5 REACTIES

 1. “.. het coronavirus..”

  Ff terug naar af: is dat ding ooit al geïsoleerd en bewezen dat het pathogeen is ?

  Niet dus.

  Hln.be fake news.

 2. @verwarde mensheid Luister vriend angstpoeperij op basis van 5% wat het artikel vrij geeft is niet echt…tja..overtuigend. Kijk je vrind baphomet kan je breintje op hol brengen samen met z’n media apparaat maar op simpele vragen komen geen antwoord. Tot die tijd onder je moedersrokken verblijven!

  https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/82899NED/table?fromstatweb wanneer die cijfers geproduceerd worden kunnen we fase 2 in..wie zitten er allemaal achter en aan de knoppen.

 3. Er waren/zijn toch een stuk of 50 coronavirussen? Iemand merkte ergens op (was op internet ergens) dat er dit jaar bijna geen officiele griepdoden zijn in NL. Je zou op basis hiervan kunnen concluderen dat het coronavirus griep voorkomen kan, howel griep naar verluid ook door een coronavirus wordt veroorzaakt.

  Als 15 jarige had ik een keer jeuk aan mijn snikkel. Toevallig had ik net jeuk aan mijn neus. Zou er een verband zijn? Ik vermoed corona!

Comments are closed.