2 REACTIES

 1. Inderdaad. Dat zag ik als enige voordeel.
  Ofschoon mondkapjes hier in Uruguay niet verplicht zijn en ik ze alleen draag bij het betreden van een grote winkel met security guard, bedacht ik steeds de hierboven geschetste ironie.

  Verder heb ik het weliswaar niet in de praktijk omgezet maar ik zat te denken dat je camera’s met AI en gezichtsherkenning nog flink kan jennen door een marker te maken met daarop de print van een ander gezicht en liefst niet ene bekend maar gewoon iets van internet wat je (densoods eerst nog wat fotoshopt) en afprint.
  Ook overweeg ik T-shisrts te laten maken met daarop de print van een gezicht.
  En als we dan toch bezig zijn (omwille van de camera’s) kunnen we net zo goed propaganda maken voor sommige van onze helden.
  Dus misschie kijken of ik ergens een mooie foto van Ayn Rand, Ludwig Von Mises of Thomas Sowell vind voor op mijn t-shirt.

Comments are closed.