“Ain’t nobody but me…”

25 REACTIES

 1. Droog verhaal, ik heb het 23 minuten volgehouden in de achtergrond. Je kan dus concluderen dat het Convid-19 virus is ‘aangetoond’ door het doen van een paar steekproeven en beproefde methodes niet te gebruiken? Zo kan ik ook wel het bestaan van kabouters aantonen.

  Ik zou het fijn vinden als al die deskundologen ook een 3-5 minuten versie van hun video’s maken. Want ik zou al die video’s graag allemaal bekijken, als ik de hele dag de tijd zou hebben…

 2. En om een ander onderwerp aan te kaarten: zo ongeveer sinds de -al dan niet intelligente- lockdown begon en het vliegverkeer min of meer verdwenen is, is het mooi weer. Zonnig, strakblauwe luchten, best goede temperaturen en bewolking is er nauwelijks. Regen hebben ik al heel lang niet meer meegemaakt. In februari of zo voor het laatst. Misschien een buitje tussendoor maar geen regen van betekenis.

  Zou er een relatie zijn tussen vliegverkeer, en alle uitlaatgassen daarvan, en het weer? De wolkenpatronen boven de oceaan als gevolg van intensief vliegen zijn al langer bekend. Maar speelt het ook hier en op welke manier? Nu er ook weinig autoverkeer is, is het nu minder stoffig in huizen of maakt het niet uit? Mensen die ik ken die in de rimboe midden in Canada gewoon hebben vinden het hier (Randstad) erg stoffig vergeleken met daar.

 3. Interessante video. Kijk met name naar 3:40 tot 7:20 van de bovenste video. Dit behandelt hoe je vaststelt of een bacterie of virus de oorzaak is van een ziekte. Er worden twee methodieken beschreven. Koch en Rivers. Het lijkt me best wel belangrijk dat de medische wetenschap onomstreden methodieken heeft om te bewijzen dat een bacterie of een virus de veroorzaker is van een aandoening. Als je de video hebt bekeken, alleen het stukje van 3:40 tot 7:20, en je gaat dan nadenken of dit een juiste methodologische basis is, dan zie je zowel bij Koch als Rivers problemen opduiken. Koch is niet bruikbaar voor virussen en heeft ook wel andere tekortkomingen.

  Als je verder zoekt naar antwoorden of er een goede eenduidige methodologische basis is om te bewijzen dat een virus of een bacterie de veroorzaker is van een aandoening dan kom je niet veel bruikbaars tegen. Dit kan wellicht komen doordat het immuunsysteem van mensen complex is en verschillend reageert.

  De rest van de video diskwalificeert een aantal onderzoeken en stelt vanaf 31:30 dat de relatie van het nieuwe corona virus met de pandemie niet bewezen is. Maar dat er wel een associatie is te leggen tussen corona virus en de pandemie. Let wel, een associatie is geen oorzakelijk verband. De claim van de maker van de video is dat er verder geen onderzoeken zijn die een causaal verband aantonen tussen het corona virus en de pandemie.

 4. Met bovenstaand betoog ontken ik niet dat er nu iets aan de hand is. Er is wel degelijk iets aan de hand. Dat we er mogelijk niet precies de vinger op kunnen leggen wil niet zeggen dat er niets aan de hand is. Er is volgens mij iets, waarschijnlijk een griep / influenza variant die een atypisch verloop heeft, en in korte tijd relatief veel slachtoffers kan maken.

 5. Het lijkt erop dat Covid-19 een MEGA-opgeklopt normaal virus is. Ook het overspringen van één of ander dier naar mensen is normaal. Als de mediacampagne er niet was geweest had iedereen gedacht dat het een normaal virus was, wat het dus ook gewoon is. ‘Maar er gaan mensen dood’. Klopt, mensen gaan dood, niks nieuws.

  Dan blijft de vraag: zijn de machthebbers gek geworden, of hebben ze een plan? Ik denk het laatste. Wat ze precies willen bereiken met het afremmen van de economie is me nog niet duidelijk, er zal wel een economische noodzaak toe zijn. Nogal schofterig om de rekening te leggen bij ondernemers en werknemers die het toch al niet breed hadden. Anderzijds brengt het afremmen van de economie natuurlijk altijd schade met zich mee.

