Wanneer slaat de vlam in de pan ?

Hoe lang pikt men deze onzin nog ?

In- en intriest.

33 REACTIES

 1. Oma had haar onafhankelijheid moeten garanderen en niet met die fascisten in zee moeten gaan nu is dit de uitkomst..haar kinderen gaan hier niet tegen kunnen als staatsoffer..tis niet anders..oom agent is de volgende, karma heet dat en anders z’n kindjes wel..tja beschaving https://youtu.be/cX8szNPgrEs

 2. Dit is hoe de mensen erover denken: https://www.dumpert.nl/item/7953307_5d1b454b Lees de comments over een gratis verspreide krant met kritische berichtgeving over covid19. Kijk naar de likes en de dislikes bij de comments. Dit land pikt de onzin en verwerpt iedereen die kritisch is.

  Zie ook dit artikel van geenstijl. https://www.geenstijl.nl/5154539/nee-he-doutzen-kroes-gaat-viruswappie/
  Iemand die kritische vragen stelt over het RIVM beleid. Geenstijl sluit haar bericht af met “Je zou bijna denken dat het iets met een mens doet als je zo mooi bent dat iedereen je gewoon laat uitpraten als er de meest lelijke onzin uit je bek komt. “. Geenstijl als hoop op onafhankelijke berichtgeving?

  Vrijspreker is een roepende in een woestijn. Veel van de andere kritische sites zijn doorgeslagen complot sites. Waar ik niet dood gevonden wens te worden. Met UFO’s en reptillians.

   • Geenstijl als gecontroleerde oppositie? Idem Dumpert? Dat gaat wel ver. Ik denk eerder dat dit uitingen van rechts deugen zijn. Van gezagsgetrouwe burgers. Die geloven in plichten tov vaderland. Die graag weer de dienstplicht willen invoeren. En die mondkapjes als vaderlandslievend alternatief beschouwen.

   • Gecontroleerde oppositie als oorzaak van likes en dislikes die eventueel niet zijn wat ze zijn gaat mij dan weer wat ver. Dat de angst voor dat zogenaamde niet bestaande virus diep zit, lijkt me duidelijk.

   • Ik zal wel een alu hoedje dragen want mij bekruipt reeds lang het gevoel dat GS een vangnet is, de tegenhanger van Joop. Er worden redelijk wat comments verwijderd (mag uiteraard) en bij artikelen die serieus tegen de gevestigde mening ingaan zie je altijd veel nieuwe nicks verschijnen die het als onzin afdoen. In de DDR had je de Inoffizieller Mitarbeiter. De artikelen over, bijvoorbeeld, corona liggen veelal in lijn met de mening van de overheid of sturen middels overdreven aandacht die kant uit. Ik vermoed dat het allemaal veel erger is dan we denken en de techniek maakt het gemakkelijk.

  • @Ratio

   ….”Vrijspreker is een roepende in een woestijn. Veel van de andere kritische sites zijn doorgeslagen complot sites. Waar ik niet dood gevonden wens te worden. Met UFO’s en reptillians”….

   Behoorlijke hautaine en over het paard getilde mening. Denkt men hier beter te zijn dan ieder andere willekeurige alternatieve media, die gelukkig wel openstaan voor veel zaken die niet burgerlijk en politiek correct liggen te kwijlenbakken. En deze belachelijk maken door gekscherend over ufo’s en reptielen te beginnen en de alternatieven allen in die hoek drukken? Echter, ufo’s bestaan, het zijn niet geïdentificeerde vliegende objecten en reptielen zijn koudbloedige wezens, hetzelfde soort dat volop aan het werk is als volksverlakkers in de politiek, door heldere geesten ook wel doorgesnoven koudbloedige psychopaten genoemd.

   Ergens niet dood gevonden willen worden? Pim en Theo, van Traa, Duisenberg of Borst en velen meer, denk dat ze daar achteraf graag hun mening over hadden willen geven.

   En Doutzen Kroes heeft in ieder geval haar ziel gered, alleen niet haar carrière en wordt gemakshalve als wappie weggezet en met de grond gelijk gemaakt, want ieder tegengeluid dient uiteraard door de gevestigde machten met hun leger aan staatstrollen op de payroll met de grond gelijk te worden gemaakt. Dat zijn nog eens DDR methoden of toch gewoon old school nazi praktijken?

   • @De Sjaak

    Het was deels een knipoog naar de titel van dit artikel. Ik vind het dapper van Doutzen Kroes dat ze zich heeft uitgesproken. Ik geef volgens mij nergens kritiek op Doutzen. Het is niet productief om verdeeldheid te zaaien onder de alternatieve media. Het is beter te kijken naar wat de alternatieve media als gemeenschappelijk doel hebben. Dat is een betere insteek dan ik in mijn comment heb gekozen. Dat wil ik even benadrukken.

    Ik vind het echter wel jammer dat zoveel alternatieve media ofwel een cultureel conservatieve insteek hebben, ofwel doorslaan in complot denken. En dat weinig alternatieve media de rol van de overheid zeer sterk willen reduceren. Daar zit een stuk frustratie.

