Home Van alles wat Politiestaat Nederland – daar wil je toch niet dood gevonden worden ?

Nederland – daar wil je toch niet dood gevonden worden ?

43

Wanneer slaat de vlam in de pan ?

Hoe lang pikt men deze onzin nog ?

In- en intriest.

43 REACTIES

 1. Oma had haar onafhankelijheid moeten garanderen en niet met die fascisten in zee moeten gaan nu is dit de uitkomst..haar kinderen gaan hier niet tegen kunnen als staatsoffer..tis niet anders..oom agent is de volgende, karma heet dat en anders z’n kindjes wel..tja beschaving https://youtu.be/cX8szNPgrEs

 2. Dit is hoe de mensen erover denken: https://www.dumpert.nl/item/7953307_5d1b454b Lees de comments over een gratis verspreide krant met kritische berichtgeving over covid19. Kijk naar de likes en de dislikes bij de comments. Dit land pikt de onzin en verwerpt iedereen die kritisch is.

  Zie ook dit artikel van geenstijl. https://www.geenstijl.nl/5154539/nee-he-doutzen-kroes-gaat-viruswappie/
  Iemand die kritische vragen stelt over het RIVM beleid. Geenstijl sluit haar bericht af met “Je zou bijna denken dat het iets met een mens doet als je zo mooi bent dat iedereen je gewoon laat uitpraten als er de meest lelijke onzin uit je bek komt. “. Geenstijl als hoop op onafhankelijke berichtgeving?

  Vrijspreker is een roepende in een woestijn. Veel van de andere kritische sites zijn doorgeslagen complot sites. Waar ik niet dood gevonden wens te worden. Met UFO’s en reptillians.

   • Geenstijl als gecontroleerde oppositie? Idem Dumpert? Dat gaat wel ver. Ik denk eerder dat dit uitingen van rechts deugen zijn. Van gezagsgetrouwe burgers. Die geloven in plichten tov vaderland. Die graag weer de dienstplicht willen invoeren. En die mondkapjes als vaderlandslievend alternatief beschouwen.

   • Gecontroleerde oppositie als oorzaak van likes en dislikes die eventueel niet zijn wat ze zijn gaat mij dan weer wat ver. Dat de angst voor dat zogenaamde niet bestaande virus diep zit, lijkt me duidelijk.

   • Er is enorme censuur bij kranten commentaren en op social media. Dat zeggen ze zelf, alles wat niet strookt met WHO viewpoint.

    Aanpassen van likes dislikes dat is technisch wel mogelijk.
    Technisch kan je ook zelf comments schrijven op je eigen site als beheerder.

    Je zou zelfs bewust zo’n verhaal kunnen bedenken en plaatsen louter met de bedoeling om het zelf dan opzichtig te disliken. Psychologisch zou dat mensen het gevoel kunnen geven dat de oorlog reeds verloren is. Zodat ze beginnen lijden aan weltschmertz en stil in een hoekje kruipen overdonderd door viruswaaanzin. Enkel getroost door de hond.

    Maar dat is wel heel vergezocht…

    Als je daarin begint te geloven ken ik er nog wel een eentje. Satan was met 33% van de engelen gevallen. Hoeveel waren er dat in precieze aantallen en hoeveel zouden dat er zijn na 6000 jaar? En zouden die internet hebben?

    Na wat er in 2020 al allemaal gebeurd is, val ik van een UFO of reptilian niet meer van mijn stoel. 😉

   • Gecontroleerde opositie, die moest ik ff googlen. https://wikispooks.com/wiki/Controlling_the_narrative

    Dat lijkt me voer voor spionageboeken, zou zoiets echt bestaan?

    “Dat de angst voor dat zogenaamde niet bestaande virus diep zit, lijkt me duidelijk.”

    Ik vind het wel raar dat men mondkapjes en de 1.5m moet verplichten onder druk van hogen boetes. Als mensen zo angstig zijn, zouden ze dan niet spontaan afstand houden en kapjes dragen? Bizar.

