Leuk voorstel, dat de keuze grotendeels aan de burgers en ondernemers over laat. Niet de overheid bepaalt of u in een winkel of bioscoop mag, maar u en tot welke groep u wilt behoren.

5 REACTIES

    • Dit is een voorstel dat hetzij bottom-up hetzij top-down geïmplementeerd kan worden. Of gewoon niet, bijvoorbeeld omdat het beschermen van griep 2 tegen een griepje het bewijs van de debilisering en feminisering van de maatschappij is. Maatschappij zeg ik, i.t.t. samenleving.

  1. je zou dan zelf kunnen bepalen of je bij groep 2 wel/niet wilt behoren. In feite hetzelfde of je naar een niet/wel rokers café wilt. Dat hoeft niet van bovenaf geregeld te worden.

    • Dat hoeft zeker niet van bovenaf opgelegd te worden en het is te hopen dat dergelijke aperte idioterie geen voet aan de grond krijgt. Dit twee sporen idee is welhaast nog belachelijker dan die ganse covid 19 hoax. Mensen zijn compleet van de pot gerukt.

  2. De overheid met Rutte aan kop bestrijdt het virus helemaal niet, alleen de neveneffecten met wegvluchten voor het griepvirus met vooral 1,5 meter afstand houden en thuiszitten om de “keuze” vrijheid zo veel mogelijk te beperken. Meer niet!

Comments are closed.