Download: 128kbps

In deze aflevering van vrijheidradio behandelen we het volgende nieuws

Presentatie: Peter, Yoshi en Johan

5 REACTIES

 1. Maar weet je wat vreemd is? Als het virus zo dodelijk is waarom moet je jezelf dan laten testen om te weten of je het gehad hebt?

  • Het is allemaal make-belief. De schapen hebben hun geloof laten omruilen voor het nieuwe geloof: wetenschap en “experts”.

   Waar ze vroeger in het gareel gehouden werden door de priesters en theologen, heeft de nieuwe adel “experts” en “studies” naar voor geschoven ter vervanging. De hersenspoeling begint in school, dan media, films, series, boeken…enz.

   Herhaling is de sleutel.

   Oude wijn in nieuwe zakken.

   Maar handiger, wetenschap kan 180° draaien in 2 dagen. Kijk maar eens hoe dikwijls de “experts” hun adviezen gewoon 180° gedraaid hebben bij corona. “Wetenschap” heeft allang niets meer met wetenschap van doen. Het is een religie zonder basis. Het bestaat enkel bij gratie van de gelovigen.

   Het hele idee van besmettelijke dodelijke ziektes is belachelijk. Als de virus theorie waar zou zijn, zou er allang niemand meer leven om erin te geloven.

   Groepswaanzin, Rypke heeft er een mooi artikel over geschreven:

   https://www.interessantetijden.nl/2020/08/08/iedere-dictatuur-vindt-vroeg-of-laat-zijn-waterloo/

   • Most Scientists have been hyjacked ,forced or not, by politics:en dus wiens brood men eet,diens woord men spreekt

 2. Deze mevrouw heeft geen subsidies of commerciele belangen. Ze is gewoon mens en nog een verstandig exemplaar ook. En ze staat niet alleen, maar zoals zo dikwijls moet je zelf op zoek naar echte antwoorden. Propaganda en marketing is voor de intellectueel luie mensen gratis en overvloedig aanwezig.

  Over de virustheorie: https://youtu.be/fj6pw6Jx2-M

  In de comments stond ook deze link: https://dogperday.com/coronavirus-pandemic-biggest-lie-in-human-history/?fbclid=IwAR1BNsDNX3J2E8ahFKjt8z9fGWCuzOhsgQsbfrMxm3ooqj3NL6DME20jmoU

 3. Je kan geen kilometer meer rijden over de snelweg of je komt een informatiebord tegen van Rijkswaterstaat met de staatspropaganda! Dit zijn echt Noord-Korea praktijken. Ik wil file informatie zien en geen reclame voor niet werkende regels die de maatschappij ontwrichten.

  https://www.youtube.com/watch?v=eVHf11Q9tjw

Comments are closed.