10 REACTIES

 1. En zo is het, weet iemand nog dat we onze voeten konden laten controleren in een schoenenwinkel met een röntgen apparaat, achteraf was dat niet erg gezond maar ik heb er gelukkig niets aan over gehouden, tenminste dat weet je niet. Als ik als kind niet was ge-röntgenstraalt aan mijn voeten was ik misschien wel een heel goede hardloper of voetballer geworden met een gigantisch inkomen. Zou ik daar alsnog een schadevergoeding voor aan kunnen vragen en het geld claimen wat ik misgelopen heb omdat ik het nu nooit heb kunnen verdienen?
  Ja zo reageren mensen die “slapen” ook, ja zoveel doden door corona ja maar stel dat we niet de maatregelen hadden genomen dan had het veel erger kunnen zijn (overheids gestuurde subliminale boodschappen) Mexicaanse griep, ja als je je kind niet laat vaccineren en het wordt ziek dan vergeef je het jezelf nooit (overheids gestuurde subliminale boodschappen) Nu met een app, koop w.c. papier, koop w.c. papier, 40% werd er door beïnvloed en ging w.c. papier hamsteren, 5G? Ja 5G. En zo zou ik nog wel uren door kunnen gaan. Zal ik niet doen 🙂

 2. Ik heb mij eens grondig verdiept in het woord COVID-19.

  En wat blijkt? Als je de C vervangt door een Z, de V door een N, de D door een M, de I door een D, de O door een E, de 9 door een T, de 1 door een S en het koppelteken door een A dan staat er ZNDMDETSA.

  En ja hoor, wat kun je daarvan maken:
  ZENDMAST

  Ik ben geen complotdenker, maar dit kán geen toeval zijn!

  • Klopt niks van want dan kom je een letter tekort. Als je van een oude bekende een jonge vreemdeling maakt heb je letters over. Maar verdiep je eens in de aanpak en het gebruik van 5G, is geen complot, het wordt echt gebruikt op die manier, al langer dan je denken zou. Niet dat er iets aan valt te veranderen verder maar het is interessant om alle toepassingen te leren kennen eer je het toeschrijft aan complotten want wanneer je iets niet begrijpt wil dat niet zeggen dat het niet waar is oude bekende.

   • Wat een vage uitspraak, “verdiep je eens”. Als er iets een teken is dat iemand ergens geen verstand van heeft of geen fatsoenlijke bronnen heeft kunnen vinden is dat het wel. Overigens ook totaal nutteloos als je mensen van je mening wil overtuigen. Het is net zo makkelijk om iemand te vinden die precies het tegenovergestelde zegt, waarschijnlijk zelfs met een betere wetenschappelijke onderbouwing.

   • Ik kan er weinig aan doen dat autisten alles letterlijk nemen en niet in staat zijn humor te begrijpen.
    Overigens weet ik meer van 5G dan de gemiddelde zelfbenoemde expert. Maar dat komt omdat ik vanwege mijn werk andere bronnen heb dan alleen sites als Niburu, Xandernieuws en Infowars ?

  • Ja waarom niet, ik heb ruim 50 jaar betaald en heb niet eens een pensioen van enige betekenis, maar van die 1100 in de mand kan ik nog wel wat missen hoor, welja, misschien een verplicht spuitje om de grijze plaag uit te roeien, u heeft nu wel lang genoeg geleefd dus klaar ermee, er valt niets meer aan u te verdienen en uw ingelegde pensioen gelden kunnen wij beter gebruiken voor de klimaatwaanzin van Timmermans, ja zo gaan die dingen.

 3. Er bestaat een enorm verschil tussen het presenteren van een nieuwe wetenschappelijke theorie gebaseerd op feiten, maar die wel tegen de huidige consensus in gaat, en het geloven in en aanmoedigen van complottheorieën die op niets anders gebaseerd zijn dan de onwetendheid en onderbuikgevoelens van haar aanhangers.

Comments are closed.