Ik heb een zwak voor Plurk. Waar andere vloggers een half uur en veel moeilijke woorden nodig hebben om tot een punt te komen legt hij in een paar minuten met zijn boerenverstand de vinger op de zere plek. Zonder al te veel haat of afgunst analyseert hij wat er mis is. Hij komt alleen meestal niet tot een echte oplossing of aanbeveling.

17 REACTIES

 1. De oplossing is: altijd jezelf blijven en bij jezelf te rade blijven gaan en vooral de vele obstakels, het goedgelovige en onzuivere, het slechte en waardeloze volk, op afstand houden en verder vooral je eigen zuivere, betrouwbare, volwassenen en voor jou belangrijke weg volgen en daarbij inzichten verwerven en ervaringen opdoen. En bij alles blijven begrijpen dat een overheid, politiek en de grootgraaiers die aan de overheidstiet hangen en ermee dealen, acteren en huichelen, niet jouw vrienden zijn, maar de (soms vriendelijke en vrolijk glimlachende) vijand.

  • Ik wil u niet verbeteren, maar uitsluitend de lens scherper stellen.

   De vijandidentificatie is te breed. De vijand van het Nederlandse volk is de volksvertegenwoordiging!
   Hierbij kunnen alle namen worden ingevuld van de leden van de politieke kartelpartijen.

   Noot: Politiek is een niet bestaand begrip in de grondwet. Politieke partijen waaraan u wellicht refereert zijn niet legitiem! Ook gaat fractiediscipline in tegen stemmen zonder last (art. 67 GW).

   We leven in een onovertroffen scam en we hebben te maken met een stelletje platvloerse oplichters.

   • @Voight-Kampff

    Dank voor uw reactie.

    De vijand is als drugs, edelmetalen, edelstenen of bijv. een huis, zonder ,(steun van) de koper is het niets tot bijna niets waard. Derhalve zie ik de vijand iets breder.

    U bent niet toevallig op één of andere manier afhankelijk van de vijand of eraan gelieerd? Want dat zou misschien een reden kunnen zijn de lens wat smaller te zetten 🤔❓

  • @DeSjaak.
   Tja, hiermee stelt u best wel een existentiële vraag. Ben ermee aan het worstelen. Dag en nacht. Momenteel zie ik de huidige situatie van het schenden van mijn grondrechten als strijdig met mijn waarden. De implicaties hiervan kan ik niet overzien. Ik zit in niemandsland.

   • @Voight-Kampff. Eerlijk antwoord. Je mag best ambtenaar zijn. Als je vrije ondernemer bent, dan ben je in veel gevallen met name werkzaam om belastingen te innen. Als je pomphouder bent dan draag je waarschijnlijk meer dan 1 mln per jaar af aan de staat. Ben je dan een ondernemer of een belastingdienst medewerker?

    Ben je werkzaam in de bankwereld dan ben je vooral fiod ambtenaar, verdachte transacties meld je, en verdachte klanten weiger je. En je profiteert van de onrechtvaardige girale geldschepping die je bank doet.

    Werk je in de medische sector dan moet je protocollen volgen of anders wordt je uitgeschreven. Zie de hele corona ellende, alternatieven mochten niet.

    Voight-Kampff. Voel je dus niet schuldig.

 2. Racisten mag je kwetsen, en Zwarte Piet mag je en het gezicht trappen.
  Maar alleen als de witte man gekwetst en getrapt wordt.

  • @John

   Er zullen ongetwijfeld zwarten zijn die Piet/Pete heten. Dat een damschreeuwer Piet/Pete in z’n gezicht wil schoppen begrijp ik niet, ook niet waarom er nog geen proces-verbaal is opgemaakt van de Soros (blanke jood) slaaf.

