Kijken op eigen risico. Je ziet hoe een verdachte op klaarlichte dag langzaam door een politieagent gedood wordt. Op 1:45 krijgt de verdachte de opdracht om in de auto te gaan zitten. Met een knie in zijn nek lukt dat niet. Op 1:50 roept de verdachte meerdere keren om zijn moeder. Kijk ook naar de lichaamstaal van de agenten. Ik probeer niet teveel te kijken naar het gezicht van de uiteindelijk overleden man. De berichtgeving stelt dat hij enige tijd na de aanhouding is overleden.

14 REACTIES

 1. Bro he bro maar geen hond doet wat, niemand doet wat, ook hier is het zo, vroeger riepen ze kill the pigs, nu bellen ze de kliklijn

  • Wat wil je doen Willem, de politie aanvallen? In Amerika?
   Of je begrijpt de wereklijkheid niet of je bent levensmoe.

   • Er staan 10 man om heen zij zijn met 2 man, ze kijken toe hoe iemand vermoord wordt, ongeacht waar de verdachte voor opgepakt wordt dit is standrechtelijk executeren, krijg je hier ook volgens het verdrag van Lissabon, dus wat doen we lijdzaam toekijken? Of schop je die machtswellustelingen het ziekenhuis in.

   • Ik deel je emotie, maar omstanders deden in elk geval iets. Hadden ze meer gedaan dan was de zaak snel uit de hand gelopen, ten koste van de omstanders. En ja lijdzaam toekijken is wat we doen, de meeste mensen doen gewoon met het systeem mee, als ambtenaar, nuttige idioot of volgzame virus vriend.

 2. Als rechtgeaarde complotdenker, aluhoedgek zie ik in deze moorddadige actie van deze Romeinse soldaten het van bovenaf gecoördineerd uitlokken van rellen en zo een groter effect genereren waarmee de machthebbers de politiestaat verder kunnen uitbreiden.

  Mocht dit niet zo zijn dan vraag ik mij werkelijk af wat voor psychologische test agenten ooit hebben ondergaan. Misschien eenzelfde (geheime) test als politici ooit ergens hebben ondergaan? Anders gesteld: worden dergelijke mensen geselecteerd op hun sterk psychopatische vermogen?

  • Het was een goede dag voor de aluhoedjes. Ik zag vanmiddag wel 4 chemtrails in de lucht. Ongeveer evenwijdig aan elkaar en hier in het Westen des lands. Die heb ik lang niet gezien. Condensatiesporen van vliegtuigen waren de afgelopen tijd goed te zien en blijven maar kort hangen in de lucht. Alleen geloof ik niet in chemtrails, maar wat heb ik dan gezien???

 3. Waarom bellen de getuige de politie niet? Of 911?

  Neen, serieus: zulke telefoontjes worden opgenomen.
  Dus “Kom snel, er wordt een weerloze man belaagd door een groep gewapende lui op [locatie]. Het ziet eruit dat ze hem gaan vermoorden. Kom SNEL! URGENT”

  Dat, in combinatie met je vriend of vriendin die ondertussen blijft filmen, lijkt me effectief.

  Immers, als je na je melding neerlegt, kunnen ze niet -op dat moment- vragen stellen (om te achterhalen of het om “legitieme/gelegaliseerde” moord door eigen medewerkers gaat), en dus zijn ze verplicht om meteen mensen te sturen.
  Met wat geluk staan die er dan binnen 3 minuten i.p.v. 10…

 4. De zaak doet een beetje denken aan het park in Den Haag een paar jaar geleden. Een Antiliaan die er een feest bezocht maakt een slechte grap tegen een groepje halve zolen in uniform, en de zolen springen in zijn nek. Dat liep ook slecht af.

  @Scrutinizer: Dit vereist toch wel een zeker vertrouwen in Het Systeem. Een vertrouwen dat het systeem zichzelf corrigeren kan en uiteindelijk rechtvaardig zal zijn. Dat lijkt mij een utopie.

  • Veel vertrouwen heb ik niet maar het systeem staat niet graag openlijk in zijn hemdje. En dat kan je tegen henzelf uitspelen.

 5. Iederéén schuldig !
  1.Wettelijk verplicht om hulp te bieden wanneer iemand in levensgevaar verkeert

  Wanneer u het nalaat om iemand die in levensgevaar verkeert te helpen, kunt u daarvoor gestraft worden. Hulp bieden kan verschillende dingen inhouden: de 112 bellen of iemand afschermen na een ongeval. Volgens de wet kan “Hij, die getuige is van het ogenblikkelijk levensgevaar waarin een ander verkeert en het nalaat hulp te verlenen, zonder gevaar voor zichzelf of anderen, en indien de dood van de hulpbehoevende daarop volgt, gestraft worden met hechtenis van ten hoogste drie maanden of een geldboete.”

Comments are closed.