Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt ook voor Corona 19. Niet iedereen die in aanraking komt met een infectiebron krijgt deze infectie. Je weerstand is allesbepalend. De Nederlandse regering zet in op de anderhalve meter maatschappij. En hoopt op een vaccin. Er zijn alternatieven. Een alternatief is een bevolking die aan zijn weerstand werkt. Verder dan een frisse neus halen. Maar hoe doe je dat?

De huisarts Rob Elens die op zijn vingers is getikt door de autoriteiten vanwege zijn advies voor onder meer hydrochloroquine roept op om de personen gestorven aan COVID-19 te onderzoeken op deficiënties. Tekorten. Aan mineralen, vitamines en sporenelementen. Een briljante gedachte. Die helaas genegeerd wordt door de instanties. Mag ik op de schouders van Rob Elens staande het volgende suggereren. Doe een bloedonderzoek van eenieder die in een ziekenhuis wordt opgenomen met de indicatie COVID-19. En kijk of er een gemeenschappelijke noemer is, met betrekking tot tekorten in essentiële mineralen en sporen elementen. Kijk vervolgens welke van deze patiënten naar de IC gaan. En kijk vervolgens welke sterven. Wat ik hoop is dat hier een patroon uit voorkomt. Van tekorten. Die opvolgend dodelijk blijken te zijn. Wat zijn de dodelijkste tekorten en wat de minder dodelijke. Vervolgens kan de bevolking geadviseerd worden om het voedingspatroon te wijzigen zodat de bevolking deze tekorten kan aanvullen. Of wellicht komt er een bedrijf dat een pil produceert met de vitamines, mineralen en sporen elementen die de mensen die werden opgenomen in het ziekenhuis, daarna op de ICU en tenslotte de mensen die stierven aan COVID-19 misten. Je moet de deficiënties in een vroeg stadium identificeren zodat ze geen gevolg kunnen zijn van het ziektebeeld. Dat is de enige verfijning die volgens mij moet worden gemaakt op de briljante gedachte van Rob Elens.

Rob Elens doet een voorstel. Op deze pagina. Om niet ziek te worden. Zijn schijf van 5 zonder dat het door hem gesuggereerde zo belangrijke onderzoek is gedaan:

 • Zink
 • Quercetine
 • Vitamine C
 • Vitamine D
 • Selenium

Dit advies kan voor u net zo belangrijk zijn, zo niet belangrijker, dan de anderhalve meter samenleving. Een verzoek. Volg deze link. Voor uw eigen welzijn. Doe onderzoek. En vervolgens. Trek uw conclusie. Ik begrijp niet waarom er nog geen enkele wetenschapper wereldwijd dit onderzoek heeft voorgesteld (voor zover ik weet). Zijn advies is goed onderbouwd. Nogmaals. Zie deze website. Vooral als u ouder bent dan 70 jaar, of alcoholist, of zwaarlijvig. Ik ben geen volledig ingelezen persoon in deze maar ik herken uit discussies met mensen die ingelezen zijn vitamine C, vooral ook zink, en selenium.

Hieronder voor zolang de video niet van youtube verwijderd wordt een interview met Rob Elens. Vanaf 10:45. En vanaf 13:10 dat hydroxychloroquine niet werkt zonder zink en niet in de tweede fase. Vanaf 20:30 dat de koers van de instanties gericht is op een volg app en vaccinatie van iedereen. Vanaf 21:53, er is ook een andere oplossing, de schijf van 5 tegen corona. Vanaf 22:53 oproep tot testen bloed overledenen aan corona aan deficiënties. Nogmaals. Zo voor de hand liggend dat het briljant is.

Voor de duidelijkheid. Corona is nog geen pandemie. En het is zeker geen global killer. Mocht u zich zorgen maken, mijn suggestie om corona te voorkomen is de schijf van vijf van Rob Elens.

Dank aan inzender “DrBlack” die me op deze video heeft gewezen via ‘info@vrijspreker.nl’

19 REACTIES

 1. Had hem gisteren al geplaatst en je mailbox is vol want mijn mail werd terug gestuurd, anders had je deze aflevering gisteren al gehad

  • Dank Willem

   We kregen een mail met 14 MB aan bijlages over Hezbollah steun door shiitische organisaties in NL. Gevolg is volle mailbox. Vooral Facebook links ter onderbouwing. Facebook is voor mij geen onderbouwing. Denk dus dat ik er niets mee doe. Ik denk dat ik deze primeur over laat aan TPO. De mailbox staat nu op 83 procent.

