Grapperhaus moet ook weer eens scoren en wil dat informatie om kinderen seksueel te misbruiken verboden wordt. Ben benieuwd naar de voorbeelden in zijn toelichting. Maar ter zake: zoals altijd met een nieuwe wet of belasting, wordt eerst een afgrijselijk voorbeeld, wat in de praktijk beperkt voorkomt, gebruikt om een wet er door heen te krijgen. Liefst in een rustige vakantie periode. De EU herverdelings top was niet voor niks in de tweede helft van juli.

Is de wet er eenmaal door, dan gaan ze echt ‘los’ en wordt steeds verder uitgebreid. Want als pedotips strafbaar zijn, waarom dan ook niet handleidingen voor bommen, of het milieuvriendelijk telen van hash?

Daarbij, wat is er nu echt verkeerd aan pedohandboeken? Wat is er misdadig aan het schrijven daarvan? Is het potentiële gebruik van die tips verkeerd? Dan geldt dat ook voor een keukenmes of mijn geslachtsdeel….

En hoe gaan ze dit handhaven? Wat als op de Vrijspreker.nl opgeroepen wordt om niet naar kinderboerderijen in mooie huurauto’s te gaan, geen dropjes uit te delen en geen kinderspeelgoedsite te openen. Zijn we dan strafbaar? Of als iemand die fantasie gedachten met zijn naasten deelt, is hij/zij dan strafbaar?

Voor mij hoeft pedofilie niet, vooral omdat ik niet weet wanneer er wel/niet vrije wil is. Maar ik schrijf dit artikel niet als voorstander van pedofilie, maar als waarschuwing hoe vrijheid steeds weer verder wordt ingeperkt, zelfs al zou het goed bedoeld zijn.

Kortom goed bedoeld, principieel fout en een voorbode van veel meer overheidsmisbruik.

11 REACTIES

 1. Misschien juist goed dat die wet er komt want zoals al vaker aangetoond is het juist de elite die op grote schaal dat misbruik toepast,(zie Demmink e.v.a.) en er altijd mee wegkwamen door hiaten in de wet.
  Nu nog rechters vinden die ook daadwerkelijk uitvoeren.

 2. Kinderporno is toch niets mis mee? Moeten die kinderen dan naar die vieze volwassen mensen gaan zitten te kijken. (Kees van Kooten 1983)

 3. Goed Vaderschap, weten wat je toestaat en wat je verbiedt.
  Maar ja, onze leider is een psychopaat in de kast. Dan verbied ik inderdaad liever de vader.

 4. Grapperhaus maait vast het gras onder onze voeten weg zodat hij ons voor is. Want dat hij, Rutte en nog veel meer politici betrokken zijn bij satanische pedonetwerken… dat staat als een paal boven water. En dan wil je natuurlijk vooral de narrative en wat er naar buiten komt zelf naar je hand kunnen zetten. Ik schaar deze ‘pedohandboek’-actie onder diezelfde categorie.

 5. Ik vindt dat er een groot verschil is tussen wat als lectuur kan en niet. In dit geval stem ik het toe,
  dat men zulke informatie lectuur verbieden wil of doet.
  Zo zou je dan ook bij wijze van, handboeken over folteren kunnen toestaan, wat mijns inziens net zo
  min kan, daar ik het beide een geestelijk stoornis, een ziekelijk gedrag vind.

 6. Ja Skeptix, “zolang het geen daden zijn is er geen misdaad” Echter begint dat wel in
  het hoofd. Ik weet wat hollywood maakt, ik weet dat in spellen buitensporig geweld
  verheerlijking voorkomt. Ik weet dat kinderen zo van alles kunnen vinden.
  Ik schrijf ook niets over cencuur, maar het verbod dat ik toestem.
  Het gaat om al deze dingen die mijns inziens niet in een gezonde geest behoren, en
  derhalve vind ik zo’n pedo handboek niet kunnen. Het is ziek gedachtengoed, en heeft
  niets met vrijheid en het denken óf dit moreel fout of goed is; het is fout!
  En de politiek doet sowieso nauwelijks aan verantwoording nemen.
  Dat is toch wel bekend.

Comments are closed.