een paar duizend jaar? – voordat we weer op het niveau zijn van rond 1900, het hoogtepunt van de beschaving die reeds achter ons ligt.

    Alleen een zeer krachtig virus kan deze neergang misschien keren – een snelle veredeling. Aan materiaal (mensen) geen gebrek.

 2. ‘Dead by age 35’ – en dan moet je een plaatje erbij doen van een zeer ongezond en veel te dik persoon die sterft aan slangen op de IC, met 35 jaar. Nogmaals: onder Darwinistische wetten zoals ze golden in 1780 had die persoon niet eens bestaan.

  Darwinistische wetten gelden natuurlijk nog steeds, alleen de omstandigheden zijn ‘gunstiger’ geworden.

 3. Darwin was een fantast ! empirisch bewijs nimmer geleverd archeologen hebben nooit een “tussenvorm” gevonden ! ex: gevleugelde schildpad.

  • Van die tussenvorm is niet zeker dat die er is. Dat is een aanname, een veronderstelling.

Comments are closed.