   • Ik zal wel een alu hoedje dragen want mij bekruipt reeds lang het gevoel dat GS een vangnet is, de tegenhanger van Joop. Er worden redelijk wat comments verwijderd (mag uiteraard) en bij artikelen die serieus tegen de gevestigde mening ingaan zie je altijd veel nieuwe nicks verschijnen die het als onzin afdoen. In de DDR had je de Inoffizieller Mitarbeiter. De artikelen over, bijvoorbeeld, corona liggen veelal in lijn met de mening van de overheid of sturen middels overdreven aandacht die kant uit. Ik vermoed dat het allemaal veel erger is dan we denken en de techniek maakt het gemakkelijk.

  • @Ratio

   ….”Vrijspreker is een roepende in een woestijn. Veel van de andere kritische sites zijn doorgeslagen complot sites. Waar ik niet dood gevonden wens te worden. Met UFO’s en reptillians”….

   Behoorlijke hautaine en over het paard getilde mening. Denkt men hier beter te zijn dan ieder andere willekeurige alternatieve media, die gelukkig wel openstaan voor veel zaken die niet burgerlijk en politiek correct liggen te kwijlenbakken. En deze belachelijk maken door gekscherend over ufo’s en reptielen te beginnen en de alternatieven allen in die hoek drukken? Echter, ufo’s bestaan, het zijn niet geïdentificeerde vliegende objecten en reptielen zijn koudbloedige wezens, hetzelfde soort dat volop aan het werk is als volksverlakkers in de politiek, door heldere geesten ook wel doorgesnoven koudbloedige psychopaten genoemd.

   Ergens niet dood gevonden willen worden? Pim en Theo, van Traa, Duisenberg of Borst en velen meer, denk dat ze daar achteraf graag hun mening over hadden willen geven.

   En Doutzen Kroes heeft in ieder geval haar ziel gered, alleen niet haar carrière en wordt gemakshalve als wappie weggezet en met de grond gelijk gemaakt, want ieder tegengeluid dient uiteraard door de gevestigde machten met hun leger aan staatstrollen op de payroll met de grond gelijk te worden gemaakt. Dat zijn nog eens DDR methoden of toch gewoon old school nazi praktijken?

   • @De Sjaak

    Het was deels een knipoog naar de titel van dit artikel. Ik vind het dapper van Doutzen Kroes dat ze zich heeft uitgesproken. Ik geef volgens mij nergens kritiek op Doutzen. Het is niet productief om verdeeldheid te zaaien onder de alternatieve media. Het is beter te kijken naar wat de alternatieve media als gemeenschappelijk doel hebben. Dat is een betere insteek dan ik in mijn comment heb gekozen. Dat wil ik even benadrukken.

    Ik vind het echter wel jammer dat zoveel alternatieve media ofwel een cultureel conservatieve insteek hebben, ofwel doorslaan in complot denken. En dat weinig alternatieve media de rol van de overheid zeer sterk willen reduceren. Daar zit een stuk frustratie.

  • Raar dat er opeens zoveel politie beschikbaar om de huidige waanzin af te dwingen, niet raar dat politie zich daarvoor laat gebruiken want vanaf de 2eWO weten we hoe deze lieden zijn. Mensen laten zich vrijwillig testen bij de diverse testlocaties vaak ingericht bij een stadhuis. Staan er zelfs voor in de rij, zet er een trein van de NS neer en ze stappen vrijwillig in om zich naar een vernietigingskamp te laten brengen, met een mondkapje op. We weten inmiddels dat besmettingen niet inhouden dat mensen ziek zijn, dat het misbruikt wordt om het erger te maken dan het is. Hoe het voelt wanneer je weet dat er tegen je gelogen wordt en de leugenaar weet dat je het weet en dat deze toch blijft door liegen weten we. Het is zielig, maar nu doen lieden met “macht” het en drukken er allerlei verplichtingen door, we dragen straks allemaal een mondkapje, dag en nacht, binnen en buiten en allemaal om niks. We kunnen het weigeren, maar na 2 boetes en een verbod om de supermarkt in te gaan heb je geen keuze meer. Ondanks wat we (velen van ons) hebben ondernomen deze gekte te keren hebben de leugenaars en de angsthazen onder de bevolking gewonnen en zijn we overgeleverd aan een totaal gestoorde overheid en zorgen de corrupte rechters en machtswellustige gestapo/politie er voor dat ons leven totaal vernield is en wordt. Wat een armoe om zo te eindigen 🙁

   • Willem, ken je het verhaal van Job?

