Een artikel van Miranda van Driel

Onze regering en de media goochelen graag met cijfers en woorden. En proberen ons hiermee angst aan te jagen.
Grote koppen in de kranten en op TV:
‘Aantal besmettingen stijgt verder maar Nederland feest gewoon door’
‘De tweede golf komt eraan na drukke Hemelvaart….’
‘Er zijn weer meer besmettingen….’

NEE!
Er zijn meer positief getesten.
Dat is iets compleet anders.
Deze mensen zijn voor 99% niet ziek en hebben geen symptomen.
En de mensen die wel symptomen hebben, hebben vaak milde verkoudheidsklachten.
Er wordt vrijwel niemand meer opgenomen.

En zijn er überhaupt wel meer positief getesten…?
Hieronder heb ik de aantallen even wat logischer bij elkaar opgeteld.

In maart zijn er 63.163 mensen getest.
Hiervan zijn 12.714 mensen positief getest.
Percentage 20,13%

In april zijn er 176.509 mensen getest.
Hiervan zijn 30.808 mensen positief getest.
Percentage 17,45%

In mei zijn er 124.195 mensen getest.
Hiervan zijn 6.626 mensen positief getest.
Percentage 5,33%

In juni zijn er 251.956 mensen getest.
Hiervan zijn 3.335 mensen positief getest.
Percentage 1,32%

In juli zijn er 348.141 mensen getest.
Hiervan zijn 2870 mensen positief getest.
Percentage 0,82%

En misschien ligt het aan mij hoor, maar volgens mij is 0,82% nog altijd lager dan 20,13%……

En ook sinds versoepelingen van 1 juni zijn we van 5,34% naar 0,82% gegaan.
Dus sinds de periode dat wij er volgens de media helemaal op los zijn gaan leven…
(en overigens zie je ook Pasen, Hemelvaart en de demonstraties op de Dam en erna, hier ook niet in terug…. )

Vind jij het logisch op basis van deze cijfers dat er nu een niet-werkende mondkapjesplicht komt?

Vind jij het logisch op basis van deze cijfers dat burgemeesters achter de voordeur willen gaan handhaven omdat de meeste besmettingen thuis plaats vinden? Ook al mag dat eigenlijk niet van de grondwet?

Vind jij het logisch op basis van deze cijfers dat ondernemers hun deuren moeten sluiten, gesloten moeten houden of met een minimale bezetting moeten blijven draaien?

En denk nu niet dat ik dit zelf verzin.

Je kunt het allemaal openbaar vinden op de website van het RIVM zelf. Deze grafiek komt uit de weekrapportage RIVM van 28 juli (zie hier de overzichtspagina van de weekrapportages: https://www.rivm.nl/documenten/wekelijkse-update-epidemiologische-situatie-covid-19-in-nederland)


De update van 4 augustus levert ook interessante gegevens op.

Hier zie je een overzicht van virusbesmettingen van het Nivel/RIVM huisartsen peilstation surveillance: “Respiratoire infecties bij personen met griepachtige klachten of acute luchtweginfecties”:

Dit is een overzicht van IC opnames van mensen met bewezen COVID-19:

Misschien dan toch de Mainstream Media (en de burgemeesters van Rotterdam en Amsterdam) eens op een cursus rekenen sturen?

Volg Miranda van Driel op Facebook: https://www.facebook.com/miranda.vandriel.3

12 REACTIES

 1. Vrijwel niemand is bang voor een virus en al helemaal niet als je verstand goed werkt en van het begin af aan al wist dat het onzin was. Politie en leger maar vooral politie met hun boetes en geweld zijn de oorzaak van dit alles. Er zijn altijd psychopaten en mavo-petten genoeg zonder enige herseninhoud zoals in de 2eWO. Dit is een groots opgezet plan en we weten het allemaal maar ja zolang men deze artikelen blijft herhalen moeten we ook de reacties blijven herhalen voor een ieder die hier voor het eerst iets leest. Nieuwe Blue Tiger video met Karel van Wolferen wanneer je dat kijkt als je nieuw bent dan kom je een stuk verder dan met reacties van anderen. https://www.youtube.com/watch?v=a3TZk_9w7SA&t=1601s

 2. Youtube is niet meer YOU tube, buiten kat video’s en knutselvideo’s zijn alle private contentmakers geband ofwel onzichtbaar in de zoekresultaten.

