Wie is Bill Gates? Een software-ontwikkelaar? Een zakenman? Een filantroop? Een wereldwijde gezondheidsexpert? Deze vraag, die ooit louter academisch was, wordt een zeer reële vraag voor degenen die zich beginnen te realiseren dat de onvoorstelbare rijkdom van Gates wordt gebruikt om controle te krijgen over alle aspecten van de volksgezondheid, medisch onderzoek en de ontwikkeling van vaccins. En nu we geconfronteerd worden met het probleem waar Gates al jaren over praat, zullen we merken dat deze softwareontwikkelaar zonder medische opleiding, zijn rijkdom gebruikt om het lot van miljarden mensen onder controle te krijgen.

In januari 2010 luide Bill en Melinda Gates een decennium van vaccins in met de toezegging van 10 miljard dollar. Onder deze ongegrond goedheid ligt een poging om de wereldwijde gezondheidszorg te hervormen dat deel uitmaakt van een veel grotere agenda. Een agenda die uiteindelijk leidt tot meer winst voor de farmaceutische industrie, meer controle voor de Gates Foundation op het gebied van wereldwijde gezondheidszorg en meer macht voor Bill Gates om de toekomst van miljarden mensen in de wereld vorm te geven.

De overname van de volksgezondheid en de opmerkelijk schaamteloze drang om iedereen in de wereld te vaccineren gaat niet over geld. De onvoorstelbare rijkdom die Gates heeft opgebouwd wordt nu gebruikt om iets te kopen dat veel bruikbaarder is: controle. Niet alleen controle over de wereldwijde gezondheidsinstanties (zoals de WHO) die een wereldwijd vaccinatieprogramma kunnen coördineren of over de regeringen die zo’n ongekende campagne zullen opleggen, maar ook controle over de wereldgemeenschap zelf.

Er zijn geen twijfels dat Bill Gates vele petten heeft gedragen op zijn opmerkelijke reis, vanaf zijn vroege leven als bevoorrechte zoon van een krachtpaar uit Seattle tot aan zijn huidige status als een van de rijkste en meest invloedrijke mensen op de wereld. Als niet gekozen tsaar in de gezondheidszorg en voorstander van populatiecontrole, is de vraag wie Bill Gates werkelijk is, geen louter filosofische benadering.

In een vierluik probeert James Corbett die vraag te beantwoorden terwijl hij de motieven, de ideologie en de connecties van deze man, die zo instrumenteel is geweest in het vormgeven van de post-coronavirus wereld, onder de loep neemt.

Deel 1: Hoe Bill Gates wereldwijd de gezondheidszorg monopoliseerde

———-

———-

Deel 2: Bill Gates plan om de wereld te vaccineren

———-

———-

Deel 3: Bill Gates populatiecontrole systeem

———-

———-

Deel 4: Dit is Bill Gates

———-

———-

ShutR

5 REACTIES

 1. Ik moet de video’s nog bekijken maar je gaat wel denken dat “Spuitje van Bill” met de gezondheidszorg een aanpak in gedachten heeft als met Microsoft

  Microsoft is een bedrijf dat software maakt waar mensen zelden echt blij van worden maar je kunt er in veel gevallen niet omheen en zo wordt MS steeds rijker en machtiger.

  Ook interessant is dat het Chinese virus niet met een geneesmiddel lijkt te mogen worden bestreden. Iedere persoon op de planeet moet en zal een vaccinatie spuitje krijgen. Uit de giffabriek van Bill.

  • @Niko. Zaterdag en zondag zijn de horeca nog gesloten, met een biertje op je terras of balkon video’s kijken is een mogelijkheid die ik zelf overweeg.

 2. Microbe Soft 1.0 7 miljard spuiten 2 x per jaar à $.100.- ? Big business follow the money.

 3. Bil is een handelsman,en met gezondheid kun je eenmaal niet
  Dealen.

 4. Zuckerberg, Bill Gates, Elon Musk, zelfs Warran Buffet en anderen, zouden dergelijke mensen ook heel simpel werknemers (stromannen) kunnen zijn van bijv. de Amerikaanse geheime dienst? Zou een Facebook, Microsoft, Tesla of zelfs Berkshire Hathaway een geheime machtsturende controle-staatsbedrijf kunnen zijn? Amerika is nu éénmaal bekend als het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Comments are closed.