10 REACTIES

 1. Een duidelijke manier om “Fuck You” te zeggen tegen de politiek!

 2. Waarschijnlijk gebruikt hij zijn eigen potlood. Is ook veiliger. Je weet maat nooit met corona.

 3. Ik hoop dat Trump wint. Niet omdat ik hem een goede president vind of zo. Maar gewoon vanwege 4 extra jaren met lol-video’s over ‘progressieven’ die op straat staan te schreeuwen, maffe dansjes doen en andere psychotische krankzinnigheid.

  Deze week natuurlijk ook mooie video’s over Demente Joe die denkt dat hij Donald verslagen heeft voor een zetel in de gemeenteraad van Duckstad. “Four more years! Four more years!”.

  Maar

  • Ergens las ik laatst de uitspraak dat de 2 grote Amerikaanse partijen de vleugels zijn van dezelfde demoon. Dat lijkt mij goede beeldspraak.

  • Vanmorgen stonder er linkse demonstranten voor het Witte Huis, toen plotseling allerlei gemaskerde Antifa-relschoppers de zaak kwamen opstoken en verstoren. Gelukkig zijn die vakkundig verwijderd.
   Antifa, de stoottroepen van het links extremistisch tuig! Net zo gevaarlijk als andere extremisten.

 4. Biden en Trump zijn allebei niets! Maar Democraten staan al decennia lang bekend om corruptie in Washington; ik ben vaak in de USA geweest.
  Ik zou het daarom leuk vinden als het Trump wordt, alleen al omdat onze media en politici een dreun op hun belerend vingertje krijgen. De US-kiezer bepaalt en god zij dank niet wij Nederlanders; de USA is van de Amerikanen.
  Wedden dat het gezeik over het US-kiessysteem daarna weer begint?

 5. Het zal me verder een rotzorg zijn wie er uiteindelijk wint in de USA. Allebei de kandidaten zijn crap!
  Het is niet mijn land of president. Ik laat me er niets aan gelegen liggen.

 6. Nice post. I learn something totally new and challenging on sites I
  stumbleupon on a daily basis. It’s always exciting to read through articles from other writers
  and practice something from their web sites.

Comments are closed.