13 REACTIES

 1. Ik hoef die mondkapjes/muilkorfjes ook niet. Wat doe je dan in het OV? Je kan principieel weigeren maar dan krijg je boetes die je moet gaan aanvechten. Dat lijkt mij logisch gezien logisch want waarom zou het op 31 mei veilig zijn geweest zonder mondkapje in de trein en op 1 juni opeens onveilig? Maar dan moet je tig keer naar de rechter en dan moet je maar hopen dat die je gelijk gaat geven.

  Dan heb ik gelijk een vervolgvraag: moet je ook een mondkapje om je reet doen? Want in theorie is het mogelijk om corona te verspreiden als je een scheet laat. En volgens de laatste ‘ontdenkkingen’ moet je dan ook een mondkapje om je snikkel doen…

  • Als je in je blote reet loopt wel. Je loopt dan wel de kans voor iets anders bekeurd te worden.

   • Nou, ik ben best sexy hoor…

    Inderdaad @Willem. En anders is het “koeltoer”, en ‘racisme’ om er iets van te vinden.

    Overigens was ik niet zo ver van de waarheid. Het virus zou, volgens onderzoekers, ook in je darmen kunnen zitten, in sperma, en in de buitenwereld op zo’n beetje elk oppervlak. Dus kun je concluderen dat dit virus bijna overal is en 99%+ van de mensen er geen last van krijgt.

  • Daar zijn dan speciale stofcondooms voor Niko, urineren wordt dan ook verboden, voortplanten of voor de lol kan je ook schudden dan.

  • En nog even wat anders, het is verplicht een mondkapje te dragen staat er, dan draag je hem toch gewoon in je hand of zak? Dan draag je een mondkapje.

   • Dat is een goede. Want heeft men het begrip ‘dragen’ inderdaad helder omschreven?

 2. Dat is een goeie, dan hebben de meesten een IQ van 53, hoogstens. Trouwens die reclameborden gezien bij bushokjes? Ja ook op t.v. en internet natuurlijk, maar billboards met de nieuwe glimlach van Carlo, de nieuwe glimlach van Nettie, dus met mondkapjes op. Bedrijven en reclamemakers hersenspoelen mensen in een poging het “normaal” te maken, je zou ze toch een rotschop geven allemaal.

 3. En de uitslag van een verkiezing (* democratie) is een afspiegeling van het
  gemiddelde iq van de bevolking. Een soort iq nivellering die bepaalt hoe
  je moet leven.

  * Vanuit gaande, dat het een echte democratie is.

   • @Perspectief.
    Mag u vragen, waarom niet. Uw vraag is een vorm van valse bescheidenheid.

    Ik geef even antwoord. Is ook niet zo moeilijk. Een democratie zonder politieke partijen en dus zonder benoemingen van partijleden die loyaal zijn aan de politieke partij die hem/haar benoemd heeft.

    Zeg maar, aristocratie (top-down en gecentraliseerd) versus democratie (bottom-up en lokaal georganiseerd).

   • Dat de uitslag ook bepalend is. Uiteraard allen over zaken die zorgen voor
    (over)last of (be(dreiging) van anderen.

    Dus geen valse beloftes, knippen en plakken van feiten en het veranderen van de noemers.

Comments are closed.