6 REACTIES

 1. En dit is hoe de “kwaliteitskrant” erover bericht.
  https://www.standaard.be/cnt/dmf20201120_92565364
  Focus op haarverf i.p.v. op inhoud.
  En dan nog de straalharde leugen “[…]dat er verkiezingsfraude is gepleegd. Daar is geen enkel bewijs voor […]”.
  Een krantelezer die geen tijd heeft om zelf ruim anderhalf uur naar de conferentie te kijken, weet dus niet dat er juist een OVERWELDIGENDE hoeveelheid bewijsmateriaal is doch onthoudt uit 2 minuten leeswerk van zijn vertrouwde medium “dat er geen enkel bewijs” voor zou zijn.
  Ik neem het de hardwerkende Vlaming niet kwalijk dat ie gedesinformeerd is.
  De MSM neem ik het evenwel DES TE MEER kwalijk.
  En helaas beperkt deze leugenachtigheid zich niet tot louter buitenlands nieuws aangaande Trump.
  Corona anyone?

  • Tja, zo werkt censuur nou eenmaal altijd. Informatie die je niet zint, publiceer je gewoon niet, je doet wat cherrypicking en je modereert je online commentaren onder het mom van policies rond fake nieuws. Noem mij één populaire website waar de comments niet gemodereerd worden? Dat was 10 jaar geleden wel anders. De lezer weet zo natuurlijk nooit welke informatie hem onthouden wordt en krijgt een compleet verkeerd beeld. De gedachtenpolitie is overal.

  • Het AD in NL had het ook alleen over de haarverf en niet over de inhoud. Guiliani haalde ook keihard uit naar de media die niet hun werk doen, zoals de fraude onderzoeken en de verkeerde voorstelling van zaken. Zoals schrijven dat Trump rechtszaken had verloren (waren niet door hem aangespannen of teruggetrokken omdat hij zijn zin al had gekregen) etc. Dus de focus op het zweten van Guiliani was zeer voorspelbaar.

   De verkiezingsfraude lijkt op een mega schandaal dat Watergate verre overtreft en de media probeert het onder het tapijt te schuiven. Dat is een even groot schandaal dat overeind blijft als de fraude uiteindelijk blijkt mee te vallen.

 2. 1. Trump Team Disputes Georgia Audit Results
  2. Vote Recount Underway in 2 Wisconsin Counties
  3. Michigan Republican Calls for 3rd-Party Audit
  4. Trump to Meet With Michigan GOP Lawmakers
  5. Congress Has Last Word in Election: Rep. Brooks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in