Wat zou ik mij verontwaardigd voelen, als een Afrikaan tijdens een folkloristisch feest op een schimmel, met een blankgeschilderde neger als assistent, door de straten van een Afrikaanse stad zou rijden! Werkelijk schandelijk!

Ik zou eisen, dat het parlement in het betreffende land onmiddellijk bijeen zou komen, om opdracht te verstrekken, de kleur van de assistent te veranderen in zwart of groen!

Hugo van Reijen

23 REACTIES

 1. Dat gaat niet zomaar Hugo. Je moet wel immigrant zijn en, als je klaar bent met verhuizen, gaan eisen dat het gastland alles gaat doen op jouw manier want anders “joelie ies rassies”.

  Fraai onderwerp voor in juli. Precies op het goede moment want het schijnt dat je nu ook pepernoten in de supermarkt kunt krijgen al heb ik ze nog niet zien liggen. Wel zure bommen, speciaal voor Sylvana, Kwinsie, Sunny en al die andere subsidiesponzen. Wat wie gelooft dat zij hun haatcampagne in hun vrije tijd doen van hun eigen geld?

  • Wanneer je “en” gebruikt gebruik je geen komma Soewarrrte Pete, dit heeft trouwens niets met asielzoekers of statushouders te maken maar met millennials in het algemeen en een bepaalde groep in het bijzonder. Spaar de roede, kweek een ras van zwakkelingen, pedagogie was de nekslag voor drie generaties. Maar het einde is gelukkig in zicht, nog even en een groot deel van de Europese/Westerse wereld zal er niet meer zijn en dan gaan we weer gezellig alles opbouwen met ons allen waarna alles zich weer gaat herhalen, ad infinitum.

   • Zoals ik ‘en’ gebruik en komma’s kan het prima. Maar ik hoorde dat De Vrijspreker nog wel een paar vrijwillige eindredacteuren kan gebruiken.

    Inderdaad, de zwakkelingen stellen momenteel de norm en media, onderwijs en overheid werken er willig aan mee. Hoewel het maar een klein groepje zielige huilebalken is dat een grote groep lijkt door alle mediaaandacht.

  • De kwestie is nooit de kwestie – de ware kwestie is revolutie

   De beeldenstorm die nu over grote delen van de westerse wereld raast, en overal vernielde en omvergetrokken standbeelden van historische figuren achterlaat, is geen nieuw fenomeen. Het begrip beeldenstorm kennen we natuurlijk van de vernielingen die in de zestiende eeuw in kerken en kloosters in Nederland en Vlaanderen werden aangericht. Een recenter voorbeeld is de Sovjet-Unie, waar portretten van in ongenade gevallen personen werden verboden. Er zijn zelfs kopieën van groepsfoto’s met Stalin, waar op mysterieuze wijze bepaalde personen ineens verdwenen zijn. Ze werden letterlijk uitgewist.

   https://cultuurondervuur.nu/beeldenstorm/

  • Het voornaamste symptoom van Corona is het hebben van geen symptomen!
   Als je ’s morgens opstaat en je bent niet ziek, zou ik me serieus zorgen maken!
   Wanneer je vrienden, buren of andere mensen er ook gezond uitzien: mijd ze!
   Denk eraan het virus is onzichtbaar en zonder symptomen, enkel de staat kan via haar tentakels het virus vaststellen en bepalen of je opgesloten dient te worden.

   Planned Destruction of World-wide Economy

   What we have to realize is that the global, country-by-country destruction – happening simultaneously – is not a coincidence.

   It has been planned for decades. Thousands of pages were written alone for the preparation of such documents, like the 2010 Rockefeller Report and the preparation of Event 201 in NYC on October 18, 2019, as well as “studies” for WHO to justify calling the new corona virus (SARS-2-2019 / COVID-19) a pandemic: https://www.globalresearch.ca/global-destruction-%e2%80%a8the-covid-19-lockdown-economic-and-social-impacts/5719422

   CORONAVIRUS, BEZOS, TRUMP, GATES, STATS, MASKS, EPSTEIN, SCHOOLS, FUNERALS, BBC, COVID-19:
   https://aanirfan.blogspot.com/2020/: https://aanirfan.blogspot.com/2020/

 2. Vandaag gaan de echte 5G masten aan van Kpn en Vodafone en daardoor zullen er heel veel ”corona”‘ gevallen bij komen waardoor alles strenger wordt en niemand meer buiten komt.

 3. Debilisering van het volk ! wetenschappelijk & medisch bewezen “feit” pigment is bruin tevens is er één ras
  HOMO-SAPIENS.

 4. Blijkbaar ben jij ook zo’n aluhoedje die onder elk artikel zijn drol denk te kunnen schijten, of niet soms domme dwaas.

 5. Graftak heeft werkelijk geen ander simpel kutnieuws te melden dan dit? Doe wat beter je zuipende en snuivende best en je niveau zal met sprongen verder naar beneden gaan en kom je misschien eindelijk eens op het diepste punt aan van je glorieuze bestaan. Nu pies je wat simpel over je eigen graftak. En over ouwehoeren gesproken, lig je nog steeds bij je moeder in bed?

 6. En nog zo’n domme lul die zijn stinkende best doet om deze site om zeep te helpen met zijn aluhoedje gezwatel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in