   Ratio

 2. En wat als deze “schijf van vijf” van Elens effect sorteert? Mag de overheid deze schijf wel dwingend voorschrijven, zolang het maar geen vaccin is? En in hoeverre verschilt dat dat van de huidige corona maatregelen die nu voorgeschreven worden? Is het het ene dwingende beter dan het andere?

  • @ Bertuz, Het is een mogelijkheid om je te beschermen, doe ermee wat je wenst. Rob Elens komt me als een authentieke persoonlijkheid zonder verdere belangen over. De afweging is aan jou.

   • Dat is geen reactie op het mogelijke dilemma. Natuurlijk doe ik er mee wat ik wil.

 3. Ik had al een deel van deze video gezien. De rest bekijk ik van het weekeinde. Inderdaad raar dat de oplossing wordt gezocht in de gifspuiten van Bill Gates en niet in behandelen van patienten met goede voeding en medicijnen.

  Kan een staat je dwingen om onveilige medicatie (vaccins) te accepteren? Ik peins er niet over om te luisteren naar de freakshow die RIVM heet en ‘dokter’ Bill Gates. Spuit die mafkees eerst zelf maar vol met zijn eigen spul. Dan zien wij daarna wel hoe hij reageert op zo’n spuitje.

  • “Kan een staat je dwingen om onveilige medicatie (vaccins) te accepteren?”

   Ja. Zij hebben de macht, jij niet.

  • Dat is best een uitdaging. Er van uit gaande dat je genoeg beweegt en in de zon zit, dan nog eet je/men vaak geen voedsel van goede bronnen. Want dat eten groeit op verarmde grond. Verarmd omdat er te weinig mineralen e.d. in de bodem zitten, door intensieve landbouw, en daardoor niet in je eten.

   Dan heb je (desgewenst) supplementen nodig. Die kunnen ook handig zijn als je een tekort hebt door ziekte of leeftijd (te weinig stoffen kunnen opnemen). Dit heb ik mij in de loop der jaren laten wijsmaken en het lijkt nog steeds te kloppen.

 4. Zie vooral ook Dr. Shiva Ayyadduarai; MIT systeembioloog, die uitgaat van immuniteit op basis van vitaminen a (groenten uit grond), c (fruit) en d (zon) & een gezonde levensstijl.

  Link: https://youtu.be/mDAwsXpm_xw

 5. Op Dr. Rob Elens zijn website staat ook kinine genoemd. Dat werd gebruikt als medicijn tegen malaria. Pure kinine is alleen op voorschrift verkrijgbaar, maar de plant waar het oorspronkelijk uit geïsoleerd is, is wel gewoon te koop.
  Dat is Kina bast of schors (Cinchona). Je kunt het gebruiken om zelf bitter lemon of tonic te maken.

  • In Bitter Lemon zit ook kinine. In verband met de bijwerkingen is de hoeveelheid enorm verlaagd, maar in dit artikel las ik dat als je een liter per dag drinkt, toch komt aan de 100mg die artsen voorschreven tegen spierkrampen. Let wel: de kans op vroegtijdig overlijden is verhoogd ten opzichte van niet-kinine gebruikers. Maar dus wel een heftig middel om zink de cel in te krijgen. https://www.menshealth.com/nl/fitness/a26566742/spierkrampen-doe-dit-nooit/

 6. Voorkoming van ziekten kunnen we n tweeën splitsen.
  1 Gezond leven (voedsel, werk(omgeving)
  2 Vaccinatie

  (Erfelijke aanleg buiten beschouwing)

  Aan het voorkomen van ziekten is niet veel aan te verdienen (1), behalve als de overheid zicher mee bemoeit via gemanipuleerde media (2).

  “Gelukkig sterven er de laatste maanden
  er geen mensen meer aan andere ziekten”

  Niemand is op zoek naar een medicijn,
  Iiedereen is op zoek naar een vaccinatie.
  ???

Comments are closed.