Al een half jaar hangt de donkere corona wolk boven ons.  Jensen is erg pessimistisch over het terugkrijgen van onze vrijheden.  Maar ik zie toch een paar lichtpuntjes. Op mijn Facebook pagina zie ik meer en meer mensen de acties van overheden in twijfel trekken.  Hopelijk worden de verantwoordelijke politieke partijen afgestraft voor de vergaande maatregelen tijdens de komende verkiezingen.  Ik durf het niet te voorspellen, de gemiddelde NLer is nog steeds erg slaafs.  Mijn facebook vrienden zijn uiteraard niet representatief. 

Mogelijk gaan mensen meer thuiswerken post corona,  minder files, minder opbrengsten voor de Staat uit accijns (al zal dat sowieso worden gecompenseerd met hogere belastingen elders, ik maak me geen illusies dat de overheid ooit uit zichzelf zal inkrimpen).  Maar als ze steeds meer thuiswerken zullen ze zich afvragen:  waarom blijf ik in belastinghel NL in mijn veel te dure huisje en veel te dure autootje? 

New York heeft al veel vermogenden weggejaagd en smeekt ze nu terug te komen.  Zij moeten het gros van de belastingen ophoesten.  Dat AOC Amazon wegjaagt uit NY helpt ook niet echt.  Peter Schiff was al voor de corona crisis verhuist van het dure Connecticut naar het spotgoedkope Puerto Rico.  Belastingtechnisch en klimaat technisch een verbetering. Al krijg je wel af en toe een hurricane op je dak en de infrastructuur is niet best (want overheid) dus een generator is geen luxe voor een digitale nomade. 

Vietnam bood onderdak aan de digitale nomaden die tijdens corona in het land bleven, door automatisch visa te verlengen. Nu een tweede golf zogenaamd toeslaat (louter door meer testen) en lockdowns onterecht worden voortgezet of opnieuw geïntroduceerd, vragen veel digitale nomaden zich af wanneer ze terug kunnen naar hun nomadische levensstijl. En diezelfde vraag stellen veel regeringen die begrijpen dat digitale nomaden waardevolle assets zijn voor lokale economieën. Ze komen naar een land en geven geld uit aan huur, eten, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ze pikken geen lokale banen in en vragen er niets voor terug behalve goed weer, lage kosten van levensonderhoud, een levendig cultureel en / of nachtleven en fatsoenlijk internet.

Gewoonlijk kunnen digitale nomaden 90 dagen per jaar in het door hen gekozen land verblijven, afhankelijk van het visumbeleid van het gastland. Maar dat is over het algemeen niet genoeg. Het kost tijd om een “nieuwe kantoor” op te zetten en echt productief te worden in een nieuw land. De Republiek Georgië was de eerste die dat besefte, en in 2015 stond het burgers van deze waslijst van landen toe om een ​​volledig jaar in Georgië te blijven, no questions asked. Als gevolg hiervan is het veilige, goedkope en cultureel rijke Georgië een populaire plek geworden voor digitale nomaden.

Maar Georgië is niet het enige land dat zijn economie wil stimuleren door mobiele mensen aan te trekken – en hun mobiele inkomen. COVID-gerelateerde reisverboden hebben de stroom toeristen opgedroogd, dus andere landen willen ook dat productieve digitale nomaden komen en blijven. Barbados was een van de eersten die een “Barbados Welcome Stamp van 12 maanden” aankondigde, waardoor bezoekers naar het land konden komen en een heel jaar op afstand in het Caribische paradijs konden werken. Een andere optie: vanaf 1 augustus laat Bermuda buitenlanders een jaar lang op afstand op het eiland werken, na betaling van een vergoeding van $ 263.

Als het eilandleven niet jouw ding is, Estland staat al lang bekend als een technologie vriendelijke innovator. Het bood zijn e-Residency-programma aan iedereen aan die op afstand een in Estland gevestigd bedrijf wilde runnen. Het programma bood echter niet de mogelijkheid om daadwerkelijk in Estland te wonen. Nu heeft Estland een nieuw “Digital Nomad Visa” aangekondigd voor externe werknemers, waardoor ze een heel jaar in het land kunnen blijven en werken.

Het is te verwachten dat veel meer landen wakker worden en soortgelijke aanbiedingen gaan uitrollen. Dankzij Covid zijn er VEEL meer mensen die vanuit huis werken, die de vrijheid hebben om te verhuizen als ze dat willen. En dat zou een enorme golf van nieuwe digitale nomaden kunnen betekenen. Dat is goed nieuws. (Digitale) nomaden stemmen al heel lang met hun voeten en belonen de landen met het beste beleid, laagste belastingen en de beste atmosfeer.  Overheden met hoge belastingen moeten dat vooralsnog met lede ogen aanzien.  Tot hun natte droom van 1 wereldregering werkelijkheid wordt.  

