Vrijspreker: Het gevecht om bovenaan de nieuwsagenda te blijven als meest onderdrukte of  verwaarloosde, wordt steeds heviger. 
Opperdienaar: Ja, je hebt je ‘klimaat doomers’ en je ‘racisme spotters’ , ‘je Corona pandemie angsthazen’, dan zijn er nog je ‘transgender, en homo’s worden gediscrimineerd activisten’. Je zou haast vergeten dat niet zo lang geleden moslims als achtergestelde groep werden gezien, biodiversiteit een alarm issue was, ongelijkheid, armoede, mensenhandel, etc.

Vrijspreker: Corona loopt met de hoofdprijs weg om de totalitaire staat het snelst te regelen. 
Opperdienaar: Dat lijkt misschien zo, maar Black Lives Matter ging keihard demonstreren en het leek er op dat de farmaceutische maffia het daarin toch af moest leggen. Het laatste idee was dat het vaccin misschien niet lang zou werken en elk jaar herhaald moest worden. Het zou onderdeel moeten worden van regelmatige schema zoals de tandarts. Iedereen wereldwijd herhaaldelijk inenten, kun je je voorstellen hoeveel geld daar in om gaat?
De eerste tests zijn veelbelovend, het is alleen super pijnlijk.
Klimaatverandering lijkt in alle chaos het onderspit te delven. Alle belangengroepjes schreeuwen als hardste dat hun speerpunt bovenaan de onderdrukkingsmatrix zit.  Ze doen het allemaal netjes volgens de moderne religie:De authoriteit van wetenschappers.
Een wetenschap die aardig vervormd is tot: niet zelf logisch nadenken, maar vertrouw op de top wetenschapsambtenaar die altijd bijval krijgt van degenen die financieel van hem afhankelijk zijn. Andere geluiden worden door youtube wel de mond gesnoerd. Peer review alleen binnen het ons kent ons netwerk.
Vrijspreker: Pakt de overheid gewoon de meest succesvolle onderdrukking op om totalitaire macht uit te breiden?
Opperdienaar: Niet is niet een winner takes all strategie. Een overheid bestaat uit mensen die het heerlijk vinden om onderdanen te breken. En sommigen laten zich breken op 1 punt en anderen totaal niet. Maar die hebben dan weer wat anders. De een gooit zijn principes over boord bij klimaatverandering, maar de ander houdt daarbij het hoofd koel, die pak je met Corona.
Net als bij iedere superheld film of saga heeft elke superhero zijn zwakke plek; een achilleshiel. Hij gaat ergens mij voor de bijl en roept zijn overheid te hulp om zijn medemens te knechten. Het is de sport om dit voor elke onderdaan te doen.
Vrijspreker: De verschillende speerpunten worden ook de hele tijd aangepast.
Opperdienaar: Ja zo dreigt het Epstein verhaal weer te veel in het nieuws te komen vanwege de arrestatie van Ghislaine Maxwell. Dus wordt dat even omgebogen naar een racistisch verhaal, hij recruteerde namelijk geen zwarte meisjes, de schoft. Zo heb je dat overal: klimaatverandering leidt tot terrorisme als terrorisme opeens de aandacht trekt (hoewel die geloof ik even achterover leunen om het vanzelf in elkaar te zien storten). Greta zit opeens in een Corona panel bij CNN. Wat een eer dat er zo gestreden wordt om de onderdaan.
En er zijn zoveel varianten, dat er altijd wel 1 raak is voor elke onderdaan. Wist u al dat klimaatverandering en racisme ondubbelzinnig met elkaar verbonden zijn? It’s science, so shut up slave.

 

6 REACTIES

 1. En de lijst aan inentingen is onuitputtelijk, die blijft maar groeien. Het is een wonder dat we met overbevolking kampen, gezien vaccins nog maar heel recent bestaan, hoe is de overbevolking er kunnen komen in al die duizenden jaren zonder vaccin’s?

  https://www.hln.be/wetenschap-planeet/medisch/eindelijk-middel-tegen-rs-virus-wereldwijd-de-tweede-doodsoorzaak-bij-jonge-kinderen-dit-verandert-alles~af31fe55/

  Als je een product verkoopt wat niet veilig zou blijken, maar je kan er niet voor aansprakelijk gesteld worden, dan is er vanuit zakelijk perspectief geen drive om geld uit te geven om het veiliger te maken. Dat gaat van de winst af en je krijgt er niets voor terug.

  En het product van de markt halen indien het niet veilig blijkt, is vanuit financieel oogpunt ook niet interessant, als de belastingbetaler toch voor je inspringt via overheids vaccinatieschade programma’s.

  Dan is er nog de ideologische vraag, wat mensen die vinden dat de wereld overbevolkt is(door anderen, niet door zijzelf of hun kinderen), bereid zijn te doen om hun probleem op te lossen?

  Voor elke pro-groep, blijkt er ook een goed georganiseerde anti-groep te zijn, die bovenaan verschijnen in de you-tube searches en reguliere media aandacht genieten. Meestal geleid door Jezus types, opduikend uit het niets, die pleitten voor liefde en geduld of door voormalige media mensen die de complottour op zijn gegaan.

  Hun strategie is mediteren en wachten op resultaat, terwijl ze intussen het virus nog trachten te upgraden door zonder enig onderzoek te stellen dat het magisch verspreid via de lucht in een ruimte. Met deze uit de lucht gegrepen bedenksels maken ze iedere ruimte verdacht en een potentiële crimescene..

  Niemand lijkt geïnteresseerd in de basisvragen, wat is een virus? Waarom is de virus theorie een theorie? Is er voldoende bewijs voor deze theorie? Zijn er alternatieve theorieën die logischer zijn?

  Pasteur vs. Bechamp?

  Leven we dan toch in een simulatie? Geen computersimulatie, maar meer een soort trumanshow?

  Waarom zijn wij hier? Om te lijden? Om elkaar lijden aan te doen?
  Komt er ooit een tijd van rede en empathie? Of blijven haat en hebzucht de wereld eeuwig verpesten? Gaat de mens steeds meer vervreemden van de natuurlijke schepping? Wordt de mens meer en meer een gewetenloze ideaalloze android geleid door impulsen, kunstmatig bevredigd?

  In de bijbel kun je lezen dat de duivel en zijn helpers zich voordoen als een engel van het licht, iemand die dus goede dingen doet, en de mensen zo probeert te manipuleren tot het kwade. Een meestermisleider. Mysterieus boek.

 2. Als de enige bijwerking zou zijn dat het eventjes pijn doet, dan waren er niet zoveel vaccinatieschade uitkeringen. Ook niet zoveel Ex-vaxxers die door de harde school van ondervinding van pro-vax naar ex-vax zijn gegaan.

  De werking van vaccins is nooit bewezen door controle groepen. Besmettelijke virussen zijn slechts een theorie, die door meerdere wetenschappers wordt tegengesproken.
  De bijwerking zijn bewezen door de miljarden uitbetaald aan de nabestaanden van slachtoffers.

  Wat zou iemand bezielen om zonder aanleiding te gaan roepen dat vaccins gevaarlijk zijn? Wie wil de hele media en Big Farma achter zich aan en publiekelijk verkettert worden, voor zijn plezier?

  Waar is de alternatieve media om de vragen te stellen die ertoe doen?
  In plaats van discussiëren of het besmettelijk is op 1,5m danwel op 1,1m. En of de mondmaskers op Maandag of op dinsdag gedragen moeten worden. Wanneer gaan ze de essentie van de zaak eens in vraag stellen? Virustheorie en vaccinatie theorie?

 3. “De onderdaan breken” Ja zolang je jezelf onderdaan (van onderdanig) blijft noemen en jezelf ook zo ziet is er geen redden aan natuurlijk.

Comments are closed.