Wat zou ik mij verontwaardigd voelen, als een Afrikaan tijdens een folkloristisch feest op een schimmel, met een blankgeschilderde neger als assistent, door de straten van een Afrikaanse stad zou rijden! Werkelijk schandelijk!

Ik zou eisen, dat het parlement in het betreffende land onmiddellijk bijeen zou komen, om opdracht te verstrekken, de kleur van de assistent te veranderen in zwart of groen!

Hugo van Reijen

16 REACTIES

 1. Dat gaat niet zomaar Hugo. Je moet wel immigrant zijn en, als je klaar bent met verhuizen, gaan eisen dat het gastland alles gaat doen op jouw manier want anders “joelie ies rassies”.

  Fraai onderwerp voor in juli. Precies op het goede moment want het schijnt dat je nu ook pepernoten in de supermarkt kunt krijgen al heb ik ze nog niet zien liggen. Wel zure bommen, speciaal voor Sylvana, Kwinsie, Sunny en al die andere subsidiesponzen. Wat wie gelooft dat zij hun haatcampagne in hun vrije tijd doen van hun eigen geld?

  • Wanneer je “en” gebruikt gebruik je geen komma Soewarrrte Pete, dit heeft trouwens niets met asielzoekers of statushouders te maken maar met millennials in het algemeen en een bepaalde groep in het bijzonder. Spaar de roede, kweek een ras van zwakkelingen, pedagogie was de nekslag voor drie generaties. Maar het einde is gelukkig in zicht, nog even en een groot deel van de Europese/Westerse wereld zal er niet meer zijn en dan gaan we weer gezellig alles opbouwen met ons allen waarna alles zich weer gaat herhalen, ad infinitum.

   • Zoals ik ‘en’ gebruik en komma’s kan het prima. Maar ik hoorde dat De Vrijspreker nog wel een paar vrijwillige eindredacteuren kan gebruiken.

    Inderdaad, de zwakkelingen stellen momenteel de norm en media, onderwijs en overheid werken er willig aan mee. Hoewel het maar een klein groepje zielige huilebalken is dat een grote groep lijkt door alle mediaaandacht.

 2. Vandaag gaan de echte 5G masten aan van Kpn en Vodafone en daardoor zullen er heel veel ”corona”‘ gevallen bij komen waardoor alles strenger wordt en niemand meer buiten komt.

  • Het maakt blijkbaar geen zak uit waar een artikel over gaat, komma lul, jij willem blijft het nodig vinden om alles onder te schijten met dom gelul. Je bent domweg een niet al te snuggere stakker.

  • @ Beste AluWappie. Dit is moderatie *** Woooow! We hebben een nieuw record. Reacties met 5 links of meer eindigen in het spambakje, deze reactie is handmatig gered uit het spambakje. Dit wil niet zeggen dat ik het met je eens ben. Schrijven is schrappen. Waarom hebben AluWappies nu zoveel links nodig? Ik wil het niet eens tellen, zijn het er echt meer dan 200? Of hebben we een nieuw record met 217 linkjes conform mijn crtl-C en crtl-V actie in Excel om deze te tellen? *** Einde moderatie.

   TIP. Beste AluWappie. Heel weinig lezers, zo niet geen, hebben de tijd om al je links te volgen. Focus svp als je een boodschap wenst over te brengen. Minder is vaak beter. Ben het niet geheel met je boodschap eens, maar ik wil wel dat je een volgende keer je boodschap beter en effectiever over weet te brengen. Dat verhoogt het niveau van de discussie.

 3. Debilisering van het volk ! wetenschappelijk & medisch bewezen “feit” pigment is bruin tevens is er één ras
  HOMO-SAPIENS.

 4. En wat doet fred anders dan wat dom ouwehoeren? retorisch domme sukkel.

  • Het ging over zwarte piet en niet over 5g sukkel, wat begrijp je niet infantiele pisvlek.

 5. Blijkbaar ben jij ook zo’n aluhoedje die onder elk artikel zijn drol denk te kunnen schijten, of niet soms domme dwaas.

 6. Graftak heeft werkelijk geen ander simpel kutnieuws te melden dan dit? Doe wat beter je zuipende en snuivende best en je niveau zal met sprongen verder naar beneden gaan en kom je misschien eindelijk eens op het diepste punt aan van je glorieuze bestaan. Nu pies je wat simpel over je eigen graftak. En over ouwehoeren gesproken, lig je nog steeds bij je moeder in bed?

 7. En nog zo’n domme lul die zijn stinkende best doet om deze site om zeep te helpen met zijn aluhoedje gezwatel.

 8. Kankertak na vaccinatie, in termen van aluhoed te blijven: ur a useful idiot.

Comments are closed.