    Volgens dit verhaal, mag satan, de aanklager(the adversary), van God de mensen testen op hun karakter. Dus veel miserie aandoen en door desillusies en misleiding proberen weg te lokken van God en zijn geboden. Dit zou de reden zijn van de ellende in de wereld. Dat de mens met zijn vrije wil ervoor kiest om satans destructieve pad te volgen omdat dat pad makkelijker en leuker lijkt. (promiscuïteit, aanbidden van geld, meedoen aan bedrog, de schepper ontkennen).

    Volgens de bijbel is satan de heerser van deze wereld, al heel lang. En zijn we omringd door onvoorstelbare grote leugens en bedrog. Satan en zijn 33% gevallen Engelen zouden geen afzichtelijke lelijke monsters zijn, maar ex-engelen, mooie mensen die zeer goed kunnen acteren en je vertrouwen winnen om je vervolgens door valse filosofieën en schijnbaar nobele intenties van het rechtvaardige pad te brengen. Satan ging schijnbaar over muziek en zang in de hemel. Hij en zijn team zijn dus buiten geweldige acteurs, ook zeer goed in zingen en muziekinstrumenten. Satan en zijn helpers zijn zeer getalenteerd op vele domeinen. Maar ze bouwen al generaties lang leugen op leugen op leugen. Tot het niveau dat degene die de waarheid spreekt wordt aanzien als een doorgeslagen gek.

    Al die Bijbelse symboliek die we tegenkomen bij popmuziek, films, internationale instituten, zou daar een reden voor zijn?

    Enfin, degenen die Engels kunnen, het is wel eens interessant om te lezen. Ook als je 100% zeker bent dat je overovergrootvader een vis was en je grootvader een aap. En bliksem op zeewater dode materie tot leven kan brengen. En dat als je een container letters van het 5de verdiep gooit, er dan bij toeval de tekst van Tolstoj’s oolog en vrede kan ontstaan. (1552 blz). Wat qua complexiteit kinderspel is in vergelijking met ons immens complexe lichaam.

    Volgens de wet van de entropy(neiging tot wanorde) komt er bij kopiëren nooit intelligente betekenisvolle data bij door toeval, als er als iets misgaat bij kopiëren leidt dat steeds tot verlies van informatie. De kopie zal nooit vanzelf in kwaliteit toenemen door kopieer fouten, wel afnemen.

    Vele vragen, de antwoorden konden wel eens belangrijk zijn. Want ons lichaam is maar tijdelijk dat staat vast. We kunnen niet alle waarheden met zekerheid kennen, maar we kunnen wel alvast beginnen met deductie door onwaarheden te herkennen via logisch denken.

    https://www.ucg.org/bible-study-tools/booklets/is-there-really-a-devil/why-does-god-allow-satan-to-influence-mankind

   • @ResistEvil

    Tja, het tragische verhaal van Job, je moet er maar zin hebben om als speelbal te worden gebruikt tussen twee partijen.

    Zou zeggen, ziek het lekker even zelf uit met jullie ongein en ik ben wie ik ben, met alles erop en eraan en trouw als een hond voor wie mij goed behandeld. Het NAP en gezond verstand, wat meer heb je nodig? Wie zich daar niet in kan vinden of wie slap in z’n schoenen staat en de grote verleidingen van het leven niet kan weerstaan, zal aan een bibliotheek vol met wijsheden en geboden ook geen éne rotmoer hebben. 🤪

  • Beste Ratio,

   Jammer dat je dingen uitsluit. Zolang er geen bewijs voor is, dan is dat rationeel.
   Echter puur wiskundige statisktiek bewijst dat we niet de enige intelligente levensvorm in het universum zijn. Dat is ratio.
   Gevolgtrekkingen zonder bewijs als wappies aan te duiden, daarin ga ik ook mee.
   Waar ik mee worstel is David Icke. Ik keek er naar, zeker als vorm van amusement.
   Echter veel dingen die hij de afgelopen jaren zei, zijn inmiddels aantoonbaar juist.
   Dit verontrust mij op 2 vlakken, stel hij heeft geen gelijk, dan komen zijn overige waarheden in een kwaad daglicht.
   Mocht hij nog meer gelijk krijgen dan is dat ook verontrustend

   Dat er meer onder de zon is dan dat wij inmiddels zien en begrijpen is wel duidelijk.
   Ik deel nu iets zeer openhartigs.
   Een aantal jaren geleden raakten mijn vrouw en ik op het station van Antwerpen zo’n 15 minuten kwijt.

