Dus van af dinsdagavond weer WC papier hamsteren.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

4 REACTIES

  1. Corona is ‘slechts’ de grootste zwendel uit de geschiedenis en de aanzet en dekmantel naar totale onderdrukking en kunnen mensen straks niet eens meer poepen zonder het te melden bij de autoriteiten, ademhalen is al “Verboten!” Zegt dat de doorsnee schijtpapier primaat nog niet genoeg?

    De nieuwe wereld orde is geen fabel en corona is het geniale hulpmiddel waarmee Europese landen onder één bewind zijn te krijgen. Europees onder een wereldwijde macht, das klaarkomen in de poepert van iedere gewillige broekzakker, de bruikbare idioten.

    Alle Leute werden Brüder! Ein volk, ein Reich, ein Führer. De marxistische-nazistische Weltordnung heeft haast en spoed naar een meest ondenkbare sciencefiction-achtige plek in het universum. Het is alles of niets, erop of eronder voor de cabal. Het gebeurt “nu!”.

    Dag vogels, dag bloemen, dag mensen, de tijd van lachen, humor, gezelligheid, met baas over jezelf is voorbij. Rianne me paraplu, niets is nog van u! Doei, idioten en goedgelovig wappie Arschvolk.

Comments are closed.