 6. Dat je ziek wordt van virussen, die theorie is nog niet zo heel oud. Vroeger had je gewoon ‘kou gevat’, of je had ‘griep’, het zal wel een heel oud woord zijn.

  Het lijkt erop dat griep en zo besmettelijk is. De vraag is of mensen die zich afzonderen ook gewoon griep krijgen. Misschien ligt griep gewoon te wachten (in je lichaam) op een kans om zich te manifesteren.

  Een kritische blik zal niet welkom zijn in de medische wereld, want dan dondert hun hele raamwerk in elkaar.

  Niet iedereen die wordt blootgesteld aan virussen en bacteriën wordt ziek. Een ziekenhuis is een plek waar mensen met een zwakke gezondheid worden blootgesteld aan een groot aantal ziektekiemen.

 7. Volgens de video is (o.a.) het covid19 veroorzakende virus niet wetenschappelijk aangetoond, m.a.w. er is sprake van fraude of iets dergelijks.
  Maar afgezien van de vraag wat de oorzaak is van de ziekte die mensen ten deel is gevallen, ben ik het wel eens met de strekking van je verhaal en kun je je afvragen of er een plan achter zit. Als we naar de toestand voor covid keken, zagen we dat de groene khmer er alles aan deed om co2 productie te stoppen. Dat is ook een van de doelen van onkel Billie G. Ik kan me zo voorstellen dat dit covid19 ding in dat kader wel handig is, en alle ondersteuning verdient. Call me Billie..

  • Bovendien is de hele wereld al volgepropt met die klotensoftware van onkel B. dus daar valt niks meer te halen; op naar de volgende nieuwe markt: massavaccinatie en -identificatie.

  • Stel je eens voor dat jij onkel B. bent. Je hebt 81 miljard vermogen, plus minus. Je hebt een krankzinnige visie: minder dan 500 miljoen mensen op de wereld. Wat zou je doen ?

   Juist.

 8. ***EDIT: de combinatie van een automatisch spamfilter en de instellingen van deze site tegen spam zoals niet meer dan 5 linkjes, en de blacklist die in de loop van de jaren is opgebouwd voor deze site vanwege uitgedeelde bans houdt soms comments onterecht tegen. Zoals nu jouw reactie. Het is dan aan het beheer van de site om onterecht tegengehouden berichten vrij te geven. Er is nu een redelijke balans, de lezer wordt nauwelijks geconfronteerd met spam. Onterecht tegengehouden reacties worden vrijgegeven. /EDIT*** Mooie ‘bombshell’ uit België, misschien een eigen artikel waard? Een dokter aan het woord over overheids-adviseurs en wat voor prutsers het zijn. Naar het schijnt al gecensureerd op YouTube dus is het waar: https://www.bitchute.com/video/lE1bYT8t5gi6/

 9. Plaats ik een mooi linkje, verdwijnt die… Censureert WordPress nu ook ‘onwelgevallige meningen’? Dan plaats ik het maar zo. Corigeer de URL zelf even: https:// www (punt) bitchute (punt) com / video / lE1bYT8t5gi6/

  Mooie interview met Belgische arts. Ik denk dat deze een eigen artikel waard is.

  • Ter Info.
   Ik heb niet het idee dat dit een arts is. Minuut 1.45 Hij heeft het over een dubelle longontsteking (bilateral interstitial pneumonia) en dat dat in de DSM zou staan o.i.d. maar de DSM is voor diagnostisering van Psychische klachten https://de.wikipedia.org/wiki/Diagnostic_and_Statistical_Manual_of_Mental_Disorders

   Verder gebruikt hij twee “dingen” die Jensen ook gebruikt in één van zijn video’s, namelijk het papier met de exponentiele curve, en hij heeft het over anticipatoire angst wat Jensen zegt in die video. Lijkt me veel te toevallig.
   Wie het van wie overgenomen heeft weet ik niet.

