Uit de oude doos. Godfrey Bloom citeert Rothbard dat de staat een instelling is die is gebaseerd op diefstal, en die ambtenaren en bureaucraten in staat stelt te stelen van de burgers. Vervolgens wijst hij op het cynische van het debat dat over belastingontwijking gaat. Dat gevoerd wordt door eurocraten die zelf niet of nauwelijks belasting betalen.

3 REACTIES

 1. Hadden we te krampen met een rovende overheid en het vee hoopte dergelijke ongelimiteerde roof te kunnen keren. Krijgen we nu daar bovenop een moordende overheid, die met een toxisch vaccin, met toekomige dwang, je gezonde lichaam komt verwoesten. Mogelijk gemaakt door het geloof dat de overheid het beste met u voorheeft en optreedt voor het algemeen belang en rrn gezonde veestapel.

  Mengele zou zijn vingers erbij aflikken; 7 miljard labratten tot de beschikking (reduceren) en niemand schijnt het werkelijk te deren en domweg de gifspuit te accepteren.

  Deze acceptatie is overigens gelijk aan zelfmoord plegen. Vooral voor religieuzen ligt hier een leuke uitdaging. Zelfmoord plegen is geen zonde? En zijn de inhoudsstoffen wel koosjer, rein of halal?

  • Volgt de pseudo joden, met “hun sektarische clubjes”, laat de miljarden schapen het onderbroekje met liefde zakken en alles komt goed. Was alles maar zo simpel in het leven.

   De graaiers, aanstichters, bedenkers, fantasten en leugenaars aan het woord, van de killing fields, de stank is niet langer te verdragen. ‘k Schaal het onder jewish lightning.

   “Marcel Levi, vanaf april voorman van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek en nu nog hoogleraar en klinisch decaan van University College London, heeft er veel vertrouwen in dat er ‘midden-december’ een goedgekeurd coronavaccin is. Dat zei hij vanmiddag in het tv-programma Buitenhof. Levi is persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van de vaccins van Oxford en Pfizer. ,,Dat zijn de twee koplopers.”

   De resultaten van het testtraject tot nu toe zijn volgens hem goed. ,,Ik denk dat we te voorzichtig zijn met het goedkeuren van het vaccin. Het is goed dat autoriteiten pietluttig zijn bij de goedkeuring, maar de wereld staat in brand. Het enige middel om het coronavirus tegen te gaan is nu een lockdown, en dat brengt heel veel schade toe. Ik denk dat we ietsje meer risico moeten nemen. Op basis van wat we nu weten zou ik tot invoering overgaan.”

   De vaccins zitten nu in de laatste testfase. Zelf is Levi als proefpersoon ingeënt met het Oxford-vaccin. Levi stelt dat er nu onnodig veel doden vallen door het coronavirus. De mogelijke bijwerkingen van een vaccin leveren volgens hem sowieso minder schade op dan het virus nu zelf doet. https://mobile.twitter.com/Buitenhoftv/status/1320333773574184962

   Eerst de wereld in een lockdown storten om vervolgens de oplossing aan te reiken. Problem, reaction, solution. De schade toegebracht aan economie en maatschappij is en zal dramatisch zijn.

   Maar dat lossen de puppet regering vervolgens weer op met nog hogere belastingen, diefstal.

   Een zogenaamd ‘virus’ uit laten razen had gekund, maar
   ja, de revenuen stonden te trappelen, in de in brand gestoken wereld.

   China lacht zich in ieder geval de ballen uit de broek. En u laat zich zeker ook wel blind, doof en stom door de nep joden platdoodspuiten met stinkend afval- en rioolwater? Nog even de holocaust of antisemitisme jankkaart op tafel en we zijn om.

   Denk dat ik maar even terugschakel naar het volkse brood en spelen niveau, anders loopt het nog een keer heul slecht af met mij.

Comments are closed.