In hoeverre brengt de nieuwssite nu.nl gekleurd nieuws? Gaan ze mee in de anti Trump berichtgeving? Of zijn ze neutraal? Ik laat eerst Nu.nl aan het woord over het neerschieten van een Amerikaanse drone juni voorgaand jaar.

link naar video

In deze video laat nu.nl delen van het interview weg die dit verhaal in een heel ander licht plaatsen. Bovendien voegen ze een foto toe die de suggestie wekt dat het Amerikaanse antwoord bestaat uit gewapend terugslaan.

Hier een video die een neutraler beeld geeft:

In dit geval geeft nu.nl een nogal gekleurd beeld.

NB: dank voor de videomakers van CommonSenseTV die me hierop hebben geattendeerd.

11 REACTIES

 1. “Orange Man Bad !11!1” is ongeveer de dagelijkse mantra in de NL media. Zover ik weet zonder uitzondering. Die zijn dan weer van een paar extreem linkse Belgen. Dat NU.nl anti-Trump is lijkt mij logisch. Ben je wel eens bij Sanoma (is uitgeverij van NU.nl) in huis geweest? Daar werken alleen maar linkse mevrouwen en een paar verdwaalde mannen. Of die links zijn weet ik niet.

  Ach ja, was Hillary Clinton maar president geworden. Dan was het paradijs nu vast weer terug op Aarde…
  En over Clintons gesproken, was wordt Bill toch uit het nieuws gehouden nu zijn vriende Epstein dood is en hij toch stamgast was op het pedo-eiland.

 2. Filips van Marnix (Belg) laat de Nederlanders al honderden jaren zingen dat ze Duits bloed hebben en een Spanjool eren !
  Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is ! geschiedenis herhaalt zich.

 3. Ik ga trouwens steeds meer waarde hechten aan het depopulatieprogramma zoals vermeld op de Georgia Guidestones. Iedereen MOET een vaxxin, het gaat niet om genezen, we laten ons toch zeker niet afslachten als makke schapen?

 4. @Willem

  Yep, we laten ons slachten en fileren als schapen en 95% van de links (= link) gehersenspoelde wereldbevolking heeft daar geen problemen mee, ze laten het leven met liefde voor klimaat en natuur en scheppen graag een wereld voor de top-elite.

  De bevolking wordt uitgefaseerd en uiteindelijk zullen luizen als Bill Gates het moeten bekopen met de dood, want ook hij bleek aan het einde van de rit slechts een opgebruikt poppetje en een useful idiot.

  De werkelijke machthebbers, de crème de la crème zullen mensen als Bill Gates nodig hebben om hun doel te bereiken en deze poppetjes daarna als oud vuil verwijderen.

  Alle hoeren van Babylon wereldwijd, van Hollywood tot aan de paleizen zullen OOK overbodig worden en geëlimineerd. Hoe anders wil men een wereldbevolking van 500.000.000 bereiken als aangegeven op de Georgia stenen.

  Nu nog zijn ze, denken ze, lid van een exclusieve sektarische en selecte club, maar ook hun dagen zullen ooit zijn geteld. Eenzelfde megalomane arrogantie zag men ook bij het socialisme, fascisme en communisme, maar uiteindelijk ook daar werden de kopstukken, die dachten bij de club te horen, afgemaakt.

  Madonna was vorig jaar in Israël toch duidelijk met haar optreden op het Eurosongfestival (Israel = meester van Europa en de wereld) over de toekomst, zoals gepland.

  ….”Not everyone is coming to the future
  Not everyone is learning from the past
  Not everyone can come into the future
  Not everyone that’s here is gonna last (Gonna last)
  Not everyone is coming to the future
  Not everyone is coming from the past
  Not everyone can come into the future
  Not everyone that’s here is gonna last (Gonna last)”….

  Moest symbolisch daar het laatste Eurosongfestival plaatsvinden? Dan zou dat best wel eens kunnen betekenen dat het afmaken van de wereldbevolking sneller gaat dan gedacht.

  Zoek en gij zult vinden.

  Deze hele gedachte of theorie staat zover af van de realiteit dat de massa het niet wil of kan bevatten en daarom dergelijke gedachten wederom zal wegzetten als aluhoedje of complotgekte. Maar afgezet tegen het licht van de huidige waanzin wordt deze toekomst steeds realistischer.

  Ik ben niet bang om te sterven, maar bepaal liefst zelf hoe en wanneer. Maar uiteindelijk zal ook ik dit, in de menselijke geschiedenis unieke elitaire feestje, niet overleven. Pluk de dag!

Comments are closed.