Een groeiend aantal mensen is de lockdown meer dan beu, klaar met het langdurig stilleggen van de economie en de 1,5 meter afstand die we geacht zijn van elkaar te houden. De protesten zijn wereldwijd. Het gebeurd in Ohio, in Michigan, in Vancouver, in Dubai, in Mumbai en in een stad als Berlijn.

“Quarantaine is wanneer je de bewegingsvrijheid van zieke mensen beperkt. Tirannie is wanneer je de bewegingsvrijheid van gezonde mensen beperkt”, vertelt een van de organisatoren. “We hebben geen betuttelende overheid nodig om mensen te vertellen dat we voorzichtig moeten zijn”.

Via Bitchute:

of desnoods via youtube

In Nederland zijn er vooralsnog geen protesten gemeld.

ShutR

14 REACTIES

 1. In Nederland kun je de krekels horen volgens mij.

  In Duitsland is er een heel leger aan medisch specialisten die openbaar tegengas geven, via Youtube, open brieven aan Merkel, en een baseline onderzoek dat het RKI al lang uit had moeten voeren maar opmerkelijkerwijze een dikke maand mee heeft gewacht, terwijl ze ondertussen wel de bevolking bang maakten.

  Waar zijn de protesterende medici in Nederland ? Zijn die er überhaupt ?

  • Protesterende medici in Nederland? Die moeten waarschijnlijk voor hun licentie vrezen. Net zoals met de huisarts in Limburg die (volgens eigen zeggen) met succes coronapatienten behandelde met een middel wat de prutsers van RIVM nog niet hebben goedgekeurd.

   Die zogenaamde ‘lockdown’ is ook een verbod op demonstreren. Dat komt mooi uit. Ik ben het ook eens met “Quarantaine is wanneer je de bewegingsvrijheid van zieke mensen beperkt. Tirannie is wanneer je de bewegingsvrijheid van gezonde mensen beperkt”.

   Moet echt iedereen dakloos worden om een paar risicogroepen te beschermen? Dat kan ook wel op een andere manier. Dit, en ook de anderhalvemetereconomie is weer zo’n maatregel uit de papieren werkelijkheid van politici. Net als het importeren van hout uit Canada om hier te verbranden om het klimaat te redden.

   Wie zei ook alweer dat het land bestuurd wordt door ‘volslagen idioten’? Dat dus.

  • Daarom is de Navo ook ingezet en zie je overal oorlogsschepen, straaljagers en helikopters tevoorschijn komen, het volk komt in opstand en dat moet onderdrukt worden.

   • Klopt Nu word er elke dag hier gevlogen met straaljagers en voor een veel langere tijdsduur als voor deze periode.

 2. Ook opmerkelijk is, dat het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen wordt afgeraden. Het RIVM noemt het “schijnveiligheid”, hoewel mondkapjes, veiligheidsbrillen en face shields, wegwerphandschoenen, handlotions en goede hygiëne in de zorg infecties prima weten te voorkomen. Dit RIVM beleid houdt de 1,5 meter economie in stand met desastreuze gevolgen voor de economie. Als iedereen wel die beschermingsmiddelen zou gebruiken, zou dat niet nodig zijn en zouden we in de meeste gevallen weer terug naar normaal kunnen. Eventuele tekorten door de grote vraag zijn uiteraard te ondervangen door snel extra productielijnen op te starten. De overheid is opvallend passief, en zelfs restrictief, als het om effectieve maatregelen gaat.

 3. Helemaal eens met Ken Jebsen. De Duitsers durven zich meer uit te spreken, heb ik de indruk. Tegengas geven is het enige wat druk zet. Wie had gedacht dat we in een zo kort tijdsbestek een Orwelliaanse samenleving ingerommeld zouden worden? Zie ook Jensen, de meest recente aflevering, waarin een oud KGB man aan het woord is. Hij laat zien hoe de linkse onderstroming dit land gedestabiliseerd heeft, en klaarstoomt voor een nieuw normaal, met afschuwelijke consequenties op termijn. Rutte valt kwalijk te nemen dat hij, om het pluche te behouden, mee is gegaan in de linkse onderstroom. Hij wordt nu overvleugeld en is een behulpzame idioot geworden.

Comments are closed.