   K W I J T

   Een heel duidelijke tijdsprong.
   Waarom weet ik dit heel zeker? Omdat we naar een ander perron mosten lopen voor een andere trein.
   De juiste trein was “afgeschaft”.
   We liepen dus met de groep van overige passagiers naar een ander perron op de laagste verdieping.
   En in een oogwenk waren we 15 minuten verder.
   Ook de overige mensen in groep keken elkaar aan, keken op hun horloges, en vroegen wat hier gebeurd was.
   Geen ratio, niet te herhalen, maar wij hebben het als realiteit ervaren.

 3. Kent u Nico Parlevliet nog? De lef-UBO die vorig jaar de directie van de smerige uitzuig-rederij Heiploeg de mantel uitveegde? Hij is weer terug!
  In een wrakingszaak rond een familiekwestie laat Nico Parlevliet de rechters zien hoe absurd het is dat rechters überhaupt gewraakt worden. Hij wraakt vervolgens ook de wrakingskamer.
  Pakkend betoog van een rechtschapen man over de toenemende onmenselijkheid van de systeemrobotten.

  https://www.youtube.com/watch?v=3vENsTkTBVs

 4. @Think Foilhat, ik durf zo afwijkend, afkeurend door de goegemeente te denken, zonder aanzien des persoons. En waarom ook niet in deze krankzinnig geworden wereld waarin het onmogelijke is mogelijk geworden.

  …”Je zou zelfs bewust zo’n verhaal kunnen bedenken en plaatsen louter met de bedoeling om het zelf dan opzichtig te disliken. Psychologisch zou dat mensen het gevoel kunnen geven dat de oorlog reeds verloren is. Zodat ze beginnen lijden aan weltschmertz en stil in een hoekje kruipen overdonderd door viruswaaanzin. Enkel getroost door de hond”…

  Lol, hoe je hier keurig netjes het “andere geluid” ragfijn een spiegel voorhoudt. Wie niets heeft te verbergen, werpe de steen terug.

 5. Het eerste wat in mij opkwam;
  heeft de oudere politieman terecht geweigerd bij zijn meerdere en tegen deze meerdere gezegd ga deze personen zelf halen als je durft?
  Of wat nog kwalijker is dat deze meerdere er 2 jonkies op afstuurt. Hoe geloofwaardig kun je zijn als verzorgingshuis en de organisatie van deze 2 jonge medewerkers

  • Schokkende video! Hartverscheurend!

   Nog een geluk dat die meneer Bik, schrijver, het hele emotionele bezoek bij het rusthuis toevallig heeft gefilmd, omdat hij bezig was met een interview over de brief van het verzorgingstehuis. Dat interview kan ik wel niet direct vinden bij meneer Bik. De emoties spatten van het scherm, maar dit is helaas geen tv serie waar mevrouw de Boer een rol speelt, dit is verdorie het echte leven. Zo erg!

   Goed dat meneer Bik nog bij mevrouw de boer was toen de politie aanbelde, zo staat ook het hele pakkende relaas van de arrestatie en de totale instorting van mevrouw de boer op internet. er moest verdorie zelfs een ambulance komen. Wat een wereld leven wij!

   Best angstaanjagend, je zou voor minder die idiote regels volgen, na het zien van dit schokkende tafereel. Triest! Dit wil je zelf niet meemaken!

   Als zelfs bekende mensen zoals Sophia & meneer Bik zoiets kan overkomen, niet te geloven!

   Deze mevrouw is zelfs 2de geweest op de Miss holland verkiezing 1986, presentatrice geweest bij Veronica, bij TV10, persoonlijke tv-assistente in de jaren ’90 bij diverse grote tv-shows van o.a. Fred Oster, Carl Huybrechts en Ron Brandsteder, gewerkt bij De Telegraaf, RTL4 en nog veel meer: http://sophiadeboer.nl

   Ze maakt ook blogvideo’s voor wie haar wilt volgen: https://www.youtube.com/c/SophiadeBoer/videos

   Schande dat er zo met onze Nieuws en Media personaliteiten wordt omgegaan! Triest wordt ik ervan. Hopelijk heeft ze een goede advocaat!

