7 REACTIES

 1. Ik wou dat dit slechts een karrikatuur was, waar ik de humor kon van inzien.

 2. Dat is niet om te lachen. De hele corona-hoax niet.
  Heeft iemand emigratie-advies?

 3. Er gaat ook een filmpje viraal van een Amsterdamse winkelier die om 8.01 uur door zes!! agenten aangehouden wordt, wat al met al tot 8.30 uur duurt. Er zijn er die daar op reageren van ‘regels zijn regels’ . Met dit filmpje wordt die mensen misschien duidelijk dat ‘regels zijn regels’ nou niet bepaald gunstig hoeft uit te werken.
  Zo zag ik ook een clipje van een vrouw die door drie BOA’s , letterlijk de mond gesnoerd werd en tegen de grond gesmeten, ‘want ze had geen mondkapje om’. U weet wel zo’n ding dat niet medisch mag zijn.
  Zo ver is het dan nu gekomen en ze gaan de noodwet nog strenger ‘handhaven’ alles voor uw bestwil…..

  • Ik kan maar beter niets zeggen. Dit is de huidige politiestaat Nederland.

Comments are closed.