Originele artikel.

Hijseenberg, Augustus 2020 

 

16 REACTIES

 1. Een informatieve en verhelderende kijk op vaccineren en het vaccinatiebeleid in Nederland door dr Hans Moolenburgh. Huisarts in ruste dr. Moolenburgh sr. (88 jaar) is arts, auteur en spreker.

  Als hoofd van de anti-fluorideringsbeweging heeft hij (na een heftige strijd met de regelgevingsautoriteiten, die uiteindelijk ongelijk hebben gekregen) ervoor gezorgd dat wij geen neurotoxisch en kankerverwekkend fluoride in ons drinkwater hebben gekregen!

  https://www.alwareness.org/lezing-dr-hans-moolenburgh-over-vaccinatie/

 2. Vrijheden terugkrijgen, als vrijheid je gegeven wordt is het geen vrijheid maar een gunst, vrijheid heb je of heb je niet, wij hebben het niet en nooit gehad. Niemand weet meer wat dat is, vrijheid, wat is vrijheid? Je MOET eten, ademhalen, verzamelen van voedsel, je moet jezelf ontlasten en urineren, je MOET jezelf in conditie houden en ga zo maar door. In een fysiek (lijf) ben je niet vrij want je bent afhankelijk van de conditie van dat lijf en dus dwingt het je om er voor te zorgen, geen vrijheid.

 3. Op ninefornews wordt ook flink gecensureerd, het in vraag stellen van de virustheorie geraakt niet door de moderatie.. Trek zelf je conclusies..

  • LOL. Ze hebben overigens een hele sectie chemtrails gerelateerde berichten. https://www.ninefornews.nl/categorie/chemtrails
   Deze categorie is op hun site dood sinds er door covid-19 nauwelijks meer wordt gevlogen.

   Zelf ben ik van mening dat sommige aandoeningen die niet voldoen aan de criteria van Pasteur wel degelijk schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Bijvoorbeeld kankerverwekkende stoffen. Deze zijn niet goed te vatten in de criteria van Pasteur. En bijvoorbeeld een ziekte als Ebola, of Marburg. Antilichamen tegen het virus zijn hier een indicator voor ziekte. Waar die ook door wordt veroorzaakt. Of het virus hier de brandweer is of de veroorzaker (ik neig naar de veroorzaker), dan zijn de antistoffen tegen het virus in ieder geval een indicatie voor de aandoening. Of de virussen nu de reddertjes zijn, (brandweer) of de dader.

   • Maar voor de nachtmerrie waar we nu in zitten is het de lynchpin.
    Als virussen lichaamseigen brandweerlui zijn en bijgevolg niet besmettelijk is er geen reden voor vaccinatie of lockdown.

    Het feit dat de media wel berichtten over Stefan Lanka toen hij in eerste aanleg werd veroordeeld tot betalen van zijn 100.000€ uitdaging stonden de kranten internationaal vol met dit bericht. Toen hij achteraf het proces won, waardoor het bestaan van ziekmakende bacteriën onbewezen is, werd en word dit doodgezwegen. Als dat je niet aan het denken zet… Tja..

    Als jij griep krijgt, wordt dan binnen een week je hele gezin ziek? En je collega’s ook? Nee dus.. Tot daar de besmettelijkheid. Jij kan elke jaar de griep krijgen en andere gezinsleden krijgen het zelden..

    Dan lijkt me de terrain theorie veel logischer. Het ligt aan je voeding en blootstelling aan chemicaliën. Als virussen besmettelijk waren hadden we geen overbevolking, dan was iedereen al uitgeroeid. Want vaccineren doen we nog niet zo lang. En vroeger waren er geen maskers.

    We zijn 100 jaar na Pasteur en er is nog steeds geen toonbaar bewijs voor virussen, dat heeft het proces van Lanka pijnlijk bloot gelegd. Enkel tekeningen en animaties. En een mooi verhaal, zoals het spaghettimonster.

   • Iedereen die nuchter kan denken en immuun is voor de op emotie gerichte fearporn ziet dat we hier een gewone griep hebben die nu het label Covid krijgt.

    Gegoochel met cijfers en “besmettingen” en MET in plaats van DOOR in combinatie met oorlogspropaganda 24/7 maakt op helder denkende mensen geen indruk. Dat is makkelijk te doorzien.