   Bik’s boek voor wie deze aardige meneer wil steunen door z’n boek te kopen, over z’n leven als zoon van een bekend seksondernemer: https://www.bol.com/nl/f/grand-hotel-de-bajes/9200000115933005/?country=NL&approved=true&language=null

  • Op 31 januari hebben ze Q3/19 gepost.
   Op 30 april zouden ze Q1/20 hebben moeten posten.
   Op 31 juli zou men Q2/20 moeten posten.

   Zoiets ?

   Ik zou het CBS bellen en het gesprek opnemen.

  • @peter

   ze lopen vaak even achter. Hier kan je een hele dataset downloaden vanaf 1900. (csv, dan openen in excel tekst naar kolommen en dan draaitabel) https://opendata.cbs.nl/statline/portal.html?_la=nl&_catalog=CBS&tableId=37852&_theme=131 Let wel dat de som van de kolommen niet alles weergeeft. Niet alle sterfgevallen zijn meegenomen. Let ook de een na laatste kolom, accidentele val, en vergelijk dit met het aantal verkeersdoden. Je kan corona slachtoffers dan ook in perspectief plaatsen. Leuk om te analyseren, ga ik wellicht nog een keer een artikel over schrijven

   • Foutje in mijn vorige post.

    Op 31 januari hebben ze blijkbaar Q3/19 gepost en liepen ze 4 maanden achter.
    Op 30 april zouden ze Q4/19 hebben moeten posten om dezelfde 4 maanden achter te lopen.
    Op 31 juli zou men Q1/20 moeten posten om de 4 maanden in stand te houden.

    Kortom: de Q1/20 gegevens hebben nu een extra vertraging van bijna 3 maanden. Het lijkt me niet dat je dat kun verklaren met “ze lopen vaak even achter”.

   • En weer de fout in: niet Q1/20 maar Q4/19 loopt bijna 3 maanden extra achter.

    Extra vertraging kan veroorzaakt zijn doordat ambtenaartjes wegens “covid19” thuis achter de begonia’s zaten.

   • Probeer anders een WOB verzoek….als Vrijpreker leg je gewicht in de schaal.

  • Lies, damned lies and statistics..

   Het enige wat een mens met zekerheid kan weten is wat hij zelf kan controleren.
   Wie vertrouwt op anderen wordt per definitie afhankelijk en laat de andere de spelregels zetten, het onderwerp van de discussie en de grenzen van het debat bepalen. Dan heb je je gevangenis geaccepteerd. Dan kan je enkel nog onderhandelen over de kleur van de muren.

   Je hebt het officiële verhaal van een dodelijk virus, en dan heb je een oppositie die wat pruttelt over de cijfers en de manier van verspreiden, waarmee ook zij het idee van een besmettelijk virus in stand houden. Of het zelfs nog erger maakt. nog even en je kan besmet worden via email en sms.

   De essentie waar iedereen ver vandaan blijft is de optie dat ‘virussen’ niet de oorzaak maar het gevolg zijn van ziekte. Dat het brandweermannen zijn en geen brandstichters, dat ze daarom bij elke brand zijn: om te blussen!

   Het feit dat voor een rechtbank geen bewijs van het bestaan van een virus geleverd kon worden, zou een belletje moeten laten rinkelen. Stefan Lanka.

   Dat er een heel leger artsen en onderzoekers bestaan die de virustheorie verwerpen ondanks dat ze zich daarmee de pleuris op hun nek halen, lijkt mij ook iets om bij stil te staan. Het feit dat niemand uit de mainstream openlijk een debat met ze aangaat ook.

   Als we de terrain theorie volgen wordt het verhaal totaal anders, dan is er geen overdracht, hooguit een gemeenschappelijke factor van milde vergiftiging door voeding(E-nummers, pesticiden, gmo) of omgeving, die de virussen proberen op te ruimen.

   Dan valt het hele kaartenhuis van 1.5m en vaccinaties in elkaar.

   • Waarom stapt er niemand van de oppositie naar de rechter met het precedent van Stefan Lanka? Waarom discussiëren over de symptomen van de coronahysterie in plaats van over de oorsprong?

