Vrijspreker: U verbaast zich er over dat zo veel miljardairs die geweldige industriële vooruitgang brachten, zich als dramatisch slechte philantropen ontpopten.

Opperdienaar: Ja, het is geen toeval meer, John D. Rockefeller (olie) Bill Gates (Software) Andrew Carnegie (staal), iedereen die de wereld verrijkte met waarde verhogende producten, stapte daarna in vernietigende ‘liefdadigheid/wereld verbetering’.

Onlangs luisterde ik nog naar een Podcast interview met miljardair filantroop Robert Friedland. Hij had alle ‘gutmensch’ onzin ook ‘hook line and sinker’ geslikt. Hij ging de groenste kopermijn ter wereld ontwikkelen, die CO2 neutraal was en in Congo had hij ook een mijn die dan zo gemechaniseerd was dat hij geen ‘arbeid meer hoefde uit te buiten’ (uitbuiten=mensen die vrijwillig hun arbeid ruilen om hun gezin te onderhouden). Natuurlijk was hij ook helemaal ESG en gooide hij blockchain er ook nog bij om de herkomst van alle onderdelen van een product te kunnen achterhalen.

Wat er gebeurt, is dat die mensen continu een schuldgevoel wordt aangepraat, waarbij hun bijdrage afgeschilderd wordt als uitbuiting. Ze worden letterlijk ‘Robber Barons’ genoemd. Misschien dat ze daarom aan het eind van hun leven het omgekeerde doen van wat ze aan het begin deden. Eindelijk schouderklopjes van links omdat ze toxische ideeën verspreiden en waarde vernietigen.

Had gewoon olie, staal of software blijven produceren denk je dan.

 

Het lijkt soms wel of kapitalisme alles weet te verkopen behalve zichzelf. Socialisme verkoopt alleen zichzelf, maar niets anders.

De Rockefeller Foundation en de Ford foundation financierden verschillende elementen van de feministische beweging en van de ‘gender studies’ vanaf de jaren 60. De RF gaf grote donaties aan de feministische pers en de FF gaf geld om social justice punten in het onderwijs curriculum te krijgen. Dit wordt allemaal besproken en toegegeven in het boek Funding The Future: Philanthropy’s Influence On America’s Higher Education’ door Alison R. Bernstein’s, de vice president Education bij de FF en voormalig assistent dekaan bij Princeton. Black Lives Matter was initieel ook gefinancierd door de Ford Foundation en George Soros en zijn Open Society Foundation. Toxische personen komen natuurlijk ook als een magneet af op een grote pot geld voor goede doelen. Bij investeerders moet je niet aankloppen met ideeën die waarde vernietigen, dan moet je bij met schuldgevoel overladen miljardairs zijn.

Voor meer informatie over wat Bill Gates uitvreet, verwijs ik graag door naar de uitstekende documentaire van James Corbett. Wie deze documentaire niet gezien heeft, hoeft niet met gecherrypickte critici van Bill Gates aan te komen.

 

Hoewel het bovenste stuk niet klopt (Bill Gates heeft niet de optie om zijn aandeel Microsoft te ruilen voor een einde aan honger, armoede en bodemvervuiling), geeft het onderste stuk wel een aantal te verifieren plannen aan (die toxische vakanties zijn een spelfout).Vooral het blokkeren van de zon om global warming tegen te gaan, doet denken aan de Four pests campaign van Mao die om honger tegen te gaan de vogels liet doden die de rijst zouden opeten, waarna een enorme muggenplaag ontstond. Net zo iets als Stalin die de boeren van Oekraine de schuld gaf van het mislukte communistische landbouw programma.

Deze miljardair is er ook trots op dat hij zijn vermogen tot 0 heeft gereduceerd voor zijn dood. Eindelijk een schouder klopje. Maar voor de bestrijding van armoede had hij beter kunnen blijven investeren en ondernemen in plaats van doneren.

Vrijspreker: Succesvolle ondernemers hebben vaak niet in de gaten hoe ze door politici in de luren gelegd worden.

Opperdienaar: En daar zijn wij maar wat blij mee.

 

 

17 REACTIES

 1. Twee uur naar die freak van een Gates kijken? Dat is iets teveel van het niet zo goede. Is er ook een 10 minuten samenvatting van?

  Een andere Amerikaan zei ooit:
  Some people make things happen.
  Some people watch things happen.
  And then there are those who wonder, ‘What the hell just happened?

  Wees niet een van die laatste.

