Luister Vrijheidradio via:Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons:

Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps


In deze aflevering van vrijheidradio behandeln we het volgende nieuws:

Presentatie: Peter, Yoshi en Johan

2 REACTIES

  1. Wat een irritante website is dat bitcoinmagazine punt nl * zeg. Zit ik een artikel te lezen, duikt er een pop-up/in ding op dat eist dat ik een account maak om verder te mogen lezen. Lesje voor de meelezende webmaster: komt er een nieuwe lezer op je website, dan is die meteen weer afgehaakt door je hippe WP-plugin. Doei.

    * (Ondernemers in verschillende landen beroofd tijdens politieactie)

    Verder kun je aan de hand van het lijstje boven concluderen dat wij veel te veel overheid tegenkomen in ons dagelijkse leven. Er zou eigenlijk een index of barometer moeten komen die wekelijks aangeeft of er die week meer of minder overheid in ons leven zijn gekomen. Zoals Ron Paul redeneerde als hij over een nieuwe wet moest stemmen. “Brengt deze wet meer of minder vrijheid in ons leven?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in