   • Al die wilde fantasieën hier, haha

    Teveel films gekeken waarschijnlijk. In film kan alles.

    In een Holywood productie zou het kunnen dat als je kopmannen() van de oppositie gearresteerd ziet worden, mensen van bromfietsen gesleurd ziet worden met veel machtsvertoon, ouderen ziet afgetuigd worden of leest hoe ‘leiders’ door hun overheid worden bedreigd met sancties. Dat dan een script is van deepstate. Een toneeltje.

    Dergelijke acties noemt men in spionage thrillers psychologische operaties, die relatief niks kosten en veel meer impact hebben dan 50.000 ordediensten. Dan worden de eigen angsten emoties de bewaker van de massa, zonder dat er personeel bij komt kijken. Dan kan één klein hondje 1000 schapen sturen.

    Enfin, ik heb zo’n dingen wel eens ooit gezien in een film. Vond dat wel goed gevonden van de scenarioschrijver. Maar Hollywood is fictie hé, gebeurt niet in het echt.

 6. In de oorlog stond er in de Waarheid, ambtenaren slavenhalers. Agenten (die Duits leerden) haalden voor de Duitse bezetter Joodse mensen en Hollandse jongens op voor de Duitsers, razzia’s zoals je nu ook ziet. Ambtenaren op gemeentehuizen werkten dag en nacht door om alle adressen door te geven aan de Duitse bezetter. Het is nu net zo, nu nog stiekemer, schooldirecteuren sloten ramen en deuren zodat ze jonge jongens van scholen op konden halen, de Nederlandse politie dus. Heel veel Nederlanders collaboreerden met de Duitsers en nu is de overheid/EU de Duitse bezetter en ziet, een groot deel van de Nederlanders werkt weer voor de bezetter. Als het voorbij is staan ze vooraan om de vrouwen met een Duitse vriend kaal te sheren en te verkrachten, want zo zijn die vuile ratten, laffe honden, hypocrieten, allemaal.

 7. James Corbett heeft deze week een video gemaakt met de titel “How Do I Wake Up My Friends and Family?” en Larken Rose heeft de methode “Candles in the Dark” bedacht. Los daarvan zijn er mensen die liever niet wakker worden gemaakt en met virtuele vingers in hun oren staan als je met onderbouwde argumenten komt.

  De video deed mij denken aan onderstaande videoclip die in 2008 gemaakt is in opdracht van MTV.
  https://www.bitchute.com/video/9ZYLfP55jRTS/

 8. @Andre offtopic Ik had laatst ergens bij jou een comment geplaatst. Of je misschien zin had in een stukje over libertarisme aan de basis. Ook leuk voor nieuwkomers. En of je het leuk vond om dan te vertellen hoe libertarisme zich in jouw persoonlijk leven vertaalt. Is dat iets? We kunnen natuurlijk wel positiviteit gebruiken nu 🙂

  @Meneer Beckman U riep laatst op tot verzet. Kunt u een suggestie geven bij deze situatie? Wat men kan doen als dit je overkomt? Kun je dan nog verzet plegen ergens tijdens de situatie of erna? Moet bijvoorbeeld die vrouw straks het eten naar haar moeder gewoon weer gaan brengen ook? Of stoppen nu? 》》dit sluit ook aan bij mijn vraag aan Ratio.

  @Ratio Wanneer in deze situatie ga je nou zeggen ‘ ik wens geen verklaring af te leggen’ Meteen aan de deur al? Of wacht je met zoiets tot je mee moet en er een officiële verhoring oid start? Die mensen hebben toch een heel gesprek ook met de agenten. Dan vraag ik me gewoon af. Kan dat ook tegen hun gebruikt worden.
  * Kun je ook meneer Beckman vragen of hij mijn vraag beantwoord als hij tijd heeft? Ben ik best wel benieuwd naar wat hij zegt.*

  Laatste vraag voor wie het weet:
  Die man zegt ik ga eerst mijn advocaat bellen. Hoe belangrijk is zoiets nou eigenlijk? Moet je nou deze dagen een advocaat al klaar hebben staan om te bellen? En als je die niet zelf hebt krijg je dan een advocaat toegewezen?

Comments are closed.