Luister Vrijheidradio via:

Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons:

Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps


In deze aflevering van vrijheidradio behandeln we het volgende nieuws:

Presentatie: Peter, Lukas en Johan

4 REACTIES

    • @Willem

      Niet zo zwart-wit, wetswijzigingen en keiharde maatregelen zijn voor uw eigen bestwil. Het komt vanzelf weer goed, kost een paar miljoen of zelfs wereldwijd een paar miljard lijken en de hele economie en maatschappij naar de kloten, maar dan heb je natuurlijk wel de 80+ jarigen het leven gered. Liebe Grüße, Adolf Rutte, woeps!

      • …. Miljoenen of Miljarden vaccindoden, wel te verstaan, want waarom niet stilletjes met spuit het gros van de mensheid ‘ruimen’? Bill en Melinda maken zich namelijk nogal druk om overbevolking of een soort van peak human moment, het punt waarop de overbelasting door de mensheid op de planeet en mens zelf te groot wordt. Dat punt hebben we nu bereikt of willen Bill en Melinda juist deze voorkomem. In hun liefde voor de mensheid zijn ze zelf een spuitje waard, maar vraag blijft waar deze cabal puppets zich mee denken te moeten bemoeien.

Comments are closed.