    De eerste beelden uit Wuhan met mensen die spontaan dood neervielen op straat met mondkapje op waren voor de rationele observer al genoeg om te zien welke richting dit uit ging gaan. Mensen met ademnood die doodziek zijn lopen niet rond op straat met een verstikkend mondkapje. Die gooien dat kapje weg en doen hun bovenkleding ook nog uit, die willen zuurstof!

    Je bent niet gezond om 13h om vervolgens om 13.30h op straat acuut dood ter aarde te storten aan een longontsteking. Je wordt eerst ziek en vervolgens ga je langzaam bergaf. Dan lig je al meerdere dagen ziek in een bed!

    Als het “virus” werkelijk zo gevaarlijk en besmettelijk was, dan ging geen enkele verpleegster of dokter met kinderen nog werken. Laat staan dansen en zingen tussen de stapels lijken. Geen moeder wil haar kinderen ziek maken of ze als wees achter laten.

    Als het loopt als een eend en het kwaakt als een eend..

    En ninefornews, tja.. waarheid gemengd met ridicule onzin, zo wordt het water troebel.. Zodat het kind met het badwater weggegooid kan worden..

  • Ik heb geen tijd om vanochtend je link met video’s te bestuderen, er moet zometeen ook nog gewerkt worden. Fagen zijn virussen die soms als “reddertjes” opereren: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bacteriofaag. Daarmee sluit ik niet uit dat andere virussen juist ziek makend zijn. Niet alle virussen hoeven “reddertjes” te zijn.

 4. 1984 12-08-20 at 00:11

  ( offtopic )
  N4N is ruk, gewoon wegblijven daar, herhaaldelijk mijn kommentaar niet geplaatst
  en van anderen dan wel in zelfde soort strekking of uiting. Is willekeur, heb dat ook al
  gemaild naar die hoofdredakteur. Uiteraard geen antwoord.
  Berichten kloppen ook niet zomaar allemaal, maar dat geldt voor iedere site ook deze
  heeft de wijsheid niet in pacht. Is aan jezelf om een beeld te vormen.

  • @Gied

   This website contacted 41 IPs in 9 countries across 40 domains to perform 322 HTTP transactions. The main IP is 2606:4700:20::681a:2db, located in United States and belongs to CLOUDFLARENET, US. The main domain is http://www.ninefornews.nl.
   TLS certificate: Issued by Cloudflare Inc ECC CA-3 on August 5th 2020. Valid for: a year.

   CLOUDFLARE ik adviseer u allen om eens , uit te puzzelen welk materiaal zij verspreiden.

   Is de grootste verspreider van gruwelijk en illegaal materiaal denkbaar , tevens een inlichtingendienst HONNYPOT , als je daar post , staat u op iemands lijstje .

 5. @Ratio

  Fagen, virussen, reddertjes? Welkom in de wereld van het satanische geloof met nsb leugens en nazi dwang… “Kijk, elfjes en eenhoorns in het bos van de onzichtbare kaboutertjes”.

  Nog nooit zijn virussen daadwerkelijk aangetoond, maar dat zijn slechts onbelangrijke details.

 6. @1984

  Volgende reactie op ninefornews is nog niet geplaatst. Kan misschien nog komen, maar een eerdere, ongeveer gelijke reactie is ook niet geplaatst.

  “Een professor die vertelt dat virussen werkelijk bestaan? Weet de professor niet dat virussen nog nooit zijn aangetoond en daarom ook niet kunnen worden gemanipuleerd, om de doodeenvoudige reden dat virussen niet bestaan!

  En een vaccin zou in principe heel makkelijk gemaakt moeten kunnen worden, voor wetenschappers en laboranten zou het geen enkel probleem moeten zijn snel en effectief een simpel vaccin marktklaar te hebben.

  Tenzij je een heel speciaal vaccin op de markt wilt hebben met verschillende bijwerkingen wat ervoor zorgt dat de hele of halve wereldbevolking ziek, debiel, steriel wordt of zelfs allemaal dood moeten, dan is langdurig testen zeker noodzakelijk.

  De Russen hebben het wel zo gepresteerd, snel en simpel en lijkt verdacht veel op een strategische meesterzet tegen het corrupte en door en door verrotte westen.”

 7. Kwamen politici en overheid eerder je geld en organen roven, nu komen ze voor je kind en je leven. En de bevolking blijft oorverdovend stil en buigt instemmend. Hoog of laag opgeleid maakt daarbij geen enkel verschil. Het volk is geestelijk zwak, ziek en onderdanig.

Comments are closed.