   • @Perspectief

    Op minuut 1:45 heeft hij het daar niet over; klopt 1:45 wel ? Zo nee, waar ?

    Overigens is hij niet de enige die deze kritiek heeft, en je hoeft geen arts te zijn om kritiek te kunnen leveren op onwetenschappelijkheden op het gebied van viraal onderzoek.

    Er wordt gerommeld met wetenschappelijke criteria zodat men de gewenste resultaten krijgt. Dat is geen wetenschap, dat is fraude.

    Hoe was dat ook nog een tijd geleden ? Zo’n 50% van de wetenschappelijke resultaten zijn niet reproduceerbaar ? Gewoon even zoeken op internet, daar staat het ook. Men hoeft dus niet verbaasd te zijn dat er creatief gekurkt wordt. Leuk bzig zijn, papiertje in elkaar rammelen zeggen wat de baas wil, geld opstrijken. EN wie is de baas ? Precies, Onkel Bill & co. De minkukel heeft het GORE LEF om te zeggen dat 7 miljard mensen ingeënt dienen te worden, en anders krijgen ze hun vrijheid (voor zover ze die al hadden) niet terug. Tijd om op de barricades te gaan, of mag je dat (ook) niet zeggen. Want dan wordt het pas écht tijd om op de barricades te gaan. Alhoewel ik dat niet zie gebeuren met het dociele nederlandse volkje, die het in WO2 nog “beter” deden dan de duitsers.

   • DSM clasificatie zegt hij 1 minuut 55 sec.
    In de DSM staan geen lichamelijke ziektes.

    Het viel mij gewoon op in dat filmpje.

    Ik onderzoek gewoon dingen.

    “Er wordt gerommeld met wetenschappelijke criteria zodat men de gewenste resultaten krijgt. Dat is geen wetenschap, dat is fraude.”

    Zeker weten, Ik ben verschrikkelijk boos over wat er gebeurd

    Hot mic at the White House.
    https://www.youtube.com/watch?v=_dB-H2viCYc
    Er werd gezegd dat dit fake leek.
    Ik was daar nog niet zo zeker van (dat het fake was)
    De studie waarover gepraat word staat in het volgende video minuut; 4.15
    De hele video is het bekijken waard.

    https://www.youtube.com/watch?v=x95_bMCo3_E

    Ik geloof dat deze hele plandemic gefabriceerd is. En ik houdt mijn hart vast voor de gevolgen en wat er nu aan de gang is. Dit is niet tiptoe totalitarianism dit is sprint totalitarianism en het is afschuwelijk.
    Oh en van mij mag je alles zeggen. Ik zie ook niets gebeuren. Het zou al helpen als mensen ongehoorzaam zouden zijn, maar dat is wel heel veel gevraagd van de gemiddelde staatist.

   • @Perspectief
    1:55 sorry, ik heb er nóg een paar keer naar geluisterd maar ik hoor hem dat echt niet zeggen. Hij leest het 3e postulaat van Koch voor. Wat doen we hier niet goed ?

    Video ga ik “morgen” (= vandaag) bekijken, bedankt voor de tip.

    Ik kreeg net de volgende video door: https://www.youtube.com/watch?v=BpwndRgw-kI&feature=youtu.be en als je ongeduldig bent dan zijn de eerste 4 minuten voldoende.

    Ik volg ook wat er in Duitsland aan de hand is (o.a. dr. Bodo Schiffmann, Ken FM, Oliver Janich etc.) en dat is diep triest. Er zijn twee à drie “experts” die gehoord worden (w.o. Drosten, die door -daar is hij weer- Onkel Billie G. medegefinancierd wordt) en de rest, een hele waslijst, kan de boom in. Uit 2012 lag er een draaiboek voor een pandemie klaar dat zo te zien uitgevoerd wordt. De cijfers tonen aan dat de “pandemie” aan het wegebben is, ze krijgen de doden niet meer bij elkaar verzonnen. De ziekenhuizen zijn nooit vol geweest. Het is godgeklaagd. En toch slapen ook daar de meeste mensen. Ik weet niet hoe goed je DUits is maar Ken Jebsen (kenfm.de) heeft vanavond weer een briljante monoloog waar de vonken van af vliegen geproduceerd: https://kenfm.de/gesicht-zeigen/ (ik heb wel een paar kleine opmerkingen over belastingen maar die zijn in deze niet relevant). Ik eet mijn hoed op als dit niet gefabriceerd is, im- of expliciet.