  • Raar dat er opeens zoveel politie beschikbaar om de huidige waanzin af te dwingen, niet raar dat politie zich daarvoor laat gebruiken want vanaf de 2eWO weten we hoe deze lieden zijn. Mensen laten zich vrijwillig testen bij de diverse testlocaties vaak ingericht bij een stadhuis. Staan er zelfs voor in de rij, zet er een trein van de NS neer en ze stappen vrijwillig in om zich naar een vernietigingskamp te laten brengen, met een mondkapje op. We weten inmiddels dat besmettingen niet inhouden dat mensen ziek zijn, dat het misbruikt wordt om het erger te maken dan het is. Hoe het voelt wanneer je weet dat er tegen je gelogen wordt en de leugenaar weet dat je het weet en dat deze toch blijft door liegen weten we. Het is zielig, maar nu doen lieden met “macht” het en drukken er allerlei verplichtingen door, we dragen straks allemaal een mondkapje, dag en nacht, binnen en buiten en allemaal om niks. We kunnen het weigeren, maar na 2 boetes en een verbod om de supermarkt in te gaan heb je geen keuze meer. Ondanks wat we (velen van ons) hebben ondernomen deze gekte te keren hebben de leugenaars en de angsthazen onder de bevolking gewonnen en zijn we overgeleverd aan een totaal gestoorde overheid en zorgen de corrupte rechters en machtswellustige gestapo/politie er voor dat ons leven totaal vernield is en wordt. Wat een armoe om zo te eindigen 🙁

   • @ResistEvil

    Tja, het tragische verhaal van Job, je moet er maar zin hebben om als speelbal te worden gebruikt tussen twee partijen.

    Zou zeggen, ziek het lekker even zelf uit met jullie ongein en ik ben wie ik ben, met alles erop en eraan en trouw als een hond voor wie mij goed behandeld. Het NAP en gezond verstand, wat meer heb je nodig? Wie zich daar niet in kan vinden of wie slap in z’n schoenen staat en de grote verleidingen van het leven niet kan weerstaan, zal aan een bibliotheek vol met wijsheden en geboden ook geen éne rotmoer hebben. ?

  • Beste Ratio,

   Jammer dat je dingen uitsluit. Zolang er geen bewijs voor is, dan is dat rationeel.
   Echter puur wiskundige statisktiek bewijst dat we niet de enige intelligente levensvorm in het universum zijn. Dat is ratio.
   Gevolgtrekkingen zonder bewijs als wappies aan te duiden, daarin ga ik ook mee.
   Waar ik mee worstel is David Icke. Ik keek er naar, zeker als vorm van amusement.
   Echter veel dingen die hij de afgelopen jaren zei, zijn inmiddels aantoonbaar juist.
   Dit verontrust mij op 2 vlakken, stel hij heeft geen gelijk, dan komen zijn overige waarheden in een kwaad daglicht.
   Mocht hij nog meer gelijk krijgen dan is dat ook verontrustend

   Dat er meer onder de zon is dan dat wij inmiddels zien en begrijpen is wel duidelijk.
   Ik deel nu iets zeer openhartigs.
   Een aantal jaren geleden raakten mijn vrouw en ik op het station van Antwerpen zo’n 15 minuten kwijt.

   K W I J T

   Een heel duidelijke tijdsprong.
   Waarom weet ik dit heel zeker? Omdat we naar een ander perron mosten lopen voor een andere trein.
   De juiste trein was “afgeschaft”.
   We liepen dus met de groep van overige passagiers naar een ander perron op de laagste verdieping.
   En in een oogwenk waren we 15 minuten verder.
   Ook de overige mensen in groep keken elkaar aan, keken op hun horloges, en vroegen wat hier gebeurd was.
   Geen ratio, niet te herhalen, maar wij hebben het als realiteit ervaren.

 3. @Think Foilhat, ik durf zo afwijkend, afkeurend door de goegemeente te denken, zonder aanzien des persoons. En waarom ook niet in deze krankzinnig geworden wereld waarin het onmogelijke is mogelijk geworden.

  …”Je zou zelfs bewust zo’n verhaal kunnen bedenken en plaatsen louter met de bedoeling om het zelf dan opzichtig te disliken. Psychologisch zou dat mensen het gevoel kunnen geven dat de oorlog reeds verloren is. Zodat ze beginnen lijden aan weltschmertz en stil in een hoekje kruipen overdonderd door viruswaaanzin. Enkel getroost door de hond”…

  Lol, hoe je hier keurig netjes het “andere geluid” ragfijn een spiegel voorhoudt. Wie niets heeft te verbergen, werpe de steen terug.

 4. Het eerste wat in mij opkwam;
  heeft de oudere politieman terecht geweigerd bij zijn meerdere en tegen deze meerdere gezegd ga deze personen zelf halen als je durft?
  Of wat nog kwalijker is dat deze meerdere er 2 jonkies op afstuurt. Hoe geloofwaardig kun je zijn als verzorgingshuis en de organisatie van deze 2 jonge medewerkers

  • Op 31 januari hebben ze Q3/19 gepost.
   Op 30 april zouden ze Q1/20 hebben moeten posten.
   Op 31 juli zou men Q2/20 moeten posten.

   Zoiets ?

   Ik zou het CBS bellen en het gesprek opnemen.

  • @peter

   ze lopen vaak even achter. Hier kan je een hele dataset downloaden vanaf 1900. (csv, dan openen in excel tekst naar kolommen en dan draaitabel) https://opendata.cbs.nl/statline/portal.html?_la=nl&_catalog=CBS&tableId=37852&_theme=131 Let wel dat de som van de kolommen niet alles weergeeft. Niet alle sterfgevallen zijn meegenomen. Let ook de een na laatste kolom, accidentele val, en vergelijk dit met het aantal verkeersdoden. Je kan corona slachtoffers dan ook in perspectief plaatsen. Leuk om te analyseren, ga ik wellicht nog een keer een artikel over schrijven

   • Foutje in mijn vorige post.

    Op 31 januari hebben ze blijkbaar Q3/19 gepost en liepen ze 4 maanden achter.
    Op 30 april zouden ze Q4/19 hebben moeten posten om dezelfde 4 maanden achter te lopen.
    Op 31 juli zou men Q1/20 moeten posten om de 4 maanden in stand te houden.

    Kortom: de Q1/20 gegevens hebben nu een extra vertraging van bijna 3 maanden. Het lijkt me niet dat je dat kun verklaren met “ze lopen vaak even achter”.

   • En weer de fout in: niet Q1/20 maar Q4/19 loopt bijna 3 maanden extra achter.

    Extra vertraging kan veroorzaakt zijn doordat ambtenaartjes wegens “covid19” thuis achter de begonia’s zaten.

   • Probeer anders een WOB verzoek….als Vrijpreker leg je gewicht in de schaal.

 5. In de oorlog stond er in de Waarheid, ambtenaren slavenhalers. Agenten (die Duits leerden) haalden voor de Duitse bezetter Joodse mensen en Hollandse jongens op voor de Duitsers, razzia’s zoals je nu ook ziet. Ambtenaren op gemeentehuizen werkten dag en nacht door om alle adressen door te geven aan de Duitse bezetter. Het is nu net zo, nu nog stiekemer, schooldirecteuren sloten ramen en deuren zodat ze jonge jongens van scholen op konden halen, de Nederlandse politie dus. Heel veel Nederlanders collaboreerden met de Duitsers en nu is de overheid/EU de Duitse bezetter en ziet, een groot deel van de Nederlanders werkt weer voor de bezetter. Als het voorbij is staan ze vooraan om de vrouwen met een Duitse vriend kaal te sheren en te verkrachten, want zo zijn die vuile ratten, laffe honden, hypocrieten, allemaal.

 6. James Corbett heeft deze week een video gemaakt met de titel “How Do I Wake Up My Friends and Family?” en Larken Rose heeft de methode “Candles in the Dark” bedacht. Los daarvan zijn er mensen die liever niet wakker worden gemaakt en met virtuele vingers in hun oren staan als je met onderbouwde argumenten komt.

  De video deed mij denken aan onderstaande videoclip die in 2008 gemaakt is in opdracht van MTV.
  https://www.bitchute.com/video/9ZYLfP55jRTS/

 7. @Andre offtopic Ik had laatst ergens bij jou een comment geplaatst. Of je misschien zin had in een stukje over libertarisme aan de basis. Ook leuk voor nieuwkomers. En of je het leuk vond om dan te vertellen hoe libertarisme zich in jouw persoonlijk leven vertaalt. Is dat iets? We kunnen natuurlijk wel positiviteit gebruiken nu 🙂

  @Meneer Beckman U riep laatst op tot verzet. Kunt u een suggestie geven bij deze situatie? Wat men kan doen als dit je overkomt? Kun je dan nog verzet plegen ergens tijdens de situatie of erna? Moet bijvoorbeeld die vrouw straks het eten naar haar moeder gewoon weer gaan brengen ook? Of stoppen nu? 》》dit sluit ook aan bij mijn vraag aan Ratio.

  @Ratio Wanneer in deze situatie ga je nou zeggen ‘ ik wens geen verklaring af te leggen’ Meteen aan de deur al? Of wacht je met zoiets tot je mee moet en er een officiële verhoring oid start? Die mensen hebben toch een heel gesprek ook met de agenten. Dan vraag ik me gewoon af. Kan dat ook tegen hun gebruikt worden.
  * Kun je ook meneer Beckman vragen of hij mijn vraag beantwoord als hij tijd heeft? Ben ik best wel benieuwd naar wat hij zegt.*

  Laatste vraag voor wie het weet:
  Die man zegt ik ga eerst mijn advocaat bellen. Hoe belangrijk is zoiets nou eigenlijk? Moet je nou deze dagen een advocaat al klaar hebben staan om te bellen? En als je die niet zelf hebt krijg je dan een advocaat toegewezen?

Comments are closed.