   Over joden gesproken, kan iemand aantonen met hard bewijsmateriaal dat mensen genetisch afstammelingen zijn van:

   Abraham of Ibrahim, eerder Abram geheten, is volgens de traditie in de Hebreeuwse Bijbel en de Koran de aartsvader van de Israëlieten en Arabieren. Omdat hij in overdrachtelijke zin ook zo wordt beschouwd door christenen worden het jodendom, de islam en het christendom ook wel de Abrahamitische religies genoemd. Wikipedia

   Genetisch onderzoek om aan te tonen dat hedendaagse zogeheten “joden”, zoals omschreven in middeleeuwse boekwerken, geschreven door wc-eenden, afstammelingen zijn van Abraham is onmogelijk, omdat er geen genetisch materiaal van de familie Abraham is en was het er wel dan moet aangetoond kunnen worden dat de familie Abraham ooit heeft bestaan en wat er wordt beweerd over deze familie ook waar is, want opgetekende buurtroddels zegt niets.

   • @Jhon

    Ook daarvoor zijn er geen harde bewijzen en is het niet vreemd dat een God uit één man en één vrouw kinderen laat voortkomen, die uiteindelijk incest moeten plegen en dus inteelt veroorzaken, en het grote wijze boek dat duidelijk heeft verboden en medisch gezien je zo kinderen krijgt met afwijkingen. God/Allah en Jahweh, deugen deze astronauten wel?

  • “pigment” is bruin ! God deelde het pigment het eerst aan zijn favorieten ! toen de labbekakken aan beurt waren was het op ! de labbekakken zijn veroordeeld om naar het zuiden te trekken voor ietwat pigment.
   Tevens schiep God maar één menselijk ras ! ergo racisme bestaat niet ! Racisme verwijst naar honden.

 3. Niemand komt tot een oplossing, je kunt mensen met een andere mindset nu eenmaal niet bereiken en wil je zelf iets ondernemen staat er direct ME of het leger klaar om je af te tuigen en politie die je net als in de 2eWO komen arresteren, het is gewoon einde verhaal en al dat gezwam verandert er niets aan. We kunnen blijven reageren en lezen tot onze laatste snik en er gebeurt geen reet. Alles wat ik ondernomen heb de laatste 4 maanden is zinloos geweest, elke winkel elk bedrijf heeft de 1,5 meter omarmd, merendeel van de ouwe zeikerds spioneert en verklikt. Het is beter dat we uitgeroeid worden de goeien en de dommen, het is toch geen leven meer op deze manier. Ze willen een nieuw ras en dan het liefst religieuzen want die hebben een laag IQ en dan hoeft niemand meer de gestolen pensioen en de spaargelden meer te verantwoorden alsof ze dat ooit zouden doen, we pikken toch alles wel zonder tegenstand

 4. Beste meneer @Willem

  Kom kom wat een treurnis.
  Dat past toch veel beter bij meneer Sven? Van de oorlog reeds verloren. Die kent u wel toch?

  Ik wilde al die tijd al vragen hoe het met u en met uw moeder is. Kunt u nu bezoeken? (dat was u toch? moeite met OV reizen wegens kapje enzo) Ik hoop dat u haar weer heeft kunnen zien.

  Ik vier deze maand Happy White History Month 🙂 Elke dag!

  https://youtu.be/eAK-6X1NjP8

  Viert u mee? 🙂

 5. Ik ben het geheel eens met de linkse mensen.
  Iedereen gelijk.

  We beginnen met het afschaffen van het koninklijk huis of
  iedereen dezelfde rechten als hun te geven.
  Dan gaan we kijken hoe lang dat is vol te houden.

  Zo zijn er nog wel meer dingen te bedenken.
  Maar dan wel consequent blijven !

  • U begrijpt iets niet. Er is geen we voor uw vreemde idee.

   Ik heb niemand nodig die mij rechten geeft.
   Die zijn aangeboren en onvervreemdbaar.

   U zoekt volgens mij iemand.
   Die wil tornen aan uw rechten.
   Gezien uw gewilligheid in deze ziet uw persoonlijk slagingspercentage er goed uit.
   succes

   • Natuurlijk spottend bedoeld, om
    niet consequentheid aan te tonen

 6. @ gelijkzijn Ik ken u niet dus dat kan ik er niet uit halen.
  Want immers het gros van de mensen in nederland zou het met u eens zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in