Nederland wordt steeds meer een bananenrepubliek. Na de foto van de koning met een restauranthouder blijkt nu ook de minister van JenV zich niets van de corona maatregelen aan te trekken. Dit is een uiting van sociaal deviant gedrag.

Voor gewone mensen kan een boete van 390 euro het verschil maken tussen financieel het hoofd boven water houden of ten onder gaan. Zeker in de huidige tijd waarin velen hun baan kwijt zijn geraakt of hun opdrachten.

Mildheid naar de burger is ver te zoeken. Echter. Het volk gaat straks gewoon weer stemmen op de traditionele partijen. Zoals al decennia lang het geval is.

17 REACTIES

 1. Grapperhaus heeft vooral spijt dat hij betrapt is, net als vreemdgangers. Daarnaast geldt dat alle dieren gelijk zijn, maar sommige dieren zijn net wat gelijker.

 2. World gone mad?

  Maar 94% overdreven:
  Ron Paul On The “CDC Bombshell” – Only 6% Of ‘COVID Deaths’ From Only COVID
  https://www.zerohedge.com/medical/ron-paul-cdc-bombshell-only-6-covid-deaths-only-covid

  Mediaheisa over ziekenhuis medewerkster die pandemie ontkent:
  https://www.dailymail.co.uk/video/coronavirus/video-2239242/Video-NHS-worker-Louise-Hampton-claims-coronavirus-doesnt-exist-rant-video.html?mwv_rm=rta

  Spaanse arts sceptisch over pandemie in TV interview
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=274BQL6KtYg&feature=emb_logo

  • Over het verplaatsen van pioenrozen doen veel wilde verhalen de ronde. Zo zouden ze eigenlijk nooit verplaatst mogen worden, omdat ze niet goed aan zouden slaan. Gelukkig is dit allesbehalve waar.

   De pioenroos is een echte voorjaarsbloem. Na de bloei sterkt de plant in de zomer aan, waarna hij in de herfst de rustfase in gaat. Nu is dus een goede periode om de plant op te graven.

   Snijd de plant in diverse stekken en zet ze weer stevig in de grond. Liefst met de uitlopers net op de grens van lucht en aarde. De plant zal zich snel herpakken en uitbundig gaan bloeien.

   Heb je geen bloemen maar wel veel blad? Dan krijgt de pioenroos te veel stikstof. Zorg voor wat essentiële mineralen in de vorm van houtas, en je zal weer vele jaren kunnen genieten van deze prachtige bloem!

 3. Ik zie mildheid niet als iets goeds. Want het kan zonder onrecht of misstand niet bestaan. En komt voort uit een ongezond systeem. Het is gedrag waarmee je de ander kleineert.

  Ik vond daar dit mooie voorbeeld van.
  ‘ I pardon you ‘

  De good guy overtuigt de bad guy dit toe te passen op de joden.
  En appelleert daarmee aan de honger naar macht.

  https://youtu.be/K5lQA3bipHc
  https://youtu.be/_v_JwLdpjhA

 4. Ergens wel goed, dat hij blijft. De Coronawet wordt dan de spreekwoordelijke soep, die niet zo heet wordt gegeten als opgediend.

 5. Appel taart en pioenrozen, de alhoedje mafia heeft vat gekregen op de vrijspreker. 🙂

Comments are closed.