   • Overigens over die DSM en psychiatrie: als je het over pseudo wetenschap wil hebben dan is dat een goed onderwerp..

  • @Niko. We moeten ingrijpen als er strafbare feiten worden gepleegd. Als iemand racistische uitingen doet op een site, dan is de sitebeheerder strafbaar. Te gek voor woorden, maar zo werkt het nu eenmaal. We willen niet een turn down notificatie krijgen. Omdat een reageerder de holocaust ontkende in een reactie. Als je als beheerder snel ingrijpt dan ben je niet strafbaar.

   Verder censureren we niet.

  • @Ratio : Er stond niets geks in mijn reactie, tenzij het een strafbaar feit is om een Belg aan het woord te laten. Het spamfilter zal wel in de war zijn. Laat maar verder.

   @Perspectief: Ik had ‘arts’ hierboven tussen aanhalingstekens moeten zetten. Medisch jargon zegt mij doorgaans niets. Als de Belg bij deze ‘busted’ is dan bedankt daarvoor. Jensen kan ik ook niet beoordelen, daar kijk ik nooit naar.

  • Dankjewel Niko. Ga ik morgen bekijken. Als je nog meer tegenkomt, schroom niet om het te posten. Stuur het desnoods naar info at vrijspreker.nl.

 10. Het lijkt erop dat het virus een normaal virus is, zoals ieder jaar voorbij komt. Het enige dat dit jaar anders is is de enorme media-aandacht, een tsunami van opgeklopte paniek-verhalen.

  Ik vermoed dat ze een doel hebben met het afremmen van de economie. Ze hebben het er nu al over dat ze dat mogelijk vaker gaan doen. Te verwachten valt dat er ‘maatregelen’ aankomen, wat precies, die aap moet nog uit de mouw komen.

  • Denk dat er net als met de Euro een soort reset van financiën komt, het systeem moet om. Misschien weer een andere munt of betaalvorm, een wereldmunt. Daarom die lockdowns zodat men met dat virus bezig is en alle faillissementen en economische ellende aan dat “virus” kunnen worden toegeschreven zodat niemand de link legt met het “redden” van de banken in 2009. Nu wordt alles nog een graadje erger, ook reizen zal beperkt blijven, die anderhalve meter waanzin is uiteraard absurd en werkt ook niet en is zeker niet vol te houden. Maar “ze” zullen er wel wat op bedenken want ze willen dit vast houden. Een vaccin is ook waanzin maar ze zullen iets vinden om iedereen te dwingen mee te werken want anders?? Denk dat het komende jaar meer duidelijk zal worden maar we zijn er nog niet van af, ja wel van het virus maar niet van de economische gevolgen allemaal volgens stiekeme afspraken en het gebeurt onder onze ogen. Van politiek hoef je niks te verwachten ook niet van Fvd of Pvv want die horen bij dezelfde club. Het wordt een “bumpy ride” maar we zullen er wel doorheen komen en doen we dat niet, tja.

  • Die indruk krijg ik ook. Vrienden van mij (een stel) hebben corona, officieel. Een is laatst positief getest en intussen weer aan het werk, die had een week lang wat stevige griepverschijnselen maar niets dramatisch. De ander heeft een paar dagen wat verschijnselen gehad en toen was het weg. Die moet nog wat dagen in quarantaine blijven want is (nog) niet officieel getest.

   Ik zie ze regelmatig, toevallig in de afgelopen maand niet. Maar de kans dat zij mij besmet hebben is redelijk groot. En ik heb nergens last van gehad in de afgelopen weken. Een en ander komt inderdaad op mij over als het soort griep dat je elk jaar hebt. Ik kan mijzelf laten testen op antistoffen maar heeft dat zin?

Comments are closed.