Home Van alles wat Humor Corona logica

Corona logica

16

Schiet mij maar lek. Wat is veiliger? Je koopt 1 of 2 producten en doet dat zonder mandje? Of je pakt een mandje. Maakt dat netjes schoon, door op een zeepdispenserknop te drukken, die al door honderden anderen die dag is gebruikt, en maakt met een doekje je zinloze mandje schoon?

Of deze? Toiletten op het strand afsluiten, zodat men massaal in zee gaat plassen of in de duinen of gewoon achter deze wc’s gaat poepen?

Hoe logisch is dit besluit?

De Franse regering brengt de isolatieperiode voor corona van 14 op 7 dagen

Een virus, maar de Fransen zijn zo bijzonder dat ze maar 7 dagen in lockdown hoeven terwijl de anderen 14 dagen binnen moeten zitten.

De WHO adviseert:

Maintain at least 1 metre (3 feet) distance between yourself and others.

Waarom moeten we in Nederland dan anderhalve meter uit elkaar zitten en worden er enorme boetes uitgedeeld aan de horeca als bezoekers minder dan anderhalve meter uit elkaar zitten?

16 REACTIES

 1. Test van de commentbox want het werkt niet meer. Of zijn jullie gaan modereren? Goed idee maar dan moet je reacties wel regelmatig doorlaten als deze de toets der kritiek hebben doorstaan. Anders zit er geen energie in de discussie.

  Artikelen zonder reacties eronder zijn niet interessant. Dan ben je net de Volkskrant (en andere belgenblaadjes) waar ze niet van discussie houden.

  Aluxander Hoeddje (met 2 d’s, ja ik ben een beetje dizlekties)

  • Beste Aluxander Hoeddje (met 2 d’s). (Ik hoop dat je ook 2 penthouses hebt). Snap er niets van, ik heb niets veranderd, zit zo te zien in Aksimet, maar die plug in hebben we niet geupdated. Toen ik die plug in deactiveerde gingen de reacties er weer doorheen. Kijken hoeveel spam we nu krijgen….. Desnoods kijk ik dit weekend naar een andere anti spam plug in of is dit een bug in Aksimet die de komende dagen wordt opgelost. Excuses voor de overlast, we willen zo min mogelijk modereren en ik zie het echt niet zitten om vooraf iedere opmerking te beoordelen

 2. Lies is de hoer van de wereld bij wie ieder beschaafd en ontwikkeld mens z’n kwakje kwijt kan.

 3. Het is ook vreselijk onlogisch allemaal. Ik loop soms gewoon door zonder winkelwagen of mandje. Soms word je dan teruggefloten. Soms niet.
  Het is ook best leuk om gewoon als vanouds te vragen als mensen met een lege kar komen aanlopen: Zal ik uw wagentje nemen? En dan niks ontsmetten. Mensen kijken toch raar op. Ja zo deden we dat in het oude normaal 🙂

  * Van Dissel had in de VK gezegd dat hij ook had gezien dat de wegen weer erg druk waren. Dus er werd te weinig thuis gewerkt. Dat zou dan komen door te traag internet. En zo kwam hij bij 5G. Dat dat mensen zou helpen zich aan het thuiswerk advies te houden. Wat een aanames altijd van die man. En zo bekeken wordt 5G ook een corona maatregel.

  • et aantallen mandjes tellen en zo te controleren hoeveel cliënten zich in de zaak bevinden. Eureka, geniaal, zo krijgt Lies Corina de wereld uit.

   Over aantallen gesproken: …”Als het aantal nieuwe besmettingen in en rond grote steden zo hard blijft stijgen, zijn nieuwe maatregelen nodig, waarschuwt de ongekozen minister president Jaap van Dissel directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM in het AD.

   Aantallen en mandjes. Daar draait de nieuwe samenleving om. Begrijpt u, de machthebbers kunnen of willen niet terug van deze plandemische weg. Het is alles of niets voor de slachthebbers.

   De Lust For Life is mij wel vergaan, om te kotsen van dit alles.

   https://youtu.be/ypSKDY4Jp3g

   • @LustforLies. Komkom u moet niet vergeten dat steeds meer mensen wakker worden 🙂

    Het leven is en blijft een spirituele strijd nietwaar? To be in the world but not of the world.

    https://youtu.be/Z7RLbmgm4WY

   • Beste Larissa. Meer wakker, zou kunnen, maar eensgezind nog lange niet en dat zal met geluk voor de slachthebbers ook niet gebeuren. Mocht er volgend jaar weer een nieuwe tirannieke regering gekozen kunnen worden, dan zullen hordes sheeple met hypotheekrenteaftrek zeker weer kiezen voor een partij die ze ogenschijnlijk daar de meeste bescherming biedt. Dat ze later dan niet via de voordeur, maar via de achterdeur genomen worden is vers twee. En anders sturen de slachthebbers de verkiezingen wel met een ruime portie fraude. De verkiezingsuitslagen voor volgend jaar waren al bekend, zeg maar gerust.

 4. Winkels zetten precies zoveel mandjes en/wagentjes neer als dat er aan mensen naar binnen mag, zonder dat ze een boete krijgen. Führer Von Dissel heeft inderdaad vreselijk veel te veel macht. Daarbij zijn er nog steeds geen IC-gevallen, laat staan doden. De paar doden die vallen, zitten in de leeftijd 80+. Een leeftijd die de bij hun geboorte geldende levensverwachting ver overtreft. Je moet toch ergens aan dood gaan? Dat er een of twee bejaarden per dag bezwijken, betekent ook dat er diezelfde dag 428 mensen NIET aan Corona zijn overleden. Het is een grote huichelarij. Net als met dat vaccin. 60% is bereid zich te vaccineren. Maar nu is dat opeens te weinig om de ziekte uit te bannen. Ehh. Volgens mij heeft de Führer met zijn kameradski de lockdown juist ingesteld om de zwakkeren te beschermen? Ik zou zeggen: als je je als zwakkere geroepen voelt, haal je die prik. En de rest kan moeiteloos het risico aan. Wat gaat het nou worden? Wanneer krijgen we onze “vrijheid” terug? Wat zijn de parameters? Wal-ge-lijk, en visieloos beleid!

  • …”Ik zou zeggen: als je je als zwakkere geroepen voelt, haal je die prik. En de rest kan moeiteloos het risico aan.”

   Ving een telefoongesprek op en maakt duidelijk hoe de naar honderden miljarden meer zoekende ‘noodlijdende’ farmaceuten en Hugo de Boss het bilmaatje van kankerleverancier Astrazeneca een blik met tegenargumenten zal opentrekken.

   https://tinyurl.com/y4gw9n5f

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in