  Waar een zoekopdracht 3 jaar geleden nog vooral kleine particuliere kanalen liet zien met hun eigen visie, krijg je nu bij een zoekopdracht over eender welk politiek getint onderwerp enkel nog officiële nieuwsorganisaties als resultaat. Geen afwijkende meningen of invalshoeken meer.

  Een opzoeking naar de hongercrisis door hyperinflatie en instorten van de economie in Venezuela geeft dit als resultaat: https://www.youtube.com/results?search_query=venezuela+hunger+crisis

  Enfin, het is een kijkje in onze zeer nabije toekomst, want hyperinflatie staat voor de deur, de staatsschuld gaat ontploffen, en zowat alle MKB gaat failliet. Buiten de staat en enkel multinationals is er straks niets meer. De voedselvoorziening(boeren) komt ook in gevaar. Enkel armoede en honger en strikte elektronische controle met harde handhaving op straat. En extreme belastingen voor degenen die wel nog iets over hielden door verstandig beleggen of sparen. We gaan naar een 2 klassen systeem en de meesten van ons gaan in de onderste klasse landen.

  De maatregelen gaan 1000x erger blijken dan de jaarlijkse verkoudheidsgolf die nu vervangen blijkt door een politiek virus.

  De grote reset van het World Economic Forum(democratisch instituut?): https://www.youtube.com/watch?v=1xO723gH7Go

 3. En er is dit, wat blijkbaar een groot taboe is, zelfs onder de ‘alternatieve’ media:

  There is a discussion that is not being had that needs to happen. We need to look back at history during the time of the Germ Theory vs Terrain Theory science, who the people were involved and how Germ Theory, even though proven false, was ushered through as postulates so that the drug companies could create named diseases and offer their cures.

  Pasteur was a plagiarist and recanted his stance on his death bed, stating “I was wrong, the germ is nothing, the terrain is everything” but by this point, vaccines and their poisons were inside the halls of the Rockefeller backed drug institutions & schools and it all fell on deaf ears.

  We cannot create “green vaccines”, there is no such thing. The basic understanding of infectious medicine is incorrect from it’s devious inception and the truth of this must come to light. Germs do NOT cause disease.

  SCIENTISM: The Cult of Vaccines ~ Amandha Vollmer https://www.youtube.com/watch?v=fj6pw6Jx2-M

  https://www.globalresearch.ca/covid-19-does-not-exist-global-elite-campaign-terror-against-humanity/5720214

 4. This coming technocracy involves close cooperation between the heads of the digital industry and of governments. With programs such as guaranteed minimum income and healthcare for all, the new kind of governance combines strict societal control with the promise of comprehensive social justice.

  The truth, however, is that this new world order of digital tyranny comes with a comprehensive social credit system. The People’s Republic of China is the pioneer of this method of surveillance and control of individuals, corporations, and sociopolitical entities.
  COVID-19: Lockdowns on… Betrus, Michael Buy New $16.99 (as of 03:38 EDT – Details)

  For the individual, one’s identity is reduced to an app or chip that registers almost any personal activity. In order to gain a few individual rights, and be it only to travel to a certain place, a person must balance such apparent privileges with his submission to a web of regulations that define in detail what is “good behavior” and deemed as beneficial to humankind and the environment. For example, during a pandemic, this sort of control would extend from the obligation of wearing a mask and practicing social distancing to having specific vaccinations in order to apply for a job or to travel.

  It is, in short, a type of social engineering which is the opposite of a spontaneous order or of development. Like the mechanical engineer with a machine, the social engineer—or technocrat—treats society as an object. Different from the brutal suppressions by the totalitarianism of earlier times, the modern social engineer will try to make the social machine work on its own according to the design. For this purpose, the social engineer must apply the laws of society the way the mechanical engineer follows the laws of nature. Behavioral theory has reached a stage of knowledge that makes the dreams of social engineering possible. The machinations of social engineering operate not through brute force, but subtly by nudge.

  Under the order envisioned by the Great Reset, the advancement of technology is not meant to serve the improvement of the conditions of the people but to submit the individual to the tyranny of a technocratic state. “The experts know better” is the justification.

  Volledig artikel: https://www.lewrockwell.com/2020/08/antony-mueller/from-lockdowns-to-the-great-reset/

 5. Stel je voor dat dit werd onderwezen in de scholen en op nationale televisie?
  Nah, het zou niet veel uitmaken, Je kan een paard wel naar het water leiden, maar je kan het niet laten drinken. Daarom zal er altijd een elite zijn die de boel runt, omdat de meerderheid niet in staat is om vandaag voor zichzelf te zorgen/denken laat staan te denken aan het grote plaatje voor morgen..

  Allan Watt, The Manipulation of the Human Psyche: https://www.youtube.com/watch?v=8Ux3Gj7imXQ

 6. De farmaceutische industrie op zich is een groot complot tegen de mensheid.“Wat wij vandaag gezondheidszorg noemen, niets te maken heeft met echte gezondheid. De moderne mens leeft op vlak van gezondheid als een vogeltje in een kooi. Een vogeltje in een kooi dat zich er zelfs niet van bewust is dat zijn vrijheid is ingeperkt. Het weet niet dat er zo’n 100 jaar geleden een stille coup, een staatsgreep, heeft plaatsgevonden in de gezondheidszorg. De geneesmiddelenmaffia heeft zich toen de controle over de hele gezondheidszorg en het medische onderwijs toegeëigend. Sindsdien lijkt het steeds minder belangrijk dat mensen gezond blijven,”zei geneeskunde Dr. Gábor Lenkei…

  https://zlj13051967.wordpress.com/2020/05/30/niet-het-genezen-van-mensen-is-het-doel-van-de-farmaceutische-industrie-maar-zoveel-mogelijk-winst-te-maken/

 7. @Karel Beckman:

  Imo moet je niet kijken naar het aantal IC opnames. Dat levert net zo’n vertekend beeld op als kijken naar het aantal geconstateerde besmettingen.
  Beter is het (imO) te kijken naar het aantal ziekenhuis opnames ten gevolge van COVID-19. En laat sinds twee weken een stijgende trend zien.
  Niet alarmerend, maar wel stijgend.

  Op zich is dat niet raar, tenslotte zijn we met zijn allen wel degelijk weer meer met elkaar in contact gekomen. Dat moest zicht wel uiten in een stijging. Maar dit zouden we (imo) positief moeten zien. Immers nu vind de kudde-immunisatie plaats va de “rest van de kudde”. I.e. degene die in de eerste golf geen immunisatie verkregen krijgen die nu alsnog. En het grote voordeel van dit moment is dat mensen meer weerstand hebben, en dus minder last van de ziekte.

  Want laten we wel zijn: die kudde immunisatie gaat er komen. Door contact met het virus of door vaccinatie. Er is -letterlijk- geen alternatief.

  Persoonlijk heb/had ik liever het virus (ik heb al in feb/mrt al covid-19 symptomen gehad)

 8. @Rien
  Hey, je kan 100.000€ verdienen. Je moet alleen het bestaan van virussen aantonen met wetenschappelijk bewijs. Een foto of filmpje van een geïsoleerd virus is genoeg. Ik wil je niet ontmoedigen maar tot nu toe is dat nog nooit iemand gelukt. Zoals het hooggerechtshof oordeelde bij het proces van Stefan Lanka in 2017.

  De theorie herhalen is niet genoeg hé. Er is ook een theorie over het spaghettimonster..

  Wat je besmettingen met Covid betreft, verwijs ik graag naar het intussen publieke geheim dat de PCR test zelfs volgens de bedenker Karry Mulisch totaal niet geschikt is voor het vaststellen van “virus” besmettingen.

  Facts not fiction.

Comments are closed.