10 REACTIES

 1. In spionagefilms gebruiken de geheime diensten soms psy-ops om het gedrag van bevolkingen te sturen. Dan hebben ze een soort Hollywood team dat bepaalde scenes inblikt, die dan naar de media gelekt worden. Voor het psychologisch schokeffect. Maar dat is Hollywood, hé, in films kunnen dieren ook praten.

  Was het leven maar een geregisseerde film. Een soort Trumanshow. Dan kon je een andere DVD insteken.

  Wat je wel dikwijls ziet in het echte leven, is dat bijna onmiddellijk na het instellen van onpopulaire regels, er altijd wel ergens een filmpje opduikt van paar agenten of andere officials zijn die doorslaan en heel onredelijk handelen bij het betrappen van een overtreder. Gefilmd door een voorbijganger met heldenmoed, want agenten filmen die over hun kookwater zijn is niet zonder risico, als het wat tegenzit deel je in klappen.
  Wat bezielt zo’n agenten toch? Waarom houden ze hun angsten niet onder controle? Beseffen ze niet dat hun gedrag de burger bang maakt? Gelukkig zijn dit maar incidenten, niets algemeen. Maar wel angstaanjagende!

  Het is wel bizar dat veel mensen niet uit zichzelf mondkapjes lijken te willen dragen. Je zou bijna denken dat ze niet bang zijn voor het virus, dat toch hun leven bedreigd. Blijkbaar zijn ze banger voor boetes dan voor de virusdood? Absurd.

  Wist je trouwens dat mensen die als kind een gescheurde teennagel opliepen, kans lopen dat ze later een longtransplantatie nodig hebben?
  En mensen die een wrat hebben laten verwijderen kunnen mogelijk later hartproblemen krijgen.
  Angstaanjagende gedachten!

 2. Voor de groep mensen die hun blinde darm hebben laten verwijderen: studie toont aan dat deze mensen in hun latere leven risico lopen om betrokken te geraken in een auto-ongeval.

  The “measles virus trial” between Dr. Stefan Lanka and German medical doctor David Bardens has by now received international attention: https://learninggnm.com/SBS/documents/virus-trial.html

  Sommigen dromen zelfs van leven in de jungle: https://www.interessantetijden.nl/2020/07/30/al-een-eeuw-wordt-gewerkt-aan-wereldregering/

  • In the five-year “measles virus trial” the Higher Regional Court in Stuttgart on February 16. 2016 sensationally ruled that all allegations concerning the measles infection, measles vaccination, and the measles virus have no scientific basis.

   At the end of Dr. Lanka’s appeal hearing, the presiding judge Oleschkewitz said to the plaintiff Dr. Bardens that the court with three judges had decided 3:0 against him.

   This is a novelty in German legal history. Never before has a court publicly stated whether it decided 3:0, 0:3, 2:1 or 1:2. The emotions of the judge are not surprising when one reads up on the subject and becomes aware of the dimensions of the medical malpractice. From a biological point of view, it is not surprising that the presiding judge lost his voice when reading out the verdict. He went “in recess.”

   Interview @ courthouse: https://youtubensfw.com/watch?v=PWmRj1WWrSQ

Comments are closed.