Als ik het goed begrijp, is de overheid tot de conclusie gekomen, dat jaarlijks 16 miljard euro, het equivalent van 2,5 procent van het bruto binnenlands product, witgewassen wordt.

Wat deze16 miljard betreft het volgende.

Dit bedrag wordt gewassen ten gevolge van:

01.

Het feit dat import, export en consumptie van drugs (tot vreugde van de drugshandel) niet vrij zijn

02.

Het feit dat hoge dwangheffingen in de vorm van inkomstenbelasting, vermogensrendementsheffing, b.t.w. en andere belastingen ontdoken worden

01.en 02. en de consequenties hiervan heeft de overheid geheel aan zichzelf te wijten.

Als iedereen mocht consumeren wat hij wil consumeren en de overheid de consument niet zou gebruiken als een citroen, waar de laatste druppel sap uit geperst moet worden (opdat het uitgeperste vocht verdeeld kan worden onder personen, die de uitgepersten niet kennen en daarna gebruikt voor doeleinden waar deze niet mee instemmen), zou de hele ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­problematiek niet bestaan.

De overheid wil nu aan achter de 16 miljard en tracht op de kosten hiervan te bezuinigen door dit najagen aan anderen op te dragen die zwaar beboet worden, als zij dit niet goed doen.

Deze activiteit kan niet alleen als dom gekwalificeerd worden, maar ook als zeer kostbaar en onproductief, want het is een illusie te menen, dat dit jaarlijks bedrag ( minder dan drie euro per dag per inwoner) zal dalen.

De hele actie zal, evenals de “war against drugs”, jammerlijk falen en alleen maar veel geld kosten, waarvan de uitgave het inkomen van duizenden nutteloze antiwitwasmedewerkers voor de nabije toekomst veilig stelt en garandeert.

Hugo van Reijen

6 REACTIES

 1. Ach het maakt niets meer uit, 100 miljard daar hier, 200 miljard daar, 130.000 asielzoekers per jaar binnen voor een paar miljard, de huizen die er voor gebouwd zijn, geld is zoals iedereen weet slechts een getal in een computer, kan oneindig ingetypt worden. Economie draait binnen een paar maanden uitsluitend op de 5 grote instanties/bedrijven en daaraan geeft een ieder gevolg, met 1,5 meter afstand, mondkapje en vaccin. Verkiezingen komen niet meer, Verdrag van Lissabon wordt de nieuwe grondwet waardoor er met scherp geschoten gaat worden op demonstranten en dwarsliggers in het algemeen, dat kan iedereen zijn. Dit is uw toekomst en vrijwel iedereen werkt en werkte zo mee aan hun eigen ondergang. Dus wat maakt het nog uit?

 2. Eerst het zuur dan het zoet…echter het komt niet!

  Let op uw pensioen..let op uw zaak! ach..we gaan allemaal dood! Ja echt!

 3. Hoax circulates about United Nations’ ‘mission goals’

  An image has been shared hundreds of times in multiple Facebook posts that purports to list a series of “mission goals” for the United Nations. The posts claim the goals are part of a “new world order”. The claim is false; the UN said the list was “completely false”; an expert noted that the supposed goals have long been part of far-right misinformation campaigns.

  The list of purported goals was published on Facebook here on June 19, 2020. The post appears to list goals for the UN’s Agenda 21, which is a development plan established in 1992, and the UN’s 2030 Agenda for Sustainable Development.

  The post reads: “NEW WORLD ORDER UN Agenda 21/2030 Mission Goals

  “One World Government
  “One World cashiers Currency
  “One World Central Bank
  “One World Military
  “The end of national sovereignty
  “The end of ALL privately owned property
  “The end of the family unit
  “Depopulation, control of population growth and population density
  “Mandatory multiple vaccines”
  “Universal basic income (austerity)
  “Microchipped society for purchasing, travel, tracking and controlling Implementation of a world
  “Social Credit System (like China has)
  “Millions of appliances hooked into the 5G monitoring system (Internet of Things)
  “Government raised children
  “Government owned and controlled schools, Colleges, Universities
  “The end of private transportation, owning cars, etc. All businesses owned by government/corporations
  “The restriction of nonessential air travel
  “Human beings concentrated into human settlement zones, cities
  “The end of irrigation
  “The end of private farms and grazing livestock
  “The end of single homes
  “Restricted land use that serves human needs
  “The ban of natural non synthetic drugs and naturopathic medicine
  “The end of fossil fuels”

  https://factcheck.afp.com/hoax-circulates-about-united-nations-mission-goals

 4. Bizar in het nieuws op nu.nl vandaag. Ja, we gaan het zuiden vele miljarden geven. Oh en trouwens, je pensjoen ) 🙂 ) gaat gekort worden want te weinig geld. We kunnen Nederland nu echt vernederland noemen.

  Mijn oplossing. Laat de NL overheid tot +- 140% van het BBP lenen. Keer alles uit aan de bevolking en vertel ze, You are on your own now en het plunderen stopt. Net zoals netto afdrachten. Win Win voor de gewone mens. Staat macht beperkt. Je kan dromen 🙂

  groeten,
  Hugo

  • Dit is niet van de hand van de Hugo die het stukje geschreven heeft.

Comments are closed.