  • Het mag niet meer baten, hier wordt je uitgelegd door een gewone Nederlandse vrouw wat er staat te gebeuren, in februari laten ze een dodelijker virus los en er komen checkpoints, maak je maar geen illusies, het is gewoon voorbij met ons leven https://www.bitchute.com/video/UZGpV4IAoNpU/

  • Satan, prins van deze wereld. Top down control.

   Bovenaan staat Satan (the one eye, the capstone of the pyramid) de duistere spirtuele kracht. Die alle leven wil vernietigen. Zelfs zijn volgelingen laat hij denken dat hij niet bestaat, maar slechts een filosofie is die via liegen, bedriegen en aanzetten tot moord leidt tot ultieme macht. Maar met satan de vader van leugens en misleiding kan je geen deal sluiten. Uiteindelijk zal hij ook zijn volgelingen vernietigen zodra hun nut is opgebruikt. Middels inversie van de waarheid creëert hij illusies voor hen die de mammon boven waarheid stellen. Hij mag dit doen van god, zie het verhaal van Job.

   Het geldsysteem is de ultieme tool van satan. Hiermee heeft hij iedereen in zijn macht. De wereld is door het invoeren van belastingen door de politiek zo ingericht dat men niet kan leven zonder geld. Je kan niet leven buiten satans systeem. Je kan geen stukje grond kopen en dan leven van het land. Want je moet belasting betalen op je grond, op het grondwater, op je afvalwater enz. Je MOET dus geld ALTIJD aan geld geraken dat je enkel kan bekomen door terug deel te nemen aan satan’s systeem. Dat is de reden dat belastingen bestaan. Want zoals je al hebt kunnen merken tijdens deze neppandemie, zijn belastingen verder overbodig men kan het geld gewoon printen. Maar zonder belastingen zouden veel mensen het niet meer gebruiken en zelfvoorzienend worden, waardoor de greep van de overheid op hen verdwijnt.

   Geld wordt gecreëerd als schuld, deze schulden samen met belastingen zijn de onzichtbare kettingen van satans slaven systeem. Een systeem dat enkel kan bestaan doordat de mensen weigeren om dingen te onderzoeken en liever TV kijken waar ze vol worden gepompt met alle andere leugens van satan.

   De BIS in Bazel is satans financieel machtscentrum. Alle landen zijn aangesloten met hun centrale banken. Landen zijn geen democratieën, maar bedrijven. Slavenplantages, waar de slaven niet geketend zijn aan fysieke kettingen maar door onzichtbare ketens, die enkel kunnen bestaan omdat de mensen de waarheid verachten en status, geld en lust boven waarheid verkiezen (god=waarheid, satan=leugens). Door het verwerpen van god, worden ze automatisch slaaf van satan en satan is pure haat verpakt als een engel van licht. De mens heeft vrije wil, daarom mag satan enkel werken met illusies om mensen te verleiden tot zijn waanzin. nepgeld, nepterreur, nepcriminaliteit enz. Allemaal acteerwerk in samenwerking met satans media om meer politie en controle systemen te kunnen verantwoorden en burgerrechten te beknotten. Zet een probleem in scene – wacht de roep om een oplossing – geef de oplossing in de vorm van meer macht en bevoegdheden aan de club van satan(regeringen).

   De federal reserve, ECB enz. printen onbeperkt geld. uit het niets.
   De multinationals en media worden opgepompt met dit gratis geld. Eerlijke concurrentie is onmogelijk tegen bedrijven in het geheim gesteund door een onbeperkte geldprinter, dikwijls vrijgesteld van belastingen en gerechtelijke vervolgingen via een ‘rechtssysteem’ bestaand uit vrijmetselaars.

   Politici & figuren als Bill gates zijn ofwel geboren in de club of het buitenstaanders die hun ziel en volk hebben verkocht met een bloed eed in ruil voor mammon, zij zijn slechts managers die werken onder een hiërarchie, die de schijn moeten ophouden dat al deze entiteiten afzonderlijk opereren. Terwijl het één grote club is die samenwerkt in een piramidestructuur om alles op te kopen via nepgeld(papier of bits and bytes) en nepschulden.

   Als je niet in de club zit, draai je mee op voor de nepschulden, zit je wel in de club profiteer je mee van het gratis geld printen en de wetten die dit systeem beschermen. Je kan enkel in de club komen door geboorte. De club heeft wel franchises zoals de o.a. de vrijmetselarij, waar je je ziel kan verkopen om mee te werken als nuttige idioot. Maar eens het doel bereikt, tja dan ben je niet meer de nuttige idioot, maar nog slechts een idioot die teveel weet.

   Men heeft het altijd over de 1%, dit is een leugen, satans leger is meer dan 1%, minstens 5 a 15%, zo niet groter. Ook is het een misvatting dat zijn club volgelingen enkel bestaat uit mensen in macht posities in (lokale) politiek, media, bedrijfsleven, vakbonden en georganiseerde religies.

   De sterkte is dat ze zitten in alle lagen van de bevolking, complete infiltratie. Het kan je buurman of schoonzus zijn. Er is geen waterdicht systeem om ze te herkennen, maar het volgende zijn wel aanwijzingen: Het zijn dikwijls de vriendelijkste mensen, begrijpend en verstandig, maar wel altijd de laatste hoax volgen. Meestal de eersten om mondkapjes te dragen en de ‘pandemie’ paniek op te pompen. Zijn zeer verstandig, maar wijzen complotdenken resoluut af, al kom je met bewijzen. Complotten bestaan niet of enkel kleine is hun boodschap. Ook aan de andere kant zitten ze, ze promoten complotten door veel waarheid te vertellen maar bewust te mengen met onzin, waardoor later het hele kind met het badwater kan worden weggesmeten.

   Uit dat boek dat populair is in Urk:

   Hosea 4 “My people are destroyed for lack of knowledge: because thou hast rejected knowledge”

   *****destroyed -> herhaalde toxische vaccinaties
   *****rejected knowledge -> blind geloven in virussen en andere onzin THEORIÊN bedacht om te kunnen heersen door valse wetenschap.

   “for the Lord hath a controversy with the inhabitants of the land, because there is no truth, nor mercy, nor knowledge of God in the land.
   By swearing, and lying, and killing, and stealing, and committing adultery, they break out, and blood toucheth blood.
   Therefore shall the land mourn, and every one that dwelleth therein shall languish”

   *****languish = to exist in an unpleasant or unwanted situation, often for a long time.

   “For they shall eat, and not have enough: they shall commit whoredom, and shall not increase: because they have left off to take heed to the Lord.”

   *****Ze zullen eten zonder gevoed te zijn -> nepvlees zonder voedingswaarde, industrieel nepvoedsel, geen boeren met echt voedsel meer.

   *****Ze zullen hoereren maar zonder nageslacht zijn -> LBTQ, Promiscuïteit , abortus, voorbehoeding en sterilisatie.

   • Bedankt voor de uitleg. Wat je beschrijft komt steeds meer overeen met het dagelijkse leven in deze ‘progressieve’ tijden.

    Ook de agressie waarmee klimaat, corona, LBXWTF, negers (maar geen andere minderheden), en andere linkse stokpaardjes worden gedramd zijn opvallend. Dat is inderdaad geen politiek debat, desnoods verhit, maar demonische bezetenheid. Of in elk geval lijkt het daar op qua onredelijkheid.

    Die minister met zijn clownschoenen en cocaïne-ogen straalt ook iets bezetens uit.

 2. Zie dit: “https://www.ad.nl/video/oppositie-leg-dwanglicentie-op-aan-pfizer~p183081”

  Je kunt 2 soorten patenten aanvragen:
  1. op het produkt en daarbij hoef je niet te melden hoe je het gemaakt hebt; daar heeft de concurrentie alleen iets aan als ze zelf zo’n product kunnen maken, maar dat kost tijd.
  2. op de werkwijze om het produkt te maken; dit heeft een risico want slimme concurrenten vinden vaak een omweg om de gepatenteerde werkwijze te omzeilen.

  Patenten als in 2 worden vrijwel nooit aangevraagd, omdat het uit concurrentieoverwegingen riskant is.
  Patenten als bij 1 wel maar dan wordt het product versluierd en heel ruim omschreven, zodat je nog heel goed moet zoeken om uit te vinden wat het is.
  Er wordt ook nog een 3e optie gebruikt en dat is: helemaal geen patent aanvragen maar alles geheimhouden en in de kluis van een notaris deponeren zodat niemand later alsnog patent kan aanvragen. Ik heb die laatste manier vaak gebruikt.

  Patenten verplicht openbaar maken zal er toe leiden dat bedrijven helemaal geen patent meer aanvragen. Bij de testen hoef je alleen maar aan te tonen dat het werkt op meer dan 60% van de mensen en niet hoe het in elkaar steekt.
  Het verplicht openbaar maken van alle gegevens zal er toe leiden dat bedrijven zich wel 2 maal bedenken voor ze überhaupt nog iets uitvinden. Waarom de kosten maken en niets mogen verdienen? Typisch een idee van wereldvreemde linkse partijen.

 3. “Het verplicht openbaar maken van alle gegevens zal er toe leiden dat bedrijven zich wel 2 maal bedenken voor ze überhaupt nog iets uitvinden.”
  Ik ben een aantal malen in de vroegere USSR geweest. Daar was altijd het adagium: “het is er niet” of “het werkt niet”. Dit is precies wat er gaat gebeuren als je alles openbaar wilt maken zoals wereldvreemd links wil.
  Dan is er pas echt wat te wantrouwen aan een vaccin.

  • blablabla Links blabla rechts blabla blank blabla zwart blabla patriarch blabla feminisme blabla kapitalisme blabla socialisme blabla ondernemen blabla concurreren blabla democratie blabla vrijheid blabla

   “In afwezigheid van een goudstandaard, bestaat er geen manier om spaartegoeden te beschermen tegen stiekeme inbeslagname via inflatie. Er is geen veilige opslag van waarde. Als er wel een was zou de overheid het bezit ervan illegaal moeten maken, zoals al eens gedaan is met goud…. De financiële politiek van de verzorgingsstaat vereist dat er voor de bezitters van rijkdom geen manier bestaat om zich te beschermen. Dit is de duistere motivatie achter de tirades tegen goud van de bankiers/staat. Begrotingstekorten zijn een simpele truc voor het stiekeme stelen van bezit. Goud staat in de weg van dit duistere proces. Goud is de beschermer van eigendomsrechten.”

   Alan Greenspan Federal Reserve Chairman

   Hoe de goudprijs kunstmatig drukken zodat de ontwaarding van ‘geld’ niet opvalt bij het gemiddelde schaap en het schaap dus ook niet geneigd is om zijn waardeloos papier te ruilen voor goud?
   https://thedailycoin.org/2020/05/13/the-illusion-of-owning-gold/

   Met onbeperkt gratis geld is het makkelijk concurreren, je kan nooit verliezen.

   Gratis geld verslaat elke concurrentie
   http://themillenniumreport.com/2019/05/big-tech-was-created-by-the-pentagon-funded-by-the-u-s-taxpayer-therefore-these-utilities-are-owned-by-we-the-people/

   Hoe kom je aan gratis geld?
   https://www.truthcontrol.com/federal-reserve-guide

  • ‘Onze’ jodelzangeres heeft in Israël toch een duidelijke boodschap uitgedragen. Toen iedereen nog happy was en verder lag te slapen en wakkeren voor complotgekken werden versleten. En in de background ligt New York als symbool voor de rest van de wereld in puin.

   “Not everyone is coming to the future
   Not everyone is learning from the past
   Not everyone can come into the future
   Not everyone that’s here is gonna last (gonna last)…”

   Soms duurt het even voor je een boodschap begrijpt.

   https://m.youtube.com/watch?v=M-cOsh9H83U

   • Leonard Cohen had ook al van die nare boodschappen en wie een beetje zoekt vindt veel muzikale boodschappen van deze strekking.

    “And now the wheels of heaven stop
    You feel the devil’s riding crop
    Get ready for the future
    It is murder

    Things are going to slide, slide in all directions
    Won’t be nothing
    Nothing you can measure anymore
    The blizzard, the blizzard of the world
    Has crossed the threshold and it has overturned
    The order of the soul

    When they said repent repent
    I wonder what they meant.

    The Future https://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

  • Pas op moment,dat je jezelf afvraagt waarom je tegengewerkt wordt dan valt t kwartje dat dat bij de ambtenarij hoort,van consensus nagenoeg geen sprake!

 4. Donaties zijn belasting trucs voor miljardairs! Als je het ziet begrijp je het.

  • Belastingen zijn er enkel om je in het systeem te dwingen. Zoals nu met de uitrol van het lockstep/corona script blijkt is het perfect mogelijk om gewoon geld te printen, miljarden op een dag. Dus belastingen zijn niet nodig.

   De werkelijke functie van belastingen is om te beletten dat je onafhankelijk van het frauduleuze slavensysteem van fractioneel bankieren kan leven. Dat je jezelf zo bevrijden van deze onzichtbare slavernij.

   Als belastingen niet bestonden kon je grond kopen, zelf je voedsel kweken, dieren houden voor melk eireren en de slacht. En volledig zelfstandig buiten het systeem leven. De rust en welvaart die dit zou brengen zou anderen aansporen dit ook te doen en voor je het weet zijn de banksters machteloos en overbodig.

   Daarom wordt je via grondbelasting, grondwaterbelastingen en noem maar op, gedwongen om aan geld te geraken om je belasting te betalen. Om aan geld te geraken moet je onvermijdelijk terug het systeem in. En val je weer in handen van de banksters en hun politieke acteursgilde.

Comments are closed.