Mijn buren lieten hun hond uit. Tijdens ons vriendelijke gesprek vroeg ik hun kleine meisje wat ze later wilde worden. Ze zei dat ze ooit president wilde worden.

Haar beide ouders, leden van de Democratische Partij, dus ik vroeg haar: Als je president was, wat zou het eerste zijn dat je zou doen? ‘Ze antwoordde …’ Ik zou eten en huizen geven aan alle daklozen. ‘Haar ouders straalden van trots! Wauw … wat een waardig doel!’ Ik zei . . .

Maar je hoeft niet te wachten tot je president bent om dat te doen! ”

Wat bedoel je? ‘, vroeg ze.

Waarop ik antwoordde: ‘Je kunt naar mijn huis komen en het gras maaien, onkruid trekken en mijn heg snoeien en ik betaal je $ 50. Dan kun je naar de supermarkt gaan waar de dakloze rondhangt en je kunt hem die $ 50 geven voor eten en een nieuw huis.

Ze dacht daar even over na, toen keek ze me recht in de ogen en vroeg: waarom komt de dakloze niet langs om het werk te doen? en je kunt hem gewoon die $ 50 betalen?

“Ik zei:” Welkom bij de Republikeinse Partij … ”

Haar ouders praten niet meer met me.

1 